Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

QUOTE(Agneta @ 2007 09 07, 23:21)
Tai jau taip čia dižiulė problema penktoką į norimą mokyklą leisti doh.gif
Ir nėra daug iš ko rinktis. Kitias metais maniškis bus penktokas, tai man jau dabar galvą skauda, į kokią mokyklą reiks leisti.
O kaip Jovaro mokykla, ar patinka jums?  g.gif

Pakalbėjusi su vyresnių mokinukų mamomis pastebėjau vieną dalyką. Baisiausias dalykas klasėje yra antramečiai, trečiamečiai. Jų vis gausėja, kuo vyresnė klasė. Mano pažįstamos sūnus mokėsi septintoje klasėje, tai tokių buvo jau 4. Pastarieji mokymasį klasėje daro tiesiog nebeįmanomą, jau nekalbant apie atmosferą klasėje.
Tokios mokyklos kaip Jovaro gali sau leisti tiesioginiais ar netiesioginiais būdais sumažinti tokių mokinių skaičių klasėje, nebijodamos prarasti taip vadinamo "mokinio krepšelio", nes ten visada daug norinčių patekti.
Jei ką nors sužinosi naujo apie patekimą, parasyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esoteric: 08 rugsėjo 2007 - 10:36
QUOTE(Niekasniekur @ 2007 08 09, 11:54)
O kaip Dubijos mokykla ir ten dirbantys mokytojai?

Man Dubijos mokykla yra gera, as pati ja baigiau, blush2.gif o ir mano vaikai joje mokesi. Pagrandukas siemet 10 klase baigia. Mokytojai pakankamai stiprus, ruosia normaliai. Galiu tik tiek pasakyti, kad visos mokyklos turi ir + ir -, o ir nuo vaiko labai daug priklauso, jei nores mokytis, mokysis visur.
Atsakyti
Kazin kaip Juventos mokykla g.gif Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai ten lanko?
Kazin ar verta leisti pirmokiuka i Juventos mokykla, kaip ten pradiniu klasiu mokytojos?
Gal geriau i kokia pradine mokykla g.gif
Papildyta:
QUOTE(joginte @ 2007 07 11, 20:00)
Ir Ginkūnų mokykloje prieš vedant vaikus į pirmą klasę labai reikia pasidomėti mokytojom, nes  ten mokosi mano giminaitės vaikai. Tai galiu pasakyti, kad vieno vaiko pradinių klasių mokytoja buvo tikra žiežula ir vaiką prastai paruošė tolimesniems mokslams  schmoll.gif , o antro vaiko pradinių klasių mokytoja tai super  thumbup.gif O šiaip kiek girdėjau kolektyvas ten geras  thumbup.gif

Tai gal netycia zinai tu mokytoju pavardes blush2.gif Nesinoretu, kad maziukas papultu pas kokia ziezula schmoll.gif Tai galeciau apsidrausti, zinodama kokia tos ziezulos pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NAIDUTE* @ 2007 09 15, 13:02)
Kazin kaip Juventos mokykla g.gif Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai ten lanko?
Kazin ar verta leisti pirmokiuka i Juventos mokykla, kaip ten pradiniu klasiu mokytojos?
Gal geriau i kokia pradine mokykla g.gif

aš baigusi šią mokyklą thumbup.gif
ji man superinė 4u.gif
pati dirbu mokykloje, tik kitoj, tai maždaug jau žinau virtuvę mokyklų, tai aš savo vaikus norėčiau leist būtent į Juventos mokyklą 4u.gif
mokytojai stiprūs (na aišku visur yra išimčių lotuliukas.gif ), bet išsilavinimą davė tikrai puikų thumbup.gif pvz. anglų k., kai reikėjo univere mokytis, tai neturėjau, ką ten veikt, tas pats su politologija, lietuvių k. (kuri beja mokykloj prasčiausiai sekės blush2.gif ). atmosfera, bent jau buvo thumbup.gif + muzikinis išsilavinimas.
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif

Kai kurios teiravotės apie Jovaro mokyklą ax.gif

Na, apie pradines klases nieko pasakyti negaliu, mat sūnus mokėsi Tėvo B. Andriuškos katalikiškoje pradinėje mokykloje centre, tai ši mokykla labai patiko thumbup.gif . o nuo 5 klasės perėjome į Jovarą. Dabar jis septintokas. Ir nors jau tuoj įpusės spalis, susidaro toks įspūdis, kad šioje mokykloje dar neįsibėgėjo mokslo metai doh.gif Tai pamokos sutrumpintos, tai mokyklos kažkokia ekskursija (dvi dienas nebuvo pamokų), tai mokytojo diena, tai šiaip kažkodėl pamokų nėra. Va ir dabar parėjo ir pasakė, kad juos paleido iš 2 paskutinių pamokų g.gif Klausiu, kodėl, vaikas nežino. Aišku, jis džiaugiasi, bet mes turime giminaitį, kuris šį rudenį perėjo iš Jovaro į Didždvarį, tai dejuoja, kad nieko nesupranta, jaučiasi labai neparuoštas, nors Jovare sekėsi tikrai gerai. Taigi man neramu, ar Jovaras tikrai duos gerus pagrindus gimnazijai. Mano vaikas labai gabus thumbup.gif , stropus, iš pamokų tikrai nebėga, bet bijau, kad dešimtukai iš Jovaro nepavirstų į trejetukus gimnazijoje doh.gif . Ir šiaip keista, dar nebuvo nei vieno Tėvų susirinkimo. Gal ir kitose mokyklose tas pats?

