Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

Iš viso 2-3 buteliukų pakaks 1-2 but. po150 ml ir vieną didesnio tūrio.
Atsakyti
Kiek buteliuku?

Vienas, jeigu netingi plauti daznai. Tikrai, taupant, uztenka.

Pakeisi uz keliu menesiu ir nauja, jie nera tokie brangus kaip cia atrodo. Uz 20-30Lt rasi nors ir eurovaistineje bet koki.

Taigi iki kol vaikui sueis 2 metai, is esmes galima issisukti su 4 buteliukais, gal netgi ir 2 buteliukais keiciant gumytes (aha, apsauga visuomet atsiperka smile.gif), na ir is viso tai kainuos apie 100Lt per du metus.

Tavo didesne problema yra dabar kaip vaika pervystyti nebrangiai, kad jis tuo pat metu nepagautu savo "as myliu vini pucha ir ARIEL'e" idejos :-)

Nes jeigu naudosi kokias sauskelnes su logotipais ir atpazistamais veikejais, tai kai vaikui bus pora metuku ir daugiau, bus AMEN jusu finansams. Jis ta logotipa ar paveiksleli pazinos geriau negu savo mama, ir lieps pirkti zaislus/saldainius/drabuzius/t.t./ uz paskutinius pinigus.
Atsakyti
Mama esu tik savaite, bet kol kas pakanka maitinimui 1 buteliuko 125 ml, turim dar antra pradeje, bet jis tik stovi saldytuve su mamytes peinuku ir maitinimo funkcijos neatlieka. Maitinu ir pati ir nusitraukiu.. Nes maziuke ne visad imam kruti, ypac kai toji buna per pilna.. Tai maitinimu gaunasi 50/50 (mamyte/buteliukas) ax.gif
Atsakyti
Viena mama teisingai parase- kad pilnai uztenka vieno buteliuko, jei netingi ir speji issiplauti, aisku jei lailius ramus.
As pati turejau pienukui 2, ir arbatai- 2. O paskui lialiui augant, pasikeciau i didesnes talpos.
Manau, kad kiekvienai mamai- skirtingai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
Aš dar tik po mėnesio mama būsiu, dabar kaip paklaikusi perku visus daiktus, ko gali prireikti vaikučiui.
Tik mano situacija truputį sudėtinga. Studijuoju dieniniame skyriuje Vilniuje, o gyvenu Ignalinoje. Kiekvieną dieną į Vilnių važinėju (~2h kelio, 110km) į paskaitas. Pagimdžiusi galvoju ir toliau mokytis, nes jei dabar pereisiu į neakivaizdinį - reikės mokėti už mokslą, jei imsiu akademines, garantuoju, kad po jų jau nebenorėsiu tęsti mokslų. O dabar toks geras tvarkaraštis, tik tris dienas per savaitę paskaitos. Gimdysiu kovo 8d., jei viskas gerai, kai atsigausiu vėl važinėsiu, todėl tris kart per savaitę vaikutį palikčiau nuo ryto iki popiečio tėvelio priežiūrai, šiaip maitinčiau pati, o kai reikėtų išvažiuoti - nutraukčiau pieno. Kiek man tokiu atveju reikėtų buteliukų? Ar užtektų 4?
Atsakyti
QUOTE(galadrielee @ 2011 02 02, 19:01)
Sveikos, mamos  4u.gif
Aš dar tik po mėnesio mama būsiu, dabar kaip paklaikusi perku visus daiktus, ko gali prireikti vaikučiui.
Tik mano situacija truputį sudėtinga. Studijuoju dieniniame skyriuje Vilniuje, o gyvenu Ignalinoje. Kiekvieną dieną į Vilnių važinėju (~2h kelio, 110km) į paskaitas. Pagimdžiusi galvoju ir toliau mokytis, nes jei dabar pereisiu į neakivaizdinį - reikės mokėti už mokslą, jei imsiu akademines, garantuoju, kad po jų jau nebenorėsiu tęsti mokslų. O dabar toks geras tvarkaraštis, tik tris dienas per savaitę paskaitos. Gimdysiu kovo 8d., jei viskas gerai,  kai atsigausiu vėl važinėsiu, todėl tris kart per savaitę vaikutį palikčiau nuo ryto iki popiečio tėvelio priežiūrai, šiaip maitinčiau pati, o kai reikėtų išvažiuoti - nutraukčiau pieno. Kiek man tokiu atveju reikėtų buteliukų? Ar užtektų 4?

as patariu dar buteliuku nepirkt,juk is karto tau ju neprireikt gali,o kaip jau turesi leliuka pati suprasi kiek tau ju reiks tada ir nusipirksi gi visada suspesi.
Atsakyti
Su astuoniais buteliukais tikrai nezinociau ka veikti, negi deti juos rugti , taigi isplauni is karto ir vel gali naudoti ta pati biggrin.gif 2 buteliukai per akis - vienas pienui, kitas gerimui, arbatai, vandenukui...
Atsakyti
Ir dukrą augindama anksčiau, ir sūnų dabar naudojuosi tik 2 buteliukais: vienas pienui, kitas arbatai. Kol visai mažas buvo ir pati maitinau, tai užteko tik vieno buteliuko. Ir man atrodo nereikalingi tie mažos talpos. Juk galima į normalų mažiau įpilti. O pats pasilaikyti mažylis išmoksta tik apie kokių 9 mėn., tai tikrai išlaiko ir normalų buteliuką.
Atsakyti
Nu as kadangi turiu sterilizatoriu ir saziningai visad sterilizuoju buteliukus tai pradzioj turejau 6 mazus, dabar nusipirkau +6 didelius (nuo gimimo maitinu paruostu pienuku). Nereikia visa diena rupintis juos plauti, jei vaikas alkanas o buteliukas purvinas visada spintelej randu svaru. Gal kam ir skamba kvailai, per daug, prabangiai, bet yra labai patogu ir man ir vakuciui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2010 09 20, 17:26)
Patarkite "zaliai" mamaytei, kiek isigyti buteliuku, kiek jus ju turejote? Nes lialius dar mazas, tik pienuka valgo, bet juk prasides arbateles, misinukai.
Vienoje knygoje perskaiciau kad reikia 8 vnt. Tai ka su tiek veikti  g.gif

mūsų mažiui 6 mėn. nereikėjo nei vieno. arbatų dar negeriam, o vandenį kuo puikiausiai geria iš puodelio 4u.gif o kelionių metu vežiojuosi puodelį su snapeliu ax.gif
Atsakyti
as tokios nuomones:geriau daugiau,nei per mazai 4u.gif tai turiu 3 po 125ml,ir 3 po 260ml 4u.gif as gal kad nutraukinejau pienuka,bet man ju visu ir reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Maitinu pati, tai turiu tik viena buteliuka tam reikalui jeigu reiketu vaikuti kuriam laikui palikti, ar vyras ar mama galetu pamaitinti ax.gif
Atsakyti