Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

Mes isigijom 1 buteliuka, ir praktiskai jo nepireike, nes zindo mano kruti, o jei reikedavo kartais is butekiuko pienuko...tai maniskis net neimdavo smile.gif
Atsakyti
turejau nusipirkusi du mazus ir viena dideli, bet tik pries kelis menesiu tepradejau juos naudoti, nes mazius pradejo gerti arbatas smile.gif
Atsakyti
Nors ir turiu ju daugiau,bet kol kas,man pakanka 6 vnt...
Mums 5 menesiukai
Atsakyti
2 turim, bet naudojam pagrinde tik vieną.
Atsakyti
Turim du, bet kadangi maitinu pati, tai ir tų retai prireikia, nebent sumaitinti nutrauktam pieneliui, kai reikia kur nors išeiti. Tai kol kas juos naudojom max 3 kartus smile.gif
Atsakyti
dvieju dideliu ir vieno mazo man per akis
Atsakyti
mes 2 nusipirkom ir padovanojo dar vieną. tik patariu jei pirksit, pirkt vienos firmos ir didelius, nes vaikiukas greit pradeda valgyt didesniais kiekiais. pvz nuo 3 men jau 180ml. (čia kas su mišiniais maitina)
ir dar turėjom problemų su (kaip čia pavadint..) buteliuko žindukais. nes skirtingų formų atsisakė mažylė, todėl geriau visi vienodi nuo pat pradžių. mums labai tiko tie forminiai biggrin.gif
Atsakyti
as isigyjau 2 didelius, kap tik
Atsakyti
turim kolkas 2, bet nei vieno dar neteko panaudot, nes valgo tik MP
Atsakyti
jei maitinam krutimi,tai,manau,gal ir vieno uzteks. bet jei misinuku,tai ju kur kas daugiau reikia. mes isigyjome tt naujagimio berods rinkinuka, kur buvo du po 150ml ir du po 260ml buteliukai ir mums uzteko, tiesa cia tik pradziai,juk veliau atsiranda kiti poreikiai, kiti buteliukai, puodeliai ir t.t.
Atsakyti
nusipirkom 2, bet kadangi valgom MP, tai tik vieną karts nuo karto naudojam, kai palieku tėčiui pienuko, kad pamaitintų, kai kur išeinu.
Atsakyti
Mums visai neprireikė: iki pusmečio MP, o dabar geriam iš puoduko su snapeliu
Atsakyti