Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Tai kaip ten del Kudirkos mokyklos apskritai, ir pradiniu klasiu mokytoju konkreciai????
Atsakyti
Kiek esu girdėjusi - apie Kudirkos mokyklą nėra geriausi atsiliepimai.
Nors mano pačios vyras - kudirkinis doh.gif.Nu nieko,atrodo, su dviems aukštaisiais.Bet yra pasakojęs,kad labai daug negerų pagundų buvo mokykloje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 25 birželio 2008 - 16:18
QUOTE(vyšnelė @ 2007 08 09, 12:10)
Tada kviečiu į Ragainės pagrindinę mokyklą mirksiukas.gif .

prasom papasakot placiau apie ja bigsmile.gif . yapc apie pradiniu klasiu mokytojas bigsmile.gif
as pati ta mokykla baigiau, tai sakiau vaiko savo neleisiu ten schmoll.gif , kazkaip labai jau nejauki mokykla. nors mokytoju tikrai buvo puikiu. dabar bijau, kad teks atsiimt savo zodzius ir vistik vaika leist i Ragaine g.gif. tai vat butu labai idomu suzinot kaip pasikeite mokykla 4u.gif
ir dar toks vienas klausimas? kada Ragaine bus renovuojama???? tokia sena mokykla, o dar nerenovuota doh.gif
Atsakyti
Tiek as, tiek jaunesnis brolis mokemes Centro pradineje mokykloje. Po to baigiau Juliaus Janonio gimnazija, na, o brolis ten dabar vargsta biggrin.gif

Apie Centro pradine kazkaip nieko ypatinga pasakyt neturiu, miela mokyklele, gerai mokytis buvo biggrin.gif

O Janony irgi neblogai, geri rimti mokytojai, puikiai paruosia, tik jau mokytis reikia ojojoi doh.gif Kazkaip lengviau atsipuciau pabaigus biggrin.gif Bet dar karta pabresiu - egzaminams ir gyvenimui paruose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avokada @ 2008 06 16, 20:53)
Labas visoms smile.gif , ką tik su šeima iš Kauno  atsikėlėm į Šiaulius. Mano vyresnėlei dukrai teks keisti pradinę mokyklą. Tai sunku tiek mums tėvams, tiek vaikui. Nuo šio rugsėjo ji pradės trečią klasę. Nieko nežinau apie Šiaulių mokyklas ir jų mokytojus. Mums arčiausiai namų būtų tokios pradinės: "Dainų", "Saulės", "Lieporių" ir pagrindinė "Romuvos". Kiek skaičiau forume, visos mokyklos neblogos, bet pradinukui svarbiausia mokytoja. Gal kas galit parekomenduoti konkrečius mokytojus...

Maniske lanko "Lieporiu" pradine, eis i 3 klase, gera mokytoja turim, Kristina Vaidiliene.
Atsakyti
QUOTE(avokada @ 2008 06 16, 21:53)
Labas visoms smile.gif , ką tik su šeima iš Kauno  atsikėlėm į Šiaulius. Mano vyresnėlei dukrai teks keisti pradinę mokyklą. Tai sunku tiek mums tėvams, tiek vaikui. Nuo šio rugsėjo ji pradės trečią klasę. Nieko nežinau apie Šiaulių mokyklas ir jų mokytojus. Mums arčiausiai namų būtų tokios pradinės: "Dainų", "Saulės", "Lieporių" ir pagrindinė "Romuvos". Kiek skaičiau forume, visos mokyklos neblogos, bet pradinukui svarbiausia mokytoja. Gal kas galit parekomenduoti konkrečius mokytojus...

Tai į kokią į mokyklą eisit? Aš rinkausi pati taip,kad nuėjau,pamačiau dvi mokytojas ir viena pas kurią buvo užrašyta manoji dukra nepatiko iš pat pirmo karto,seno sukirpimo liau liau.....vienžo.... liko antroji.Esam visi patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 08 21, 13:51)
Tai į kokią į mokyklą eisit? Aš rinkausi pati taip,kad nuėjau,pamačiau dvi mokytojas ir viena pas kurią buvo užrašyta manoji dukra nepatiko iš pat pirmo karto,seno sukirpimo liau liau.....vienžo.... liko antroji.Esam visi patenkinti  4u.gif

Pasirinko "Lieporių" pradine, pas maniske i klase atejo ir su maniske vienam suole sedi smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
blush2.gif
Atsakyti
Kokį mėnesį reiktų kreiptis į mokyklą dėl pirmoko užsirašymo?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2008 09 11, 21:15)

Manau, kad kuo anksčiau, tuo geriau (jei yra daug norinčių toje mokykloje mokytis). Aš pernai sausio 2d. užrašiau ax.gif sąrašuose vienas pirmųjų buvo biggrin.gif
Atsakyti
labutis visoms siaulietems ir jusu mokinukams 4u.gif

kad ir apie daugeli mokykleliu parasyta cia sioje temukeje,bet nemazai postuku jau senoku... ax.gif

ar galetumet mamytes pasidalinti savo nuomone dabar? mane labiausiai domintu pradines mokykleles... ypac labai domintu dainu pradine,smalsiuju pabiruciu mokyklele,saules pradine...na ir betkokia kita zinoma 4u.gif pradine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2008 09 11, 21:15)

Nuo sausio 1 dienos prasideda prašymų priėmimas.
Atsakyti