QUOTE(saulyte33 @ 2011 02 02, 14:08)
saulyte33, 02 Vas 2011 - 14:08, parašė:
saulyte33, 02 Vas 2011 - 14:08, parašė:
Gal ir be reikalo šią mintį mestelėjau...
Tiesiog pati asmeniškai nesidomėjau.
Na, mano nuomone neverta už paslaugas mokėti, kurias galima gauti ir nemokamai. Svarbiausia yra vaikui pradinių klasių mokytoja (galima ilgai paieškojus susirinkti info). Na, jeigu seksis valdiškoje m-je -vaikas bus patenkintas, jei prasčiau- visada galima papildomai pamokyti savo pirmokėlį pačiam arba pasamdyti papildomai mokytoją.
Na tai mano ,aišku ,nuomonė, rinktis reikia jums
Mes pagaliau pasirinkome m-lą ir po ilgų ieškojimų....mokytoją 
Gal ir be reikalo šią mintį mestelėjau...

Tiesiog pati asmeniškai nesidomėjau.

Na, mano nuomone neverta už paslaugas mokėti, kurias galima gauti ir nemokamai. Svarbiausia yra vaikui pradinių klasių mokytoja (galima ilgai paieškojus susirinkti info). Na, jeigu seksis valdiškoje m-je -vaikas bus patenkintas, jei prasčiau- visada galima papildomai pamokyti savo pirmokėlį pačiam arba pasamdyti papildomai mokytoją.
Na tai mano ,aišku ,nuomonė, rinktis reikia jums
Mes pagaliau pasirinkome m-lą ir po ilgų ieškojimų....mokytoją
Smalsiuosiuose pabiručiuose kaina yra 450 Lt, o pavyzdžiui Tėvo Benedikto Andruškos mokykloje prailginta grupė kainuos apie 3 Lt už valandą, kas gausis apie 300 Lt per mėnesį

Tai ta kaina nelabai daug ir skiriasi.
Smalsiuosiuose pabiručiuose mes pažįstam mokytoją, kuri turės šiais metais pirmokus, ir ji yra tikrai labai šauni.

Be to, vaikas mokykloje už tą kainą gali būti nuo 7.30 val iki 17.30 val. ir tą laiką jis ten yra užimtas. Tai man yra labai svarbu, nes nenorėčiau, kad mano pirmokėlis puse dienos būtų vienas namuose. Be to, ten klasėje yra tik 10 vaikų, todėl manau mokytoja vien dėl vaikų skaičiaus gali daugiau dėmesio skirti kiekvienam vaikui, nei ten, kur klasėje yra 22-25 mokinukai
Tikiu, kad patenkintas vaikas gali būti tiek ten, tiek ten.
Tiesiog tai yra kiekvieno pasirinkimo teisė.