QUOTE(Rico @ 2008 04 25, 11:49)
Visi mazi vaikai grazus o ir vardai prigyja... Kiek man sake mano gimines, tai kad Ricardo nelabai jiem tipo sunkus vardas, dar dvi r... bet kokiu Vejeliu ir nepavadinsi, kaip uzaugus reiks su tokiu vardu buti. Tegu galvoja ka nori.
O kur tu tuos bilietus radai? turbut su Ryanair, ten tau arciau. Man tai neapsimoka su Ryanair, ar is Stanstead, puse dienos iki ten grustis, dar paskui i Vilniu is Kauno... O cia iki Gatwick man puse valandos.
Del tu popieriu tai as irgi... vis reiks... ir vis kita diena, nes sindien kazka darau... As ambasadoj geguzes pabaigoj turiu paskirta laika, tai vis ziuriu ar vaziuot Lietuvon ar ne... niekaip nenusprendziu...
O kur tu tuos bilietus radai? turbut su Ryanair, ten tau arciau. Man tai neapsimoka su Ryanair, ar is Stanstead, puse dienos iki ten grustis, dar paskui i Vilniu is Kauno... O cia iki Gatwick man puse valandos.
Del tu popieriu tai as irgi... vis reiks... ir vis kita diena, nes sindien kazka darau... As ambasadoj geguzes pabaigoj turiu paskirta laika, tai vis ziuriu ar vaziuot Lietuvon ar ne... niekaip nenusprendziu...
Su Ryanair nes man Stanstedas 40min arba traukiniu arba autobusu o beto as Kauniete. Jau kita savaite pradesim nesti dokumentus.
Panasiai cia pas mus. Abi atvaziavom pries beveik 5 metus liepos men ir as uz tave vyresne net 12 dienu