Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 23, 10:35)
aciu janna smile.gif bet taip smagu dar butu is ko nors isgirst kaip ten viskas, as tai net realiai nezinau kaip ten viskas atrodo is lauko, tik zemelapyje pasiziurejau kur yra biggrin.gif

Suprantu Jūsų susirūpinimą. Aš rinkdamasi mokyklą ir mokytoją, kartu su vaiku aplankiau kelias mokyklas, pabendravau su mokytojomis. Sprendimą priėmėme kartu su vaiku ir tikrai nesigailime. Siūlau pasielgti taip pat, mamos širdis tikrai nesuklys. O nuomonių gali būti įvairių. Energingam vaikui reikia griežtesnės mokytojos, jautriam, nedrąsiam - švelnesnės. O apie Saulę galiu atsiliepti tik teigiamai: jauki, pritaikyta pradinukams ir svarbiausia saugi mokykla. Kiekviena klasė turi dar ir savo rūbines, žaidimų kambarius. Prie klasės yra ir tualetai, tad vaikui nereikia klaidžioti koridoriais, viskas šalia. Tad nebijokit užsukti ir apsidairyti, tai bus tikrai naudingiau, nei klausyti kitų išsakytos nuomonės.
Atsakyti
Sveikos, kada teirausitės apie tai ar pateko jūsų atžalos į norimą mokyklą? smile.gif Manau niekas asmeniškai neinformuos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 01, 11:01)
Sveikos, kada teirausitės apie tai ar pateko jūsų atžalos į norimą mokyklą? smile.gif Manau niekas asmeniškai neinformuos. rolleyes.gif

Mus informavo mirksiukas.gif
Preliminarus sarasai paprsatai buna sudaromi geguzes pradzioje. Tuomet mokykla mato kiek norinsciu prasymu ir kiek klasiu gales formuoti.
Atsakyti
Mamyčių,besidominčių Tėvo Benedikto Andruškos pradine mokykla, dėmesiui smile.gif Mokykla labai gera: malonios būsimų pirmokų mokytojos, realiai rūpinamasi vaiku(pati tai asmeniškai patyriau).Gaila, kad tenka palikti mokyklą...užaugome smile.gif.Na,o dėl mokytojos Rasos Nosienės-tai didelis AČIŪ jai. Beje,pirmokams mokykloje organizuojamos grupinės konsultacijos kelis kartus per savaitę,už kurias mokėti nereikia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(raimonda balniene @ 2011 02 13, 22:27)
o gal galetumet rekomenduoti ka nors? zinau kad cia yra 4 gimnazijos.. ir jos viena arti kitos tai del atstumu neproblema. Noreciau kad vaikas butu prieziuroje, bijau paleist kad laukais nenueitu, pagrindineje visada buvo rupestingi mokytojai, lengvai spresdavom kilusias problemas..

Maniškis pasirinko Šiaulių universitetinę gimnaziją.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 01, 11:01)

man liepė gegužės pradžioje pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 01, 12:01)

Mane telefonu informavo mirksiukas.gif
Prieš kokias 5 dienas paskambino pasiteirauti, ar nepersigalvojome, ar tikrai lankysime. Užtikrinau, kad lankysim biggrin.gif Nuo balandžio 1 d. mokyklos tinklalapyje jau paskelbtas būsimųjų pirmokų sąrašas ir pareiškimų priėmimas jau sustabdytas. Mes ir sveikatos pažymą skubėjome iki 03 31 pristatyti ir foto, kad pirmenybės neprarastume ( čia pagal mokyklos vidaus tvarką).
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 04 04, 10:40)
Mane telefonu informavo mirksiukas.gif
Prieš kokias 5 dienas paskambino pasiteirauti, ar nepersigalvojome, ar tikrai lankysime. Užtikrinau, kad lankysim biggrin.gif Nuo balandžio 1 d. mokyklos tinklalapyje jau paskelbtas būsimųjų pirmokų sąrašas ir pareiškimų priėmimas jau sustabdytas. Mes ir sveikatos pažymą skubėjome iki 03 31 pristatyti ir foto, kad pirmenybės neprarastume ( čia pagal mokyklos vidaus tvarką).

Na gerai jums. 4u.gif Dabar ramiai galėsite laukti. Turbūt taip kaip jūsų mokykla panašiai elgiasi tos m-klos, kurios nesurenka vaikučių. Na o mūsų atveju paskambinau į mokyklą, tai pasakė, kad dar priėmimas vyksta iki 06.01. Na o atl esat rajoniniai tai tikrai pateksit. Na man tai nelabai rimtai atrodo, g.gif kol nematai juodu ant balto tol gyvensime nežinioje. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 04, 10:01)
Na gerai jums. 4u.gif Dabar ramiai galėsite laukti. Turbūt taip kaip jūsų mokykla panašiai elgiasi tos m-klos, kurios nesurenka vaikučių. Na o mūsų atveju paskambinau į mokyklą, tai pasakė, kad dar priėmimas vyksta iki 06.01. Na o atl esat rajoniniai tai tikrai pateksit. Na man tai nelabai rimtai atrodo, g.gif  kol nematai juodu ant balto tol gyvensime nežinioje. verysad.gif

Jeigu mokykla iki einamųjų metų birželio 1 d. gauna daugiau prašymų nei yra laisvų vietų, nutraukiamas prašymų priėmimas ir mokyklos direktorius ar jo paskirtas asmuo per 5 darbo dienas viešai skelbia priimamųjų sąrašus mirksiukas.gif Pasirodo, ne tik centro mokyklos populiarios biggrin.gif Svarbu, kad dabar jau ramu mums biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,rupestingosios mamytes 4u.gif

Mano dukra nusprende eiti i S.Daukanto gimnazija blink.gif Vazineti reiks is pietinio doh.gif Gal galit pasakyti apie ja ka nors? unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytės gal galite pasakyti ar būtina registracija centre norint "zuikį" vesti į Tėvo Benedikto Andriuškos pradinę mokyklą? Ar yra prailginta grupė? Iki kelintos val?
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2011 04 06, 00:19)
Sveikos,rupestingosios mamytes  4u.gif

Mano dukra nusprende eiti i S.Daukanto gimnazija  blink.gif Vazineti reiks is pietinio  doh.gif Gal galit  pasakyti apie ja ka nors? unsure.gif

Be reikalo, nekoks ten tasai rajonas.
Atsakyti