Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikas gimęs Anglijoje gali gauti UK pasą?

QUOTE(Rico @ 2008 08 06, 08:23)
Na, cia Siguliukas 17 gal tiksliau pasakyt gali, jie jau lietuviai  drinks_cheers.gif
mes vis dar laukiam...
as is tecio ambasados nieko nenesiau i  musu ambasada, nes jie pradejo prasyti kazkokio seimos sertifikato, tik ji atnesus atseit parasys, kad vaikas neturi pilietybes. tik nuejom pas solicitor, sumokejom £5 berods... ambasada prieme  blush2.gif bet kaip sakiau, laukiam...
O del sablono... jei siguliukas leis, galiu ideti cia teksta  blush2.gif

man ambasadoj pasake,kad AGP ir be pazymos gali duot,bet gali but bedu LT unsure.gif
ryt vaziuojam vel i Lietuvos ambasada prasyt kad parasytu koki popiergali,kad jiems ta pazyma reikalinga doh.gif
o del to teksto tai galima ir i az,jai siguliukas aisku duos mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien buvau ambasadoj ir pasake,kad nuo liepos 15d nebereikia jokiu pazymu is tevo puses thumbup.gif sake uztenka kad vienas tevu yra LR pilietis ir privalo vaikui isduot pasa.is tevo puses tereik paso smile.gif
o dar pries savaite aiskino,kad reikia pazymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2008 08 11, 23:10)
siandien buvau ambasadoj ir pasake,kad nuo liepos 15d nebereikia jokiu pazymu is tevo puses  thumbup.gif  sake uztenka kad vienas tevu yra LR pilietis ir privalo vaikui isduot pasa.is tevo puses tereik paso  smile.gif
o dar pries savaite aiskino,kad reikia pazymu  doh.gif

Ar tikrai? g.gif As vakar skambinau i ambasada, tai liepe atnesti sutikima is vyro puses, kad leidzia vaikui tureti LR pilietybe. Ar 100% patikino, kad nereikia? Juk taip vyras ir zmona gali be vienas kito zinios savo salies pilietybe suteikti, o kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 08 12, 21:32)
Ar tikrai?  g.gif As vakar skambinau i ambasada, tai liepe atnesti sutikima is vyro puses, kad leidzia vaikui tureti LR pilietybe. Ar 100% patikino, kad nereikia? Juk taip vyras ir zmona gali be vienas kito zinios savo salies pilietybe suteikti, o kaip tada?

skambibau siandien i Lietuva pasitikslint,pasake tapati.uztenka tevo paso notariskai patvirtintos kopijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ie_va @ 2008 08 13, 01:35)
skambibau siandien i Lietuva pasitikslint,pasake tapati.uztenka tevo paso notariskai patvirtintos kopijos  g.gif

O man sake tevo paso originala atsinest g.gif g.gif Turbut skirtingi zmones mus konsultavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 08 13, 08:05)
O man sake tevo paso originala atsinest  g.gif  g.gif Turbut skirtingi zmones mus konsultavo  blink.gif

tevo paso originalo reik tam,kad jie padarytu kopija ir ja uztvirtintu mirksiukas.gif o Lietuvoj jau uztenka tos kopijos.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif .turiu jums klausima.gal kuri darete pasa leliukui gimusiam uk unsure.gif .as jau is pasto ir pildymo lapa parsinesiau,bet tiek daug prisiskaiciau,kad visai pasimeciau doh.gif .tai jei mes su vyru esam abu lietuviai ir ten susituoke,tai ar mums darys mergytei uk pasa? blush2.gif ar butina vaziuot i ambasada ir kiek tai laiko uztrunka?mes noretume vasary trumpam grysti i Lietuva.Parasykit gal kuri darete?kaip ten viskas vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2008 12 17, 17:35)
sveikos mamytes 4u.gif .turiu jums klausima.gal kuri darete pasa leliukui gimusiam uk unsure.gif .as jau is pasto ir pildymo lapa parsinesiau,bet tiek daug prisiskaiciau,kad visai pasimeciau doh.gif .tai jei mes su vyru esam abu lietuviai ir ten susituoke,tai ar mums darys mergytei uk pasa? blush2.gif ar butina vaziuot i ambasada ir kiek tai laiko uztrunka?mes noretume vasary trumpam grysti i Lietuva.Parasykit gal kuri darete?kaip ten viskas vyksta? g.gif

Jei vaiko gimimo metu nors vienas is tevu turejot Indefinite leave to remain arba UK pilietybe, tada gausit leliukui... Berods ant tos formos turetu buti parasyta helpline, galima paskambint ir paklaust...

I LT ambasada reikia vaziuoti jei norit daryti LT pasa (pirmiau pasiskambinkit)
LT ambasada neturi nieko bendro su UK pasais mirksiukas.gif

Jei darysit LT pasa, iki vasario per ambasada nepadarys, tad reiks darytis Lietuvoje... Ambasada isduos asmens grizimo pazymejima,o pasa galesite daryti Lietuvoje...
Atsakyti
kad vaikui suejus 16metu automatiskai suteikiama didziosios britanijos pilietybe...o va jeigu tevai lietuviai su lietuviskais pasais..hmm... nemanau kad taip lengvai duos kas nors UK pasa...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 18, 13:52)
kad vaikui suejus 16metu automatiskai suteikiama didziosios britanijos pilietybe...o va jeigu tevai lietuviai su lietuviskais pasais..hmm... nemanau kad taip lengvai duos kas nors UK pasa...

Automatiskai nesuteikema, ir ne 16 schmoll.gif ...kai vaikui sueina 10 metu ir jis yra gimes bei vusus tuos metus pragivenes uk, tuomet tevai gali pildyt kruva formu ir susimoketi £££ tuomet vaikui dudama uk pilietybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2008 12 18, 07:39)
Jei vaiko gimimo metu nors vienas is tevu turejot Indefinite leave to remain arba UK pilietybe, tada gausit leliukui... Berods ant tos formos turetu buti parasyta helpline, galima paskambint ir paklaust...

I LT ambasada reikia vaziuoti jei norit daryti LT pasa (pirmiau pasiskambinkit)
LT ambasada neturi nieko bendro su UK pasais  mirksiukas.gif

Jei darysit LT pasa, iki vasario per ambasada nepadarys, tad reiks darytis Lietuvoje... Ambasada isduos asmens grizimo pazymejima,o pasa galesite daryti Lietuvoje...
4u.gif
mano vyras turi leidima cia buti ir dirbti,bet mes cia tik 8men kai atvaziave.ar tas Indefine leave yra leidimas cia gyventi ar kai pragyveni cia 7metus tada gauni? blush2.gif man nesvarbu koki pasa darys tik ,kad greitai padarytu.o paskui laikui begant pagalvosim. g.gif girdejau ,kad aplamai pilietybes reiK prasyt,kad suteiktu.ar tiesa?.ir gal zinot kur del to kreiptis? unsure.gifp.s aciu tau RICO
Atsakyti
QUOTE(inga&vanessa&raulis @ 2008 12 19, 14:01)
4u.gif
mano vyras turi leidima cia buti ir dirbti,bet mes cia tik 8men kai atvaziave.ar tas Indefine leave yra leidimas cia gyventi ar kai pragyveni cia 7metus tada gauni? blush2.gif man nesvarbu koki pasa darys tik ,kad greitai padarytu.o paskui laikui begant pagalvosim. g.gif girdejau ,kad aplamai pilietybes reiK prasyt,kad suteiktu.ar tiesa?.ir gal zinot kur del to kreiptis? unsure.gifp.s aciu tau RICO

Tai neduos UK pilietybes ir paso... Leidimas dirbti yra visai kitas dalykas, jis pilietybem nereiskia, ypac, kai jus cia tik 8men...

Tai teks kreiptis i LT ambasada, ten paaiskins viska ko reikia norint gauti pielietybe ir pasa... kadangi abudu lietuviai, klausimu nekils...

http://uk.urm.lt/ cia ambasados psl, pasiskaitykit... pasiskambinkit, kuo greiciau, nes vien dokumentu pridavimui reikia apie menesi laukti (nebent jie ka nors pakeite) ten viska ir paaiskins
Atsakyti