Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

Turime vieną mažą 125 ml arbatai (retai geria) ir didesnį mišinukui dienos metu, nes naktį geria MP ax.gif
Atsakyti
Mano abi merginos užaugo be buteliukų. gavom dovanų porą- bet taip ir liko nepanaudoti.
Atsakyti
As is anksto tai daugiau vieno nepirkciau.
Jei nezinote ar turesite pienuko pakankamai.
Kai gime pirmas sunus ir jau ligonnej nebuvo pienuko ir teko misinuku maitinti, vaziuojant is ligonines sustojom parduotuvej ir nusipirkau ir buteliuku ir misinuko.

antrajam jau buvau ir uzsipirkus iskart smile.gif

naudojames mes 5 buteliukais. Gal tiek ir nebutinai reikia, bet kokius 3 patarciau tureti jei maitinsit misinuku.

Atsakyti
Turiu keturis: 3 paprasti ir 1 stiklinis. Man patinka kad nereikia sau sukti galvos del ju.
Atsakyti
Vienas (melynas) vandenukui po kosiu, kitas (skaidrus baltas) misinukui. Geriam ir diena ir nakti. Mums daug buteliuku nereikia, nes vos panaudojus ji iskart plaunu, nerauginu, todel visada prireikus turiu svaru buteliuka wink.gif
Atsakyti
Turim 3
Atsakyti
2 buteliukai didesni misinukui ir vienas mazesnis arbatelei smile.gif
Atsakyti
2 maži ir 1 didesnis. Pradžioje verta nusipirkti 1 mažą, nes neaišku ar reikės.
Atsakyti
As turiu 4 buteliukus, du didelius ir du mazus, dideli pienukui, o mazi arbatelei smile.gif
Atsakyti
mums 3 uzteko
Atsakyti
Maitinu MP, todel turime tik viena buteliuka ir pilnai uztenka
Atsakyti
Pradzioj turejau 2 maziukus. Paskui dasipirkau 2 didelius. Dabar, kai jau valgo koses 2k per diena, o misini-3k- pilnai pakanka 1 maziuko ir vieno didelio.
Atsakyti