Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas vyko taip greitai...

dėkui dėkui aciuks.gif aciuks.gif nuo ašarų ir aš nesusilaikau, kai skaitau lėliukų atėjimo istorijas wub.gif
Atsakyti
Labas, Isila, labai graži jūsų istorija, tikrai lengvai pagimdei, nes aš esu prisiklausiusi tokių pasakojimų apie gimdymą, kad net plaukučiai visur pasišiaušia tongue.gif , aš irgi gan sunkiai gimdžiau, apie kitą leliuką net pagalvoti nenorėjau, bet va, praėjo 9 mėn, nuo gimdymo ir aš jau galiu apie gimdymą kalbėti, dalintis įspūdžiais ir raminu visas savo drauges nėštukes, kad viskas bus gerai, kad gimdyti ir turėti mažą stebukliuką ant savo krūtinės yra didžiulė laimė. Galbūt dėl to visas skausmas pasimiršta. Nors jei tektų gimdyti antrą kartą, nė nedvejodama rinkčiausi epidūrą, nes pirmasis mano kleckiukas gimė visiškai natūraliai. Linkėjimai tavo sūneliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2006 08 04, 10:42)
Labas, Isila, labai graži jūsų istorija, tikrai lengvai pagimdei, nes aš esu prisiklausiusi tokių pasakojimų apie gimdymą, kad net plaukučiai visur pasišiaušia tongue.gif , aš irgi gan sunkiai gimdžiau, apie kitą leliuką net pagalvoti nenorėjau, bet va, praėjo 9 mėn, nuo gimdymo ir aš jau galiu apie gimdymą kalbėti, dalintis įspūdžiais ir raminu visas savo drauges nėštukes, kad viskas bus gerai, kad gimdyti ir turėti mažą stebukliuką ant savo krūtinės yra didžiulė laimė. Galbūt dėl to visas skausmas pasimiršta. Nors jei tektų gimdyti antrą kartą, nė nedvejodama rinkčiausi epidūrą, nes pirmasis mano kleckiukas gimė visiškai natūraliai. Linkėjimai tavo sūneliui wub.gif

šaunuolė, kad gimdei pati, aš tai išsigandau skatinamųjų skausmo. Buvau įspėta, kad su skatinamaisias sąręmiai skausmingesni. blush2.gif
Nėr ko bijot to gimdymo, svarbiausia nusitiekti ir ramiai gimdyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 01 21, 22:23)
labai gražiai aprašei savo stebuklėlio gimimą wub.gif

Labas, labai jau grazios nuotraukytes gal gali parasyti kaip ten prisiregistruoti?
Danke
Atsakyti
Labai grazi istorija ax.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif sauniai nupasakojai, labai grazi istorija wub.gif wub.gif net asara istrysko 4u.gif linkiu ko geriausios kloties jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražiai nupasakojai... thumbup.gif net apsiašarojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2006 09 27, 18:41)
Labai grazi istorija ax.gif

QUOTE(Dorinda @ 2006 09 27, 20:27)
Kaip grazu  wub.gif  sauniai nupasakojai, labai grazi istorija wub.gif  wub.gif  net asara istrysko 4u.gif  linkiu ko geriausios kloties jusu seimynai 4u.gif

QUOTE(žibutė @ 2006 09 27, 20:55)
Kaip gražiai nupasakojai... thumbup.gif net apsiašarojau  unsure.gif

ačiū ačiū aciuks.gif aciuks.gif lyg nesistengiau graudinti mirksiukas.gif
Atsakyti
labai gražu, stiprybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverka @ 2006 09 28, 11:42)
labai gražu, stiprybės wub.gif

ačiū už įvertinimą ir palinkėjimą wub.gif
Atsakyti
sauni istorija.kaip gerai,kad nereikejo daug kankintis belaukiant sio stebuklo.sekmes jums clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina balaisiene: 30 spalio 2006 - 14:23
Labai grazi, meila ir pilna emociju istorija.
Saunuoliai Jus 4u.gif
Meiles ir demesio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bukit laimingi drinks_cheers.gif
Atsakyti