Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

pirkau komplektuka 2x125ml ir 2x260ml, daugiau tikrai nereikia uztenka ir 4 buteliuku.
Atsakyti
Iš pradžių turėjau vieną 260 ml ir 330 vieną, nors didesnio nenaudojau, bet pravertė vėliau, šiuo metu naudojam 125 ml arbatėlei ir 330 ml pienukui
Atsakyti
Turiu du: vienas 125 ml arbatytei ir 260 ml pienui. Pilnai uztenka smile.gif Ruosiuosi isigyti gertuve su rankenelem arbatai ir vandenukui, tai to mazesnio buteliuko tuoj nebereiks...
Atsakyti
as turiu 6 AVENT firmos buteliukus, 4 dideliu ir 2 mazesnius. Maitinu misinukais tai visu ir reikia smile.gif ir kaip cia kazkas minejo, veliau visus kartu sterilizuoju.
Atsakyti
Mum 6men. Valgome tik mamos piena ir ne is buteliuko.
Turime viena mazyti buteliuka, bet ir is to kolkas negeria. Gerai kad daug nepirkau. Juk auginant matai ko labiau kudikui reikes ir kada, be to bet kur galima nusipirkti tai nera butinybes ju isvis pirkti kol nera poreikio.
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 09 25, 10:46)
pirkau komplektuka 2x125ml ir 2x260ml, daugiau tikrai nereikia uztenka ir 4 buteliuku.

mums irgi tiek užtenka, valgant tik mišinuką cool.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau visai buteliukų nepirkt. Kai ateis laikas ir prireiks gertuvės tada ir nusipirksit, nėra reikalo anksčiau prisipirkt. aš maitinau ilgai, tad mums beveik net neprireikė iki tol kol pati pradėjo gerti iš puodelio. smile.gif
Atsakyti
aš nepirkau nei vieno ir džiaugiuos. Gavau per Avent kursus vieną ir to nereik. Valgo MP, vaikui tuoj 3 mėn.
Vėliau gal ir to,125 ml, pakaks.
Atsakyti
Man pakako vieno buteliuko. Kai susidevi, kita nusiperku 4u.gif
Atsakyti
Kol buvo mažesnis turėjau du po 125ml dabar turiu 5 po 260ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke2013: 14 gruodžio 2013 - 22:38
Nusipirkau vieną buteliuką 125 ml. tam, kad jei nebūtų pieno ar tektų nusitraukti tiesiog jau turėčiau. Bet daba gyd patarė vandenuko pradėti paduoti tai negeria. Pripazysta tik MP iš krūties. Tad laukiu kol damaitint kietu maistu reikės, gal tuomet isiulysiu atsigerti iš buteliuko smile.gif
Atsakyti
viena teturime, 260 ml, derinam ir nutraukta piena ir kruti.
Atsakyti