Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas vyko taip greitai...

QUOTE(Isila @ 2006 05 14, 16:58)
tai reikėjo ir išsiųst ją lauk, pasakius, kad būtent ji gimdyt ir trukdo, susikaupt neleidžia, jos bloga aura, jūsų biolaukai nesutampa ir išvis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nedasilo isvyti, norejosi pabuti kulturinga rolleyes.gif gaila, kad ten taves nebuvo lotuliukas.gif greitai, butum tvarka padarius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 15, 22:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nedasilo isvyti, norejosi pabuti kulturinga rolleyes.gif gaila, kad ten taves nebuvo lotuliukas.gif greitai, butum tvarka padarius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi kitą kartą pasikviesk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 17, 09:19)
taigi kitą kartą pasikviesk  lotuliukas.gif

Neeee, kito karto nebus schmoll.gif nors,sako nesakyk op nepersokias griovio g.gif Na jeigu, butu neticiukas, tai iskarto pakviesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip as baltai pavydziu istorijos herojei wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man paciai gimdymas jau turi buti - tiesa veluoja jau 4 d. doh.gif
Tai as irgi taip noriu taip graziai, greitai ir gana lengvai pagimdyti, ex wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 05 19, 15:22)
kaip as baltai pavydziu  istorijos herojei  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man paciai gimdymas jau turi buti - tiesa veluoja jau 4 d.  doh.gif
Tai as irgi taip noriu taip graziai, greitai ir gana lengvai pagimdyti, ex  wub.gif

jei labai nori, tai norai pildosi. Svarbiausiai, taip nusitiekti thumbup.gif
Atsakyti
Labai buvo keista kad as ir nejauciau jokio saremio skatinimo metu ir buvau be epiduro. Keista kai aparatura fiksuoja saremius o pati nieko nejauti, tik sirtumas, kad as pati vis tiek nepagimdziau smile.gif
labai buvo smagu apskaityti tavo istorija, kazkokia sentimentali pasidariau, vos neapsizliumbiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2006 06 06, 08:58)
Labai buvo keista kad as ir nejauciau jokio saremio skatinimo metu ir buvau be epiduro. Keista kai aparatura fiksuoja saremius o pati nieko nejauti, tik sirtumas, kad as pati vis tiek nepagimdziau smile.gif
labai buvo smagu apskaityti tavo istorija, kazkokia sentimentali pasidariau, vos neapsizliumbiau smile.gif

būtent mirksiukas.gif stūmiau ir be sąrėmių, net akušerė komentarą mestelėjo po visko hihihi.gif
Atsakyti
Mano daktare ir labai stebejos kaip as nieko nejauciu, o mes su vyru tik sedejom ir bajerius skaldem, tol kol dakrarai pasidave smile.gif
Keista kad taip gali buti smile.gif
Atsakyti
Sveikunu, tikrai faina istorija thumbup.gif . Man uz poros savaiteliu irgi gimdyti, tai dabar ieskau optimistisku istoriju, nes kazkokia baime slypi giliai galvoje ir net neketina is ten dingt g.gif
Atsakyti
Labai graži istorija!! wub.gif wub.gif Šaunuoliai!! Aukit didučiai, būkit sveikučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
o tikrai, kur buvo tie saremia? g.gif smile.gif
sekmes jums, taip graziai viskas aprasyta thumbup.gif aukit dideli ir grazus wub.gif
Atsakyti
sąrėmius, matyt, kažkur pametėm hihihi.gif

ačiū visoms už linkėjimus wub.gif
Atsakyti