QUOTE(Rico @ 2008 04 21, 14:01)
Nepamenu is kur jusu tetis, bet mum i Albanija tai nereikia vizos, tik ant sienos mokesti uzsienieciam reikia susimoketi (mano pazistama suome buvo, pasake, tai nustebau)
As visai uzsimirsus buvau, kad i Lietuva reikes vizos maniskiui kazin ar kai (neaisku kada ir ar) turesim UK pasus reikes moketi i Lietuva vaziuojant ?
O nebus problemu antra vaika lietuviu padaryti? ar vienodai su pirmuoju darysit? Gal dar per anksti klausti.
Kitais metais Lt bus 5 metus ES, automatiskai gales gauti UK pasa, bet jei jau tures kita ar tai maisys? Bet tada naturalisation budu, vis tiek...
Man vardas tavo (dar mazojo) grazus, mes irgi ieskojom universalaus, kad visur vienodas butu, gavos, kad su galune -o, bet lietuvoj vis tiek -as prideda, idomiai lietuviskai skamba, bet kai mama siule Azuola tai isrinkom truputi geriau
As visai uzsimirsus buvau, kad i Lietuva reikes vizos maniskiui kazin ar kai (neaisku kada ir ar) turesim UK pasus reikes moketi i Lietuva vaziuojant ?
O nebus problemu antra vaika lietuviu padaryti? ar vienodai su pirmuoju darysit? Gal dar per anksti klausti.
Kitais metais Lt bus 5 metus ES, automatiskai gales gauti UK pasa, bet jei jau tures kita ar tai maisys? Bet tada naturalisation budu, vis tiek...
Man vardas tavo (dar mazojo) grazus, mes irgi ieskojom universalaus, kad visur vienodas butu, gavos, kad su galune -o, bet lietuvoj vis tiek -as prideda, idomiai lietuviskai skamba, bet kai mama siule Azuola tai isrinkom truputi geriau
musu tetis is turkijos, tai ant sienos kaip ir kitiems turistams reikia nusipirkt toki vos ne pasto zenkliuka tai cia tas pats turbut, kaip ir i albanija. kai ja turesit uk pasus, tai i lietuva bevizis ivaziavimas nes es.
del antrosios (laukiam dukrytes ) pilietybes, tai grieztai nusprendem imt tik lietuviska. nes nesinori vel 6 menesius be pasu sedet ir laukt uk vizos kudikiui.. dabar ir sedziu sitoj temoj, renkuosi visa info, kaip tai padaryti tikiuosi broliuko pilietybe reiksmes netures po 2 menesiu planuojam i lietuva skrist, tai tikiuosi agp gausim iki tada, o jau pasa lietuvoj darysim.
as uk nuo 2004 liepos, 2005 rudeni gavau resident dokumenta. dabar net nezinau ka toliau reiks daryt, kad gautumem uk pasus. beto, as nedirbu, vyras partaimu gaunam pasalpas... jauciu mums ne taip lengva bus
aciu su varduku mums irgi sunkiai sekesi. tai man patiko, kad s baigiasi, kaip ir lietuviskuose vyru varduose, bet vistiek lietuviai prideda as nu juokingai gaunas, bet pripratau.. o koki varda jus davet?