Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikas gimęs Anglijoje gali gauti UK pasą?

QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2008 12 17, 16:35)
sveikos mamytes 4u.gif .turiu jums klausima.gal kuri darete pasa leliukui gimusiam uk unsure.gif .as jau is pasto ir pildymo lapa parsinesiau,bet tiek daug prisiskaiciau,kad visai pasimeciau doh.gif .tai jei mes su vyru esam abu lietuviai ir ten susituoke,tai ar mums darys mergytei uk pasa? blush2.gif ar butina vaziuot i ambasada ir kiek tai laiko uztrunka?mes noretume vasary trumpam grysti i Lietuva.Parasykit gal kuri darete?kaip ten viskas vyksta? g.gif

mano vaikas turi uk pasa,ir as jau beveik turiu,bet tai cia baisiai sudetingas procesas,jus cia tik 8 men-uk pasas vaikui nebus duodamas
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 12 18, 15:45)
Automatiskai nesuteikema, ir ne 16  schmoll.gif ...kai vaikui sueina 10 metu ir jis yra gimes bei vusus tuos metus pragivenes uk, tuomet tevai gali pildyt kruva formu ir susimoketi £££ tuomet vaikui dudama uk pilietybe  ax.gif

doh.gif jis cia bus tiek pragyvenes... siaip as ta ir sakiau ... o bet kokiam asmens dokumentui manau visi supranta,kad popieriai yra tvarkomi o ne siaip sau pastu ateina pasas po 16 metu doh.gif
Atsakyti
Nu dar jau viskas aisku,nera raip paprasta kaip norejau schmoll.gif .tai dar,jei as noriu daryt pasa leliukui Lietuvoj,man cia reik gaut apostile ant anglisko gimimo liudijimo.o ar ji reik cia issiverst,ar galesiu tai pararyt ir LT?O kazin padarytu pasa Lietuvoje per dvi savaites? g.gif .mamytes gal kuri papasakokit kaip ten viskas? blush2.gif ar greitai padaro laikinus gryzimo dokumentus? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2008 12 21, 21:40)
Nu dar jau viskas aisku,nera raip paprasta kaip norejau schmoll.gif .tai dar,jei as noriu daryt pasa leliukui Lietuvoj,man cia reik gaut apostile ant anglisko gimimo liudijimo.o ar ji reik cia issiverst,ar galesiu tai pararyt ir LT?O kazin  padarytu pasa Lietuvoje per dvi savaites? g.gif .mamytes gal kuri papasakokit kaip ten viskas? blush2.gif ar greitai padaro laikinus gryzimo dokumentus? verysad.gif

na, berods jau dejau nuoroda... bet dar karteli idesiu
http://uk.urm.lt/
ir cia telefonas
Norite įregistruoti vaiko gimimą, santuoką ir pan., praradote kelionės dokumentą, pasibaigė jūsų paso galiojimo laikas, norite grįžtį į Lietuvą su Jungtinėje Karalystėje gimusiu kūdikiu, norite parašyti įgaliojimą ar atlikti kitus notarinius veiksmus - jei nerandate, nesuprantate informacijos ambasados interneto puslapyje apie reikalingus pateikti dokumentus  - skambinkite Marijui PETRUŠONIUI, trečiajam sekretoriui, tel.  +44 (0)20 7034 1207  arba Laimai Birštunaitei, trečiajai sekretorei, tel. +44 (0)20 7034 1212 .

pasakys visus paskutinius reikalavimus mirksiukas.gif O Lietuvoje priklauso kokia skubos tavrka darysite, kiek susimokesite... pilietybes dokumentus turetu gana greitai sutvarkyti, o jei pasa darote LT berods galima ten verstis... tik paziurekit kiek laiko turesite, gal apsimokes ir cia verstis.
Atsakyti
mes kai teiravomes del uk paso cia gimusiam suneliui, mums pasake,jog tevai uk turi but pragyvene 5metus g.gif
mes tiek nepragyvene, todel pasidarem ir gana greitai Lt pasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 01 17, 22:26)
mes kai teiravomes del uk paso cia gimusiam suneliui, mums pasake,jog tevai uk turi  but pragyvene 5metus  g.gif 

tikra tiesa, mat mes turim nes gyvenam cia 10 metu
Atsakyti
na kiek zinau jei vaikas cia gyvens iki jam sukaks 16 metu tai gales pasirinkti uk pasa
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2009 01 17, 22:26)
mes kai teiravomes del uk paso cia gimusiam suneliui, mums pasake,jog tevai uk turi  but pragyvene 5metus  g.gif 
mes tiek nepragyvene, todel pasidarem ir gana greitai Lt pasa  ax.gif

Jo tevai turi but pragyvene 5metus, mes irgi dar tik 5metus gyvenam, tai pasa pasidarem LT.
inga&vanessa&raulis, angliska gimimo liudijima issivertem Lietuvoje ir pas notarus viska patvirtinom, uztruko 1diena, nes skubiai darem ir brangiau mokejom. Paskui deklaravom vaiko gyvenamaja vieta,pas mano tevus, gavom lapa del gyvenamosios vietos deklaravimo, nuvaziavom i metrikacijos skyriu,gavom lietuviska gimimo liudijima ir tadau jau i pasu poskiri ejom su visu dokumentu kopijom ir originalais, ten mums pasa padare per 3darbo dienas, tai viskas mums uztruko apie 5darbo dienas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2008 12 21, 20:40)
Nu dar jau viskas aisku,nera raip paprasta kaip norejau schmoll.gif .tai dar,jei as noriu daryt pasa leliukui Lietuvoj,man cia reik gaut apostile ant anglisko gimimo liudijimo.o ar ji reik cia issiverst,ar galesiu tai pararyt ir LT?O kazin  padarytu pasa Lietuvoje per dvi savaites? g.gif .mamytes gal kuri papasakokit kaip ten viskas? blush2.gif ar greitai padaro laikinus gryzimo dokumentus? verysad.gif

as dariau maziukui pasa Lietuvoj gruodzio menesi, tai reikejo man apostiles, as cia issiverciau visus dokumentus,dar ta vertima reikia patvirtinti notariskai, bet galima ir Lietuvoj. Del vaiko grizimo dokumentu, tai gana greitai padare, na as faksu viska jiems nusiunciau, poto savaites gale nuvaziavau su nuotraukom ir atidave viska. Bet Lietuvoj, tai reikejo palakstyti po zaksus, nes reikia issiimti lietuviska gimimo liudijima, ir per bankus, ir per imigracines, bet seip pasa greitai padare, as dariau per 5 dienas skubos tvarka. Na Vilniuj bent jau tai greitai apsisukau rolleyes.gif
seip dabar galima dviguba pilietybe, tai tie leliukai, kurie turi jau angliska ar airiska pilietybe gali gauti ir Lietuvos, taciau tie, kurie pirma igijo Lietuvos, o poto sugalvos gauti pvz Anglijos, tai Lietuvos praras verysad.gif
Atsakyti
kaip tik dabar tvarkau dokumentus vaiko pasui gauti,nieko sudetingo nera-nuejau i pasta,pasakiau,kad noriu daryti vaikui angliska pasa ir dave voka su aplikeiseno forma,uzpildai(mes abu lietuviai,vaikas gimes uk)tada turi rasti asmeni kuris turi angliska pasa ir pazista mus nemaziau kaip 2metus,patvirtina,kad tikrai mus zino,ir kad tai tikrai mano vaikas(ieina jo paso numeris,darb.ir t.t)dar jis turi an kitos puses vaiko nuotraukytes pasirasyti,kad patvirtina,kad cia mano vaikas,tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 11 kovo 2009 - 19:12
QUOTE(kos @ 2009 03 11, 17:11)
kaip tik dabar tvarkau dokumentus vaiko pasui gauti,nieko sudetingo nera-nuejau i pasta,pasakiau,kad noriu daryti vaikui angliska pasa ir dave voka su aplikeiseno forma,uzpildai(mes abu lietuviai,vaikas gimes uk)tada turi rasti asmeni kuris turi angliska pasa ir pazista mus nemaziau kaip 2metus,patvirtina,kad tikrai mus zino,ir kad tai tikrai mano vaikas(ieina jo paso numeris,darb.ir t.t)dar jis turi an kitos puses vaiko nuotraukytes pasirasyti,kad patvirtina,kad cia mano vaikas,tai tiek 4u.gif

tai tavo maziukas gal jau UK pilietybe turi, del to pats paso darymas gal ir nera sudetingas procesas, bet tiems, kurie dar neturi pilietybes tai norint gauti pasa ne taip paprasta, reikia pirma pilietybe gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 03 11, 20:17)
tai tavo maziukas gal jau UK pilietybe turi, del to pats paso darymas gal ir nera sudetingas procesas, bet tiems, kurie dar neturi pilietybes tai norint gauti pasa ne taip paprasta, reikia pirma pilietybe gauti  smile.gif

ka turi galvoje pilietybe?jei jis gime uk tai jis jau yra uk pilietis 4u.gif tiesa,malonu susipazinti-as tau palikau zinute forume-susipazinkime smile.gif
Atsakyti