Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Sveiki ir sveikos, apžiūrėjau ,kad šiauliečiai savo mokyklų temos dar neatidarė,tai kaip susirūpinusi būsimo pirmoko ir paauglystėn žengiančio šeštoko mama skelbiu šią temą.
Rudenį mano vaikas eis į pirmą klasę ,užrašiau vakar jį į Saulės pradinę mokyklą.Labai būtų įdomu šio to sužinoti daugiau .Šiuo metu mano informacija apie šią mokyklą apsiriboja tik pavadinimo žinojimu blush2.gif .

O dičkis lanko Gegužių mokyklą, apie ją pati daug galėčiau papasakoti , kaip mokinio mama ir kaip buvusi šios mokyklos auklėtinė ax.gif
Atsakyti
Mano dukros lanko "Romuvos" pagrindinę. Minusai: labai daug mokinių, kartais pamokos prasideda tik nuo 9, todėl vėlai grįžta, didelis triukšmas, perpildytos klasės. Pliusai: geri mokytojai, geresnės motyvacijos mokiniai, tvarka. Nors pernai, kol dar nebuvo išsiskyrusios mokyklos ir vadovavo kitas direktorius buvo viskas daug geriau, ir tvarka, ir mokytojai, ir atmosfera.
Atsakyti
"Romuva" mums būtų sekantis punktas po to, kai baigtume "Saulės' pradinę mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jooo, Šiauliuose niekas nelanko mokyklų...Keista g.gif
Atsakyti
Na mes tik ruosiames irgi uzraseme, todel padeti negalime. Man paciai idomu kaip tie pirmokiukai namo gryzta ar buna prailgintos grupes mokyklose ir t.t. net nezinau kaip viskas bus...
Atsakyti
Labas mamytes, zodziu taip lanke maniskis Aukstabalio vidurinine, mokesi 10 9, mokytis prakstiskai nereikejo, kadangi vaikis gabus pamokas TIPO parsuosdavo per 20 min, jokios motyvacijos mokintis, is mokytoju reiklumo nulis, apie rusu k. tai visai zodziu truksta, kdangi rusu desto pavaduotoja, tai per pamokas uzsiimdavo savo reikalais, taigi pervedziau i kita mokykla, ir prasidejo vargeliai, Pasirodo rusu tai net raidziu nepoazista, o mokytoja aukstabaly to ir nepreikalavo, Tai zodziu vaikinas kol atsistojo ant koju, kol iprato sistemingai mokints , tai buvo sunku, Zodziu mamytes neveskite i mokykla todel kad ji salia, o is karto ieskokite geros mokyklos. As dabar labai gailiuosi kad is karto neleidau i kita mokykla, o pasirinkau salia namu, man buvo gaila vaikiuko...
Atsakyti
Atsiprasau uz klaidas, labai skubu smile.gif
Atsakyti
Na kai mes uzraseme savo mazaja i mokykla mus informavo, kad priimami vaikai tik pagal gyvenamaja vieta, toks nurodymas is svietimo skyriaus yra.... kadangi mes ir pasirinkome mokykla salia namu, kad vaikui saugiau pareiti namo butu tai mums problemu del to neiskilo.... O Aukstabalio mokykla neigiama reputacija nuo senu laiku turi. Bent jau as girdejau..
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 01 26, 12:01)
Na mes tik ruosiames irgi uzraseme, todel padeti negalime. Man paciai idomu kaip tie pirmokiukai namo gryzta ar buna prailgintos grupes mokyklose ir t.t. net nezinau kaip viskas bus...

Va taip ir grįžta tie pirmokėliai apie 12 val namo doh.gif Kartais be striukių ( taip mano draugės pirmokėlė ėjo su tėčiu šeštadienį striukės į mokyklą...)
o prailgintos dienos grupės tai yra ,bet mokamos.Kai kur valanda -1 litas ,per dieną maximum 3 val galima, tai jei kasdien po 3 val ,išeitų per savaitę 15 litų ,per mėnesį-60 litų.Neturint kitos išeities ,gal ir geras variantas vaiko saugumui užtikrinti.Bet mes ačiū dievui turim močiutę brangiausią 4u.gif
Atsakyti
mums labai patinka Dainu pradine mokykla.Maža, jauki, šilta. Nėra dičkių, niekas nestumdo, tvarkelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2006 01 27, 12:06)
mums labai patinka Dainu pradine mokykla.Maža, jauki, šilta. Nėra dičkių, niekas nestumdo, tvarkelė  thumbup.gif

O į kiek įtą pačią klasę atėjo ,lankiusių kartu darželį?
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2006 01 27, 12:06)
mums labai patinka Dainu pradine mokykla.Maža, jauki, šilta. Nėra dičkių, niekas nestumdo, tvarkelė  thumbup.gif

Mano pipiras rudeni jau eis i pirma klase, zadu leisti i Dainu, nors salia yra ir Saules, bet kazkaip apsisrendziau i Dainu. Kaip ten mokytojai?Pati esu mokytoja zinau, kokiu tu mokytoju ziezulu pasitaiko, ypac seno kirpimo......Beda, kad ne vienos nepazystu.
Atsakyti