Čia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Na čia įsiterpsiu ne dėl Jovaro, bet šiaip blush2.gif
Pavyzdžiui spalio 12 dieną visoje Lietuvoje organizuojamas bandomasis lietuvių kalbos egzaminas 12 klasėms, tai mokykloms reikia rinktis ar organizuoti netradicinio ugdymo dieną( ekskursijos, filmas ar dar kas ) ar vesti pamokas po pietų doh.gif na čia tik vienas pavyzdys, bet metų eigoje tokių ar panašių būna tikrai daugiau doh.gif
Dėl paleidinėjimo iš pamokų nepaaiškinus kodėl ir tt tai čia žinomas, kad nepateisinama ir labai blogai schmoll.gif
Tėvų susrinkimas tai jau tikrai turėjo būti, aš vietoj Astonijos nueičiau į mokyklą ar bent auklėtojai paskambinčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 10 10, 16:18)
Na čia įsiterpsiu ne dėl Jovaro, bet šiaip blush2.gif
Pavyzdžiui spalio 12 dieną visoje Lietuvoje organizuojamas bandomasis lietuvių kalbos egzaminas 12 klasėms, tai mokykloms reikia rinktis ar organizuoti netradicinio ugdymo dieną( ekskursijos, filmas ar dar kas ) ar vesti pamokas po pietų doh.gif na čia tik vienas pavyzdys, bet metų eigoje tokių ar panašių būna tikrai daugiau doh.gif
Dėl paleidinėjimo iš pamokų nepaaiškinus kodėl ir tt tai čia žinomas, kad nepateisinama ir labai blogai schmoll.gif
Tėvų susrinkimas tai jau tikrai turėjo būti, aš vietoj Astonijos nueičiau į mokyklą ar bent auklėtojai paskambinčiau ax.gif

Ačiū, ramuniuks, 4u.gif

Tikslinau dėl tėvelių susirinkimo. Jis bus po rudens atostogų g.gif
Atsakyti
Esu uz Aukstabalio pradine mokykla. Cia pirmas dvi klases baige mano dukra, taciau pakeitus gyvenamaja vieta, perkeliau i Sventupio vidurine. Patariu po darzelio tik pradines mokykleles leisti, jos jaukesnes ir vaikui malonesnes, daugiau renginiu ir svenciu. Sventupio vidurine pasibaisejau, blogiau nei sovietiniais laikais - jokiu svenciu, jokiu pasirodymu tevams, jokiu parodeliu ir pasikalbejimu su mokytojais ir tevais prie kavos. Ir ekskursiju maziukams niekas nerengia su teveliais. Aukstabalio pradineje, tai jautesi maza bendruomene ir rupestis. O Mokytoja Ausra Maziuliene tikrai nuostabi ir rupestinga pedagoge. Labai pasigailejusi isvedusi dukra is tos mokyklos...
Papildyta:
Pasitaisysiu del pavardes - Ausra Maciuliene. Kitais metais eisim i penkta klase. Noreciau pakeisti mokykla. Girdejau, kad Gitariu nebloga. Gal kas galit parasyti, kaip ten.
Atsakyti
Šiais laikais mokyklos labai pasikeitė..daug kas priklauso nuo direktoriaus blush2.gif
Atsakyti
Na mielosios Šiaulių mamytės ką galite papasakoti apie centro pradinę mokyklėlę,
pasidalinkit patirtimi ir žiniomis apie mokytojas, žadu ten leisti savo atžalą būtų labai malonu išgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Gaila, kad apie Sventupi tokia nuomone. pati esu baigusi sia mokykla ir mokytoja turejau nuostabia... dar ir dabar po 10 metu susirasom clap.gif
Atsakyti
Hm, galbūt laikai kitokie, bet Jovaro mokykloj prie mokslų tikrai nepaudžia. palyginus su mokykla, kur duktė mokėsi pradinėse klasėse , tai čia tikrai kurortas. O man norėjosi, kad vaikas siektų žinių. Žodžiu, mokytojų ir mano požiūris į mokslus ir žinių siekimą nesutapo. Aš už griežtumą mokykloj, o ne paleidinėjimus iš pamokų, nebaudimus už namų darbų nedarymą ir panašiai. Dabar tikrai labai gailiuosi, jei būčiau žinojus kad atiop iš viso gali būti-tikrai būčiau kažkur kitur leidusi. Beje, duktė be galo patenkinta. na pažiūrėsim, kai su tokiom žiniom niekur neįstos ir turės maximose kasose sėdėti...
Atsakyti