Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas vyko taip greitai...

Isila, kaip graziai parasei wub.gif ir tikrai -tooks lengvas gimdymas..netiketai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 04 29, 00:53)
Smagi istorija, as irgi noreciau tokio ax.gif
Dar norejau papasakoti apie epidura. Pazystamai buvo. Suleido nuskausminimus(epidura) pradejo gimdyti. Ji galvoja: sake neskaudes, neskaudes g.gif O viska jauciu ir dar kaip skauda. Pagimde, viskas gerai. Isveze i palata, reikia atsikelti prie vaiko nepajegia, koju nejaucia. Tik po gimdimo suveike epidura lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

irgi egrai, man per patį stūmimą veikė - nejaučiau sarėmių blink.gif
Atsakyti
nugi judu tikri šaunuoliai bigsmile.gif
labai šilta ir graži istorija wub.gif

mudu su sūneliu irgi greit susisukom, per 3 val. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 04 30, 09:22)
nugi judu tikri šaunuoliai  bigsmile.gif
labai šilta ir graži istorija  wub.gif

mudu su sūneliu irgi greit susisukom, per 3 val.  blush2.gif

tai, matyt, irgi labo norėjot susimatyti wub.gif o gal berniukai greičiau sukasi? lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš taip bijau artėjančio gimdymo, taip bijau.... Bet dabar galvosiu kaip lengva buvo tau, tai gal ir man mažiau skaudės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2006 05 11, 23:40)
O aš taip bijau artėjančio gimdymo, taip bijau.... Bet dabar galvosiu kaip lengva buvo tau, tai gal ir man mažiau skaudės  lotuliukas.gif

nereik bijot. Manau, svarbiausia nusiteikimas. Aš visad galvojau, kad lengvai, neskausmingai ir pakankamaigreitai susisuksiu. panašiai ir buvo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 04 30, 09:57)
o gal berniukai greičiau sukasi?  lotuliukas.gif

Neeeaa, kas del mano berniuko sukimosi, tai nepasakyciau, kad greitai doh.gif Jau saukiau, kad nebegimdysiu tongue.gif o dar atejus kazkokia boba brunette.gif (sesele kazkokia) pradejo aiskinti, kad as uzsiemiau didziausia palata ir niekaip nepagimdau, o kitoje palatoje jau trys moterys pagimde, tai galvojau, kad ja gun_bandana.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 12, 23:07)
Neeeaa, kas del mano berniuko sukimosi, tai nepasakyciau, kad greitai doh.gif Jau saukiau, kad nebegimdysiu tongue.gif o dar atejus kazkokia boba brunette.gif (sesele kazkokia) pradejo aiskinti, kad as uzsiemiau didziausia palata ir niekaip nepagimdau, o kitoje palatoje jau trys moterys pagimde, tai galvojau, kad ja gun_bandana.gif  doh.gif

ot boba bigsmile.gif blink.gif koks jos reikalas? nu ir kas kad kitos trrys jau susisuko.. surado matai reikalą aiškint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 13, 21:06)
ot boba  bigsmile.gif  blink.gif  koks jos reikalas? nu ir kas kad kitos trrys jau susisuko.. surado matai reikalą aiškint  doh.gif

Ir as apie tai drinks_cheers.gif Bet vis slampinedavo pirmyn atgal, gerai uzknisus buvo ir svarbiausia nelabai supratau, kas ji tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 14, 11:53)
Ir as apie tai drinks_cheers.gif Bet vis slampinedavo pirmyn atgal, gerai uzknisus buvo ir svarbiausia nelabai supratau, kas ji tokia g.gif

tai reikėjo ir išsiųst ją lauk, pasakius, kad būtent ji gimdyt ir trukdo, susikaupt neleidžia, jos bloga aura, jūsų biolaukai nesutampa ir išvis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia nuostabi istorija,net asarele dziaugsmo istrysko.Jus saunuoliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif Nors mano leliukai jau paauge bet vistiek prisimenu viska kaip kas buvo,kai skaitau tokias nuostabias istorijas thumbup.gif Taip ir susigraudinu mirksiukas.gif
Atsakyti