Super Ar neplysai sunaiteliui taip beskubant? Vienai mano pazistamai toks ė valandu gimdymas baigesi trecio laipsnio plysimu, brrr.
ačiū už palinkėjimus visoms
plyšau vos vos, pasisekė man labai
plyšau vos vos, pasisekė man labai
Saunuole ir maziukas tikras saunulis, nenuvargino mamytes
Sekmes visai seimynai
Sekmes visai seimynai
šį pasakojimą, reiktų visom nėštukėm paskaityt
bet dėl gimdymo laiko tai aš pusę aštuonių stovėjau priimamajam ir diktavau vardą, pavardę... po aštuonių 20 jau turėjau sūnelį o ir į ligoninę nesakyčiau kad skubėjau kai po visko paskambinau mamai, jinai tepasakė "kaip jau gimė, aš gi net kambario nespėjau išsiurbt (kaip tik tvarkėsi tą vakarą)
bet dėl gimdymo laiko tai aš pusę aštuonių stovėjau priimamajam ir diktavau vardą, pavardę... po aštuonių 20 jau turėjau sūnelį o ir į ligoninę nesakyčiau kad skubėjau kai po visko paskambinau mamai, jinai tepasakė "kaip jau gimė, aš gi net kambario nespėjau išsiurbt (kaip tik tvarkėsi tą vakarą)
QUOTE(alina @ 2006 12 01, 16:19)
šį pasakojimą, reiktų visom nėštukėm paskaityt
tai tau dar labiau pasisekė negu man gal aš taip savo antrą pagimdysiu?
nuostabi istorija sėkmės jums augant
lauksim 2-ros gimdymo istorijos
labai graži istorija
ačiū
labai grazu ir taip greita
as ir gimdykloj praleidau tik tris valandas, bet sunkiai gimdziau, nes vaikiukas didelis buvo..
as ir gimdykloj praleidau tik tris valandas, bet sunkiai gimdziau, nes vaikiukas didelis buvo..