Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Sveikutes pirmokeliu mamytes.Na,as nelabai noriu viesai cia kalbeti,pasimokiau,bet...niekam nerekomenduociau "Sandoros" katalikiskos mokyklos,pati pervedu vaika i Geguziu vid.mokykla,nes Lieporiuose nera dabar vietos,o apie Salduve visai patylesiu schmoll.gif Atleiskite,kad taip neaiskiai kalbu,bet pati esu mokytoja ir kazkas teisingai pastebejo,kad niekam neidomu kaip sudominti mokini,suteikti jam ziniu ir jas itvirtinti..ieskausi darbo,jau seniai noriu pereiti i kita mokykla,kazkur pietiniam,saunu kai is tevu girdi gerus atsiliepimus apie kai kurias mokyklas,paciai bus paskui lengviau eiti ieskoti darbo,nes maloniau dirbti kai gali dirbti...sekmes ir viska gerai apsvarstykite,pasitarkite su pazystamais kurie veda vaikus i tam tikras mokyklas.manau tai pades apsispresti vaikucio naudai.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vulkaniuke @ 2007 02 01, 19:35)
Sveikutes pirmokeliu mamytes.Na,as nelabai noriu viesai cia kalbeti,pasimokiau,bet...niekam nerekomenduociau "Sandoros" katalikiskos mokyklos,pati pervedu vaika i Geguziu vid.mokykla,

Kažkas su Gegužių mokykla darosi verysad.gif negerai.Turiu omeny jos statusą.Gierdėjau, kad pats direktorius nėra suinteresuotas dėl mokyklos ateities.Mano pačios vaikas lanko šią mokyklą, aš pati ją baigiau...Skaičiau kaip tik šio penktadienio Splius-o laikraštyje atvirą tėvų laišką visuomenei...Man dėl to labai gaila ir neramu.
Atsakyti
QUOTE(vulkaniuke @ 2007 02 01, 18:35)
Sveikutes pirmokeliu mamytes.Na,as nelabai noriu viesai cia kalbeti,pasimokiau,bet...niekam nerekomenduociau "Sandoros" katalikiskos mokyklos,pati pervedu vaika i Geguziu vid.mokykla,nes Lieporiuose nera dabar vietos,o apie Salduve visai patylesiu schmoll.gif

Sveiki,
Maniškis lanko "Sandoros" mokyklą, ir keleto pažįstamų vaikai ten mokosi, tai tikrai esam patenkinti pradinių klasių mokytojomis thumbup.gif Mokykla ne pati didžiausia, šilta, jauki atmosfera, mokymo kokybe irgi skųstis negaliu.
Atsakyti
QUOTE(vulkaniuke @ 2007 02 01, 17:35)
Sveikutes pirmokeliu mamytes.Na,as nelabai noriu viesai cia kalbeti,pasimokiau,bet...niekam nerekomenduociau "Sandoros" katalikiskos mokyklos,pati pervedu vaika i Geguziu vid.mokykla,nes Lieporiuose nera dabar vietos,o apie Salduve visai patylesiu schmoll.gif Atleiskite,kad taip neaiskiai kalbu,bet pati esu mokytoja ir kazkas teisingai pastebejo,kad niekam neidomu kaip sudominti mokini,suteikti jam ziniu ir jas itvirtinti..ieskausi darbo,jau seniai noriu pereiti i kita mokykla,kazkur pietiniam,saunu kai is tevu girdi gerus atsiliepimus apie kai kurias mokyklas,paciai bus paskui lengviau eiti ieskoti darbo,nes maloniau dirbti kai gali dirbti...sekmes ir viska gerai apsvarstykite,pasitarkite su pazystamais kurie veda vaikus i tam tikras mokyklas.manau tai pades apsispresti vaikucio naudai.Sekmes 4u.gif

Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, nors irgi pati esu mokytoja, tiesa, dalykininkė, ne pradinukė....Apie Sandorą esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų 4u.gif
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 11, 18:15)
Kažkas su Gegužių mokykla darosi verysad.gif negerai.Turiu omeny jos statusą.Gierdėjau, kad pats direktorius nėra suinteresuotas dėl mokyklos ateities.Mano pačios vaikas lanko šią mokyklą, aš pati ją baigiau...Skaičiau kaip tik šio penktadienio Splius-o laikraštyje atvirą tėvų laišką visuomenei...Man dėl to labai gaila ir neramu.

Ką turi omenyje, direktoriu nėra suinteresuotas? ta prasme, nori, kad būtų pagrindinė? tikrai taip nemanau, paprasčiausiai yra nurodymas iš švietimo skyriaus grynintis ir administracija nelabai gali prieštarauti schmoll.gif vienintelis likęs kelias yra tėvų nuomonė, kurią Gegužių mokyklos tėveliai, manau, reiškia labai aktyviai smile.gif

Mano subjektyvia nuomone, vaikui besimokančiam pradinėse klasėse yra žymiai svarbiau konkrečios mokytojos parinkima nei mokyklos, aišku, pačioje mokykloje turėtų būti saugu....kuomet pereinama į 5 klasę ir pradeda mokyti daugiau mokytojų, tuomet labai svarbi mokykla....
Atsakyti
QUOTE(vulkaniuke @ 2007 02 01, 17:35)

keista girdeti apie "Sandora"...
kai kurie teveliai sako jog sita mokykla kaip privati,
puikus jaunatviskas kolektyvas, besirupinantis vaikais, stengiamasi motyvuoti vaikus, organizuojami netradiciniai renginiai. Mokykla sutvarkyta puikiai: baltos sienos, koridoriai iskloti plytelemis, klijuoto medzio langai su stiklo paketais, joje visada silta.
Salduveje nesu buvusi ... negaliu komentuoti
ar nebus taip kad Vulkaniukei ir Geguziuose bus blogai ... devil.gif
Atsakyti
Gal čia su Santarvės mokykla sumaišyta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2007 01 21, 12:49)
gal galite kas nors ką nors pasakyti gero ar ne apie Ragainės, centro pradinę ir katalikišką pradinę? renkamės iš šių , tai domi būtų tėvėlių nuomonė

Gyvename salia katalikiskos ji salia musu namo, i ja sunaus neleidau taip pat ir centro pradine 2minutes kelio nuo namu ir jos atsisakiau todel, kad jos pradines. Pasirinkome Jovaro pagrindine ir netoli namu, sunus antrokas pats nueina ir pareina, pirmoje klaseje menesi vedziau pati. Po to mazius susirgo ir teko vyresneliui savarankiska gyvenima pradedi ir visai nieko sekasi. Mokykla thumbup.gif , pradiniu klasiu mokytoja thumbup.gif , o ko daugiau reikia g.gif as rami.

Papildyta:
QUOTE(laurytux @ 2007 01 24, 14:09)
Sveikos mamos.mano vaikinukas šiais metais pirmą klasę salduvės mokykloj lanko, bet turiu planų, kad penktą klasę kitoje mokykloje lankysim.Nelabai man ta mokykla tik pliusas tas, kad mokytoją labai gerą turim ir namai arti....tai va kaip toli aš planuoju... ax.gif

Vasara persikelsime i simsies rajona, bet mokyklos nekeisiu savo sunui, vesiu ji i Jovara, kur ir pradejo, taip pat ir mazius darza centre lankys, bus patogiau. Man salduves mokykla nepatinka, gal todel, kad pati ja baigiau, bet nuomone turiu susidariusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 26 vasario 2007 - 00:11
QUOTE(Laila* @ 2007 02 21, 13:09)
Sveiki,
Maniškis lanko "Sandoros" mokyklą, ir keleto pažįstamų vaikai ten mokosi, tai tikrai esam patenkinti pradinių klasių mokytojomis  thumbup.gif Mokykla ne pati didžiausia, šilta, jauki atmosfera, mokymo kokybe irgi skųstis negaliu.

Papildyta:
QUOTE(Laila* @ 2007 02 21, 13:09)
Sveiki,
Maniškis lanko "Sandoros" mokyklą, ir keleto pažįstamų vaikai ten mokosi, tai tikrai esam patenkinti pradinių klasių mokytojomis  thumbup.gif Mokykla ne pati didžiausia, šilta, jauki atmosfera, mokymo kokybe irgi skųstis negaliu.

labas

mano berniukas eina i SANDOROS katalikiska mokyklele...
esu labai patenkinta ,ir sunui patinka ten atmosfera... thumbup.gif
tikrai siulyciau ja rinkti...
nes ji ne pradine ,o pagrindine net...o tada jau gale pasirinkti kokia nores mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikė: 09 gegužės 2007 - 09:17
Mano dukra eina į "Sandoros" mokyklą, bet aš nesu labai patenkinta mokytoja, nes labai išskiria vaikus doh.gif O mokyklai trukūmas nėra sporto salės g.gif
Papildyta:
"Jovaro" pagrindinėje mokykloje pradinės klasių mokytojos beveik visos thumbup.gif , o jau nuo 5 klasės daugiau blogesnių mokytojų ax.gif
Atsakyti
O kaip jūs apibūdintumėte "geresnį" ir "blogesnį" mokytoją? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuks: 09 gegužės 2007 - 18:21
Mano dičkis šiemet baigė 1 klasę Romuvos pagrindinėje ir galiu pasakyti, kad mokytoją jis turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad jis papuolė pas nuostabią mokytoją ir kad ateity galės prisiminti vien tik gerai apie savo pirmąją mokytoją (kuo negaliu pasigirti aš, kažkada besimokiusi Gegužių vidurinėje ir turėjusi mano manymu siaubingą pradinių klasių mokytoją; beje apie ją ir dabar tėveliai atsiliepia blogai g.gif )
Papildyta:
QUOTE(ramuniuks @ 2007 05 09, 19:08)
O kaip jūs apibūdintumėte "geresnį" ir "blogesnį" mokytoją? smile.gif

mano giliu supratimu geras mokytojas yra tas, kuris dirba su vaikais tam, kad juos išmokytų, duotų kaip galima daugiau žinių, o ne tam, kad gautų iš tėvelių kyšių, kad vaikelis būtų vertinamas gerai ir ne tam, kad naujai atėję pradinukai girdėtų, kad tokių debilų klasės kaip dabar, jis dar nėra turėjęs (čia sakau iš asmeninės patirties, nes tiek mano klasė, tiek klasės po mūsų ir net kiek girdėjau dabar, yra vadinami debilai, o prieš tai buvusios klasės tiesiog auksiniai vaikai buvę)
Atsakyti
Na mamytes as paskaitinejau ir visai susipainiojau, net nebezinau kur geriau mano berniukui butu doh.gif
Saunu kam pasiseke su gera pirmaja aukletoja 4u.gif
Atsakyti