QUOTE(vulkaniuke @ 2007 02 01, 17:35)
Sveikutes pirmokeliu mamytes.Na,as nelabai noriu viesai cia kalbeti,pasimokiau,bet...niekam nerekomenduociau "Sandoros" katalikiskos mokyklos,pati pervedu vaika i Geguziu vid.mokykla,nes Lieporiuose nera dabar vietos,o apie Salduve visai patylesiu

Atleiskite,kad taip neaiskiai kalbu,bet pati esu mokytoja ir kazkas teisingai pastebejo,kad niekam neidomu kaip sudominti mokini,suteikti jam ziniu ir jas itvirtinti..ieskausi darbo,jau seniai noriu pereiti i kita mokykla,kazkur pietiniam,saunu kai is tevu girdi gerus atsiliepimus apie kai kurias mokyklas,paciai bus paskui lengviau eiti ieskoti darbo,nes maloniau dirbti kai gali dirbti...sekmes ir viska gerai apsvarstykite,pasitarkite su pazystamais kurie veda vaikus i tam tikras mokyklas.manau tai pades apsispresti vaikucio naudai.Sekmes
Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, nors irgi pati esu mokytoja, tiesa, dalykininkė, ne pradinukė....Apie Sandorą esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 11, 18:15)
Kažkas su Gegužių mokykla darosi

negerai.Turiu omeny jos statusą.Gierdėjau, kad pats direktorius nėra suinteresuotas dėl mokyklos ateities.Mano pačios vaikas lanko šią mokyklą, aš pati ją baigiau...Skaičiau kaip tik šio penktadienio Splius-o laikraštyje atvirą tėvų laišką visuomenei...Man dėl to labai gaila ir neramu.
Ką turi omenyje, direktoriu nėra suinteresuotas? ta prasme, nori, kad būtų pagrindinė? tikrai taip nemanau, paprasčiausiai yra nurodymas iš švietimo skyriaus grynintis ir administracija nelabai gali prieštarauti

vienintelis likęs kelias yra tėvų nuomonė, kurią Gegužių mokyklos tėveliai, manau, reiškia labai aktyviai
Mano subjektyvia nuomone, vaikui besimokančiam pradinėse klasėse yra žymiai svarbiau konkrečios mokytojos parinkima nei mokyklos, aišku, pačioje mokykloje turėtų būti saugu....kuomet pereinama į 5 klasę ir pradeda mokyti daugiau mokytojų, tuomet labai svarbi mokykla....