QUOTE(rena @ 2006 04 29, 00:53)
Smagi istorija, as irgi noreciau tokio
Dar norejau papasakoti apie epidura. Pazystamai buvo. Suleido nuskausminimus(epidura) pradejo gimdyti. Ji galvoja: sake neskaudes, neskaudes O viska jauciu ir dar kaip skauda. Pagimde, viskas gerai. Isveze i palata, reikia atsikelti prie vaiko nepajegia, koju nejaucia. Tik po gimdimo suveike epidura
Dar norejau papasakoti apie epidura. Pazystamai buvo. Suleido nuskausminimus(epidura) pradejo gimdyti. Ji galvoja: sake neskaudes, neskaudes O viska jauciu ir dar kaip skauda. Pagimde, viskas gerai. Isveze i palata, reikia atsikelti prie vaiko nepajegia, koju nejaucia. Tik po gimdimo suveike epidura
irgi egrai, man per patį stūmimą veikė - nejaučiau sarėmių
nugi judu tikri šaunuoliai
labai šilta ir graži istorija
mudu su sūneliu irgi greit susisukom, per 3 val.
QUOTE(J&A @ 2006 04 30, 09:22)
nugi judu tikri šaunuoliai
tai, matyt, irgi labo norėjot susimatyti o gal berniukai greičiau sukasi?
O aš taip bijau artėjančio gimdymo, taip bijau.... Bet dabar galvosiu kaip lengva buvo tau, tai gal ir man mažiau skaudės
QUOTE(tinosiukas @ 2006 05 11, 23:40)
O aš taip bijau artėjančio gimdymo, taip bijau.... Bet dabar galvosiu kaip lengva buvo tau, tai gal ir man mažiau skaudės
nereik bijot. Manau, svarbiausia nusiteikimas. Aš visad galvojau, kad lengvai, neskausmingai ir pakankamaigreitai susisuksiu. panašiai ir buvo.
QUOTE(Isila @ 2006 04 30, 09:57)
o gal berniukai greičiau sukasi?
Neeeaa, kas del mano berniuko sukimosi, tai nepasakyciau, kad greitai Jau saukiau, kad nebegimdysiu o dar atejus kazkokia boba (sesele kazkokia) pradejo aiskinti, kad as uzsiemiau didziausia palata ir niekaip nepagimdau, o kitoje palatoje jau trys moterys pagimde, tai galvojau, kad ja
QUOTE(rena @ 2006 05 12, 23:07)
Neeeaa, kas del mano berniuko sukimosi, tai nepasakyciau, kad greitai Jau saukiau, kad nebegimdysiu o dar atejus kazkokia boba (sesele kazkokia) pradejo aiskinti, kad as uzsiemiau didziausia palata ir niekaip nepagimdau, o kitoje palatoje jau trys moterys pagimde, tai galvojau, kad ja
ot boba koks jos reikalas? nu ir kas kad kitos trrys jau susisuko.. surado matai reikalą aiškint
QUOTE(Isila @ 2006 05 13, 21:06)
ot boba koks jos reikalas? nu ir kas kad kitos trrys jau susisuko.. surado matai reikalą aiškint
Ir as apie tai Bet vis slampinedavo pirmyn atgal, gerai uzknisus buvo ir svarbiausia nelabai supratau, kas ji tokia
QUOTE(rena @ 2006 05 14, 11:53)
Ir as apie tai Bet vis slampinedavo pirmyn atgal, gerai uzknisus buvo ir svarbiausia nelabai supratau, kas ji tokia
tai reikėjo ir išsiųst ją lauk, pasakius, kad būtent ji gimdyt ir trukdo, susikaupt neleidžia, jos bloga aura, jūsų biolaukai nesutampa ir išvis
Kokia nuostabi istorija,net asarele dziaugsmo istrysko.Jus saunuoliukai