Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Ačiū,Birma 4u.gif .
Aš kaip tik po susirinkimo su visa šia informacija.
Labai gražiai mokytojos pasiruošusios...šaunuolės thumbup.gif ...jau kaip ir pasirinkom mokytoją rolleyes.gif ...
Vaikui mano labai patiko šventė...džiugu,kad taip mokytojos ruošiasi rolleyes.gif ...
Atsakyti
liuks thumbup.gif Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra galinčių padėti apsispręsti pasirenkant Jovaro m-los pradinių klasių mokytoją: Jūratė Trakšelienė, Irena Balčiūnaitė, Valentina Gaubšienė. smile.gif
Būčiau dėkinga už inf. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad musu miesto mokytojai prisideda prie vadoveliu kurimo - tikrai saunu 4u.gif

O kalbant ape konkretu vadoveli "Pupa" mano kaip pirmoko mamos diletantiska nuomuone (beje ne vienos....ir ne tik musu miesto) - vadovelis, svelniai tariant, nevykes. Aukso vidurio jame nerasta doh.gif

Bet cia jau kita tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 sausio 2011 - 08:50
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 08:49)
Kad musu miesto mokytojai prisideda prie vadoveliu kurimo - tikrai saunu  4u.gif

O kalbant ape konkretu vadoveli "Pupa" mano kaip pirmoko mamos diletantiska nuomuone (beje ne vienos....ir ne tik musu miesto) - vadovelis, svelniai tariant, nevykes. Aukso vidurio jame nerasta  doh.gif

Bet cia jau kita tema...

Janna,o ką patartum daryt,kad mokytojos dirba iš šio vadovėlio... g.gif ...
Kas ten ne taip?Pasakok viską mums mirksiukas.gif ...

Tiesa,dar patark,ką turi būtinai pirmokas mokėti nuėjęs į pirmą klasę?Dėl matematikos saviškiu neabejoju.Bet va - dėl rašybos bijau.Rašo visas raides,tačiau tik spausdintines,rašytinių nenori rašyti,net nebando bandyti rašyti,nors turim dailyraščio pratybų knygelę.Ar nebus baisu vaikui,jei nueis visiškai nemokėdamas rašyti rašytinių raidžių g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 01 21, 11:37)
Janna,o ką patartum daryt,kad mokytojos dirba iš šio vadovėlio... g.gif ...
Kas ten ne taip?Pasakok viską mums mirksiukas.gif ...

Tiesa,dar patark,ką turi būtinai pirmokas mokėti nuėjęs į pirmą klasę?Dėl matematikos saviškiu neabejoju.Bet va - dėl rašybos bijau.Rašo visas raides,tačiau tik spausdintines,rašytinių nenori rašyti,net nebando bandyti rašyti,nors turim dailyraščio pratybų knygelę.Ar nebus baisu vaikui,jei nueis visiškai nemokėdamas rašyti rašytinių raidžių g.gif ?

Patarti tai nieko nepatarsiu. Mokyklos yra pasitvirtinusios rogramas. Nusipirkusios vadovelius ir dirba pagal juos.
Kas ten netaip pamatysi pati ir susidarysi savo nuouone. Mano galva vadovelis nevykes ir tiek. Medziaga susisteminta tik patiems kurejams zinoma sistema. Na, gal dar jis suprantamas zmogui susipazinusiam su metodine medziaga. Bet siaip ji paemus i rankas ten niekas neaisku. Neaisku kokiu principu sudaryta ir raidziu seka, kuria vaikai mokosi rasyti.
Mano kuklia nuomuone jis skirtas arba labai silpnam arba labai stipriam mokynukui. Vidurio ten nerasta.
Bet vel gi pasikartosiu, cia tik mano nuomuone. O savaja susidarysi kai pradesit ji studijuoti mokyklos suole.

Su rasyba nepersisteng. Tam ir yra mokykla. Visko jie ten ismoks. Nes reiks ne tik moketi rasyti, bet ir taisiklingai kiek pacias raides rasyti tiek jas jungti tarpusavy. Neatimk is mokytojos duonos.

Vieninteli i ka atkreipti demesi tai skaityma. Is principo, vaikui neprivalu moketi skaityti. Bet jei papuls i klase, kur didesne dalis vaiku skaito, bus sunkoka. Nes ne kiekvienas mokytojas, turintis stiprius vaikus, nores "peckeliotis" (atsiprasau uz grubuma) su silpnesniu vaiku.

Na, ir priemones kaip pirksi vaikui i mokykla, tai pasiskaitinek foruma (yra tema) ir pirmoms priemones skirk truputis daugiau pinigeliu. Kokybiskesnes. Ypac popierius ir plunksnakociai, bent jau tam laikui kol vaiko rankele suformuos rasymo igudzius ir ipras tvirtai laikyti rasymo priemone.
Atsakyti
QUOTE(jura-smelis @ 2011 01 18, 17:07)
Sveikos busimu pirmoku mamytes,
Centro pradines mokyklos mokytoju kolektyvas super. Mokytoja reikia rinktis pagal vaiko temperamenta pvz. hiper aktyviam vaikui reikia grieztesnio mokytojo, o tuo tarpu jautruoliui - kantresnio , ramesnio mokytojo, nes prie grieztesnio zodzio - butu asaru, ar ne? smile.gif
Mano vyresneli moke Alma Kalinauskiene - laaabai sauni , kantri mokytoja. Ji ''geros pradzios'' mokytoja.Labai matanti kiekviena vaika, randanti gera zodi, mokanti isaiskiti vertybes.  Janusauskiene - mokytoja, dirbanti su standartinio mokymo klase. ji grieztesne (ben nereiskia blogesne).Ji  puikia tvarkosi su padykeliukais smile.gif  Bet reikia jau suskubti, kad dar suspetmeti  isia mokykla. SEKMES

doh.gif Nevesčiau į tą mokyklą vaiko, ypač pirmoko šiais metais, nedaryčiu klaidos doh.gif unsure.gif Nei kantrumu, nei šaunumu jos anaiptol nepasižymi verysad.gif
Atsakyti
O gal kas nors galėtų pasisakyti apie Tėvo Benedikto Anruškos mokyklos būsimų pirmokų mokytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2011 01 27, 18:26)
O gal kas nors galėtų pasisakyti apie Tėvo Benedikto Anruškos mokyklos būsimų pirmokų mokytojas 4u.gif

Aš taip pat laukiu nesulaukiu atsiliepimų apie Jovaro mokyklos mokytojas (Jūratę Trakšelienę, Ireną Balčiūnaitę, Valentiną Gaubšienę)... blink.gif Arba mamytės neveda savo vaikučių pas tas mokytojas ir nieko nežino g.gif arba neskaito SM forumo temos Šiaulių mokyklos g.gif Iš viso vangokai bendrauja mamytės apie centro mokyklas? Matyt niekas neskaito... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neiveikiamoji @ 2011 01 27, 14:16)
doh.gif Nevesčiau į tą mokyklą vaiko, ypač pirmoko šiais metais, nedaryčiu klaidos doh.gif  unsure.gif  Nei kantrumu, nei šaunumu jos anaiptol nepasižymi verysad.gif

O kažin kaip mokytoja Vaitiekūnienė, kuri dabar priešmokyklinukus turi? Kiek žinau ji turės ir pirmokos, nes kažkuri išeina į pensiją.
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2011 01 27, 18:26)

Mano sūnus lanko šią mokyklą. Gaila, kad tik vienerius metus, nes kitais metais jau į pagrindinę išeis. Labai patinka, šauni aplinka, vaikai prižiūrimi, labai draugiškas kolektyvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2011 01 28, 19:26)
Mano sūnus lanko šią mokyklą. Gaila, kad tik vienerius metus, nes kitais metais jau į pagrindinę išeis. Labai patinka, šauni aplinka, vaikai prižiūrimi, labai draugiškas kolektyvas smile.gif

Tai Jūs tikriausiai šiemet esat ketvirtokai 4u.gif Gal galite papasakoti apie mokytojas ketvirtokų? 4u.gif
Atsakyti