dėkui dėkui nuo ašarų ir aš nesusilaikau, kai skaitau lėliukų atėjimo istorijas
Labas, Isila, labai graži jūsų istorija, tikrai lengvai pagimdei, nes aš esu prisiklausiusi tokių pasakojimų apie gimdymą, kad net plaukučiai visur pasišiaušia , aš irgi gan sunkiai gimdžiau, apie kitą leliuką net pagalvoti nenorėjau, bet va, praėjo 9 mėn, nuo gimdymo ir aš jau galiu apie gimdymą kalbėti, dalintis įspūdžiais ir raminu visas savo drauges nėštukes, kad viskas bus gerai, kad gimdyti ir turėti mažą stebukliuką ant savo krūtinės yra didžiulė laimė. Galbūt dėl to visas skausmas pasimiršta. Nors jei tektų gimdyti antrą kartą, nė nedvejodama rinkčiausi epidūrą, nes pirmasis mano kleckiukas gimė visiškai natūraliai. Linkėjimai tavo sūneliui
QUOTE(baby_girl @ 2006 08 04, 10:42)
Labas, Isila, labai graži jūsų istorija, tikrai lengvai pagimdei, nes aš esu prisiklausiusi tokių pasakojimų apie gimdymą, kad net plaukučiai visur pasišiaušia , aš irgi gan sunkiai gimdžiau, apie kitą leliuką net pagalvoti nenorėjau, bet va, praėjo 9 mėn, nuo gimdymo ir aš jau galiu apie gimdymą kalbėti, dalintis įspūdžiais ir raminu visas savo drauges nėštukes, kad viskas bus gerai, kad gimdyti ir turėti mažą stebukliuką ant savo krūtinės yra didžiulė laimė. Galbūt dėl to visas skausmas pasimiršta. Nors jei tektų gimdyti antrą kartą, nė nedvejodama rinkčiausi epidūrą, nes pirmasis mano kleckiukas gimė visiškai natūraliai. Linkėjimai tavo sūneliui
šaunuolė, kad gimdei pati, aš tai išsigandau skatinamųjų skausmo. Buvau įspėta, kad su skatinamaisias sąręmiai skausmingesni.
Nėr ko bijot to gimdymo, svarbiausia nusitiekti ir ramiai gimdyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 01 21, 22:23)
labai gražiai aprašei savo stebuklėlio gimimą
Labas, labai jau grazios nuotraukytes gal gali parasyti kaip ten prisiregistruoti?
Danke
Labai grazi istorija
Kaip grazu sauniai nupasakojai, labai grazi istorija net asara istrysko linkiu ko geriausios kloties jusu seimynai
Kaip gražiai nupasakojai... net apsiašarojau
QUOTE(laimakp @ 2006 09 27, 18:41)
Labai grazi istorija
QUOTE(Dorinda @ 2006 09 27, 20:27)
Kaip grazu sauniai nupasakojai, labai grazi istorija net asara istrysko linkiu ko geriausios kloties jusu seimynai
QUOTE(žibutė @ 2006 09 27, 20:55)
Kaip gražiai nupasakojai... net apsiašarojau
ačiū ačiū lyg nesistengiau graudinti
labai gražu, stiprybės
QUOTE(Voverka @ 2006 09 28, 11:42)
labai gražu, stiprybės
ačiū už įvertinimą ir palinkėjimą