Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

as kadangi nuo 3 gimimo dienos nutraukineju,tai man pradzioj uzteko 3 po 125ml ir 1 po 260ml,bet siai dienai naudoju 5 po 125ml ir 2 po 260ml smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jordan: 01 gruodžio 2010 - 20:57
Aš turiu 9 buteliukus, pilnai užtenka smile.gif
Atsakyti
Kadangi pirmąsias savaites teko nusitraukinėti, tai turėjau du ir pilnai man jų užteko, paskui nusipirkau vieną didesnį, nes vis karts nuo karto tekdavo nusitraukti, bet man jo nelabai ir prireikė, nes aš turėjau VIA indelių rinkinį tai tuos panaudodavau už buteliuką kai reikėdavo, o be to, sterilizuojant pientraukį ir buteliukus prasterilizuodavau, tai visada būdavo švarių... o nuo kokių 5mėn mums jų praktiškai nereikia, nes dukrytė nuo tokio amžiaus išmoko taisyklingai paimti (.), tai baigėsi visi nugraužimai, baigėsi su tuo ir nusitraukinėjimai pienuko thumbup.gif o vandenukui mums užtenka vieno su snapeliu, mes kažkaip nepametam rolleyes.gif na o jei ir pamestum, tai jau turbūt būtų proga prie normalaus puoduko pereiti smile.gif
Atsakyti
pilnai uztenka 2 buteliuku 125ml ir dvieju 260ml
Atsakyti
Naudoju viena 125, kai prades reiketi daugiau naudosiu kita didesni. o kam ten tu 9 ar keliu reikia neisivaizduoju? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man per visa laika uzteko vieno 125 ir vieno 260ml. buteliuku ir as vis galvodavau, kam ju tiek daug kitoms prireikia, kol perskaiciau, jog vienu metu sterilizuojami. Prisipazinsiu nesterilizuodavau po kiekvieno maitinimo ir net nekiekviena diena blush2.gif , bet jokiu problemu nebuvo.
Atsakyti
mes kol kas turim viena 125 ir 260ml ir mum uztenka blush2.gif
Atsakyti
Turim viena 260ml ir VIA indelius, pilnai pakanka, nes maitinu MP, tik jei reikia kur iseiti, nutraukus palieku, kad pamaitintu, nes zaisti su taurele ar sauksteliu labai uztruktu, o dar klausimas ar moketu ax.gif
Atsakyti
tirim 3:) vis tobulesnio ieskojau, bet naudojam tik viena, nes kolkas dar tik kartais isgeriams ko nors isskyrus MP
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2010 12 03, 18:22)
pilnai uztenka 2 buteliuku 125ml ir dvieju 260ml

Sutinku thumbup.gif mums taip pat sociai uztenka
Atsakyti
Ne į temą aš čia bet paklausiu blush2.gif O neužtenka buteliuko verdančiu vandeniu nupilti prieš naudojimą? g.gif Aš maitinu MP, bet kartais kokios arbatėlės išgeriam, tai tiesiog nupilu buteliuką ir visas dalis ir viskas. Ar reikėtų sterilizatoriaus?
Atsakyti
as irgi kartais nupilu verdanciu vandeniu buteliuka kuriame buvo arbata ar vanduo. Pieno buteliuka tai soda praplaunu ir tada verdanciu vandeniu nupilu. Sterilizavau iki 5 menesiu buteliukus, kartu su pieno nutraukimo visa tara.

beje -mum kazkaip uztenka 3 smile.gif arbatos 150 ml ir du pieno vieas 230 ml kitas 160 ml. ax.gif 4u.gif
Atsakyti