Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikas gimęs Anglijoje gali gauti UK pasą?

QUOTE(kos @ 2009 03 11, 17:20)
ka turi galvoje pilietybe?jei jis gime uk tai jis jau yra uk pilietis 4u.gif    tiesa,malonu susipazinti-as tau palikau zinute forume-susipazinkime smile.gif

aha maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 11, 18:20)
ka turi galvoje pilietybe?jei jis gime uk tai jis jau yra uk pilietis 4u.gif   

tai jus abu lietuviai, o vaikas bus uk pilietis?uk nedalina pilietybes vaikui, vien todel, kad jis cia gime, jei tevai nera britai arba neturi leave to remain, o jums duos taip lengvai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 03 11, 18:11)
kaip tik dabar tvarkau dokumentus vaiko pasui gauti,nieko sudetingo nera-nuejau i pasta,pasakiau,kad noriu daryti vaikui angliska pasa ir dave voka su aplikeiseno forma,uzpildai(mes abu lietuviai,vaikas gimes uk)tada turi rasti asmeni kuris turi angliska pasa ir pazista mus nemaziau kaip 2metus,patvirtina,kad tikrai mus zino,ir kad tai tikrai mano vaikas(ieina jo paso numeris,darb.ir t.t)dar jis turi an kitos puses vaiko nuotraukytes pasirasyti,kad patvirtina,kad cia mano vaikas,tai tiek 4u.gif

QUOTE(kos @ 2009 03 11, 18:20)
ka turi galvoje pilietybe?jei jis gime uk tai jis jau yra uk pilietis 4u.gif    tiesa,malonu susipazinti-as tau palikau zinute forume-susipazinkime smile.gif

TIKRAI NE!!!

O kiek laiko jus cia esat? Man sake kai LT bus EU 5 metus, tada duos, bet nezinau ar ka nors pakeite, nes abejoju, kad taip visiem is eiles pasus duos unsure.gif
Atsakyti
Mano viena pazystama irgi taip svaigo del pilietybes...savo vaikui kad jis ja gaus gimimu doh.gif ....siunte tas formas mokejo £££....ir ka po 4men gavo laiska kad uk pilietybe jos vaikui nepriklauso ir visa sarasa kada gali priklausyti.... ax.gif
Tie patys darbuotojai pasu ofisuose nieko nezino, sako tai jo pildyk ir gausi lotuliukas.gif ....net kai mes buvome pasiimti savo vaiko gimimo liudijimo man ikiso paso app.forma kad padaryciau vaikui pasa....nors tada mano vaikui dar nepriklause uk pilietybe... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 12, 11:40)
TIKRAI NE!!!

O kiek laiko jus cia esat? Man sake kai LT bus EU 5 metus, tada duos, bet nezinau ar ka nors pakeite, nes abejoju, kad taip visiem is eiles pasus duos  unsure.gif

vyras 8metai as 6 greit bus 7,man aiskiausiai pasake kai po gimdymo gulejau ligonineje-jis jau yra uk pilietis-juk ne marse gime :4u:bet kokiu atveju bus matyt,nes jau uzpildziau tik nunesiu dabar i agentura(jos bosas mum ir pasirasys)issiunciu ir bus matyt(parasysiu) 4u.gif tiesa mano brolis airijoje-tai pasa leliukui gavo per 3savaites smile.gif vaikas ten gime-tikiuosi,kad ir cia sunkumu nekils smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 12 kovo 2009 - 13:54
QUOTE(kos @ 2009 03 12, 12:51)
vyras 8metai as 6 greit bus 7,man aiskiausiai pasake kai po gimdymo gulejau ligonineje-jis jau yra uk pilietis-juk ne marse gime :4u:bet kokiu atveju bus matyt,nes jau uzpildziau tik nunesiu dabar i agentura(jos bosas mum ir pasirasys)issiunciu ir bus matyt(parasysiu) 4u.gif      tiesa mano brolis airijoje-tai pasa leliukui gavo per 3savaites smile.gif vaikas ten gime-tikiuosi,kad ir cia sunkumu nekils smile.gif

tai tokiu atveju gausit, bet ne del to, kad cia gime (Airijoj kitokia tvarka), o todel, kad jus cia nuolatos gyvenat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 12, 16:49)
tai tokiu atveju gausit, bet ne del to, kad cia gime (Airijoj kitokia tvarka), o todel, kad jus cia nuolatos gyvenat  4u.gif

tikiuosi,kai bus ziniu parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 12, 14:49)
tai tokiu atveju gausit, bet ne del to, kad cia gime (Airijoj kitokia tvarka), o todel, kad jus cia nuolatos gyvenat  4u.gif

Jei leave to remain nesusitvarkes, tai nesvarbu kiek metu uk pragyvenes...savaime pilietybes negauni schmoll.gif
Na o jei visi doc. tvarkoje tai aisku kad viskas ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 03 12, 18:04)
Jei leave to remain nesusitvarkes, tai nesvarbu kiek metu uk pragyvenes...savaime pilietybes negauni  schmoll.gif
Na o jei visi doc. tvarkoje tai aisku kad viskas ok  ax.gif

turiu visus dokumentus tiek as tiek vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 03 12, 16:04)
Jei leave to remain nesusitvarkes, tai nesvarbu kiek metu uk pragyvenes...savaime pilietybes negauni  schmoll.gif
Na o jei visi doc. tvarkoje tai aisku kad viskas ok  ax.gif

as kaip supratau gali ir be pilietybes gauti, juk pradirbus su WRS metus automatiskai gauni ILR statusa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 03 12, 17:02)
as kaip supratau gali ir be pilietybes gauti, juk pradirbus su WRS metus automatiskai gauni ILR statusa  g.gif

Pradirbes metus tu gauni teise laisvai sioje salyje dirbti bei gyventi, bet ne teise i pilietybe vaikams .....tik po 5metu gali prasyti leave to remain ir kai sita gauni (po dar metu) tuomet jau ce gimusiems vaikams gali tvarkyti uk pilietybe, o vaikai kurie dar gims jau savo gimimu igaus uk pilietybe... ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Gal kas zinote daugiau nei as. Tikrai geda blush2.gif , bet visiskai nieko nezinau apie imanomus ar galimus pasu gavimus. As gyvenu skotijoje jau bebeik 3 metus. Graziai draugaujame jau daugiau nei 2 metai, jis UK pilietis (skotas), tai visos vedybos ir seimos planai yra netolimoje ateityje. Ar yra galimybe be vedybu isigyti UK pasa. Kiek zinau, tai vaikiukams gimusiems iskart duoda, jei vienas is tevu UK pilietis. Esme tame, kad i LT grizti jokiu planu nera, tai nesinori ir su pasais, spec su pavardem makaluotis. g.gif
Atsakyti