Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek buteliukų įsigyti?

Naudojam Avent 125ml ir 260ml ir pilnai užtenka smile.gif
Atsakyti
kadangi zinojau, jog maitinsiu tik MP, tai buteliuku nepirkau visai. kai dukrai suejo 3 men, vyras padovanojo pientrauki, tai ten buvo ir buteliukas. bet mes jo dar neisbandem, nes kol kas neteko dar dukros palikti vienos ilgesniam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristutele: 06 kovo 2013 - 19:03
Kadangi ir aš žinojau zinojau, jog maitinsiu tik MP, tai buteliuku nepirkau visai, bet labai dziaugiuosi kad gavau dovanu, nes grizus is ligonines jau po poros dienu prireike. Vieno tikrai mazai, man pakako turet du vienu kartu. Šiuo metu kadangi vaikas valgo dukart per nakti tai naudoju du buteliukus 260ml (is vakaro susipilu misinuka i juos o vandenuka laikau termose) dar turiu ir 125ml kuri naudioju tik arbatelei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosemanai: 14 kovo 2013 - 22:13
O kadangi aš žinojau, kad negalėsiu kitaip ir būtinai turėsiu ir nusitraukinėt pieną ir niekaip kitaip be buteliuko to nepadarysiu įsigijau 3 buteliukus (būčiau pirkusi du, bet buvo tik tokia pakuote, todėl vienas net nepanaudotas). Kai pirkau pientraukį rinkinyje buvo dar 2 (šito prieš įsigijant buteliukus nežinojau... doh.gif ) bet, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Būdavo visai patogu kai yra keli buteliukai, kai vienas pasimeta, būna nešvarus ar dar kas nors. Tad manau, kad reikia žiūrėti pagal situaciją ir Jūsų poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Kety @ 2012 06 08, 22:00)
drinks_cheers.gif Yra cia nerealiuju pamokslininkiu, bet taip jos jaucia malonuma, nes mano, kad geresnes yra, tai tegul jos taip save ir guodzia smile.gif

niekas nesako geresnes,mano abu be buteliuku uzaugo 4u.gif kai vyresniajam buvo 6 men grizau I darba,nutraukta piena vyras pradzioj sugirdydavo is taurele,veliau ismoko gert is puodelio
gimus mazajam pirkau viena kad tureciau kur pienu nusitraukinet,uzkisau visa saldymo kamera,pries pora sav viska meciau lauk,buteliuka ir ax.gif vandeni dabar tvarkingai geria is puodelio arba stiklines smile.gif
kai jam buvo 2 men,3 sav kasdien pedindavau pas dantuku feja,pamaitindavau ir uzmigdydavau grizus rasdavau mieganti arba laukianti manes,vyras sugebedavo ji kazkuom sudomint smile.gif
Atsakyti
Pradzioj naudojom Avent buteliukus, buvom gave dovanu. Taciau sekesi sunkiai valgyti is ju, tai pakeitem i TT. Dabar turim 2 buteliukus ir pilnai uztenka.
Atsakyti
Pradzioj turejau viena TT maza 120ml buteliuka, bet is jo nenorejo valgyt, tai vyras nupirko Dr Browns 120ml, tai buvo daug geriau, maitinau pati, tai uzteko, po to kai dingo pienas nupirkome dar du buteliukus po 240ml, kol kas uztenka smile.gif
Atsakyti
Su visom turiu avent mažos talpos ir tą didesnį
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2013 03 06, 12:03)
kadangi zinojau, jog maitinsiu tik MP, tai buteliuku nepirkau visai. kai dukrai suejo 3 men, vyras padovanojo pientrauki, tai ten buvo ir buteliukas. bet mes jo dar neisbandem, nes kol kas neteko dar dukros palikti vienos ilgesniam laikui.

Taip pat ir as, gavau pientrauki, ir ten buvo du buteliukai. Turiu ir stiklini buteliuka, padovanojo, bet tie buteliukai kur prie pientraukio zymiai patogesni, nes jie uzsideda tiesiai ant pientraukio, ir ten pienukas lasa. Po to tik nuemu, idedu i saldytuva, o vyras atsildo ir pamaitina, jei man reikia kur islekt. Kadangi kol kas maitinu tik MP, kitokiu buteliuku ir nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.: 16 balandžio 2013 - 01:46
Nusipirkau du buteliukus avento tuos pacius maziausius. Dziaugiuosi jog ju iki siol neprireike, tik viena diena, kai para laiko man reikejo leistis vaistus ir reikejo maitinti misinuku ta diena...
Atsakyti
Turiu AVENT 3 mazus buteliukus ir 2 didelius, kaip tik tiek, kiek telpa I sterelizatoriu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. @ 2013 04 16, 00:44)
Taip pat ir as, gavau pientrauki, ir ten buvo du buteliukai. Turiu ir stiklini buteliuka, padovanojo, bet tie buteliukai kur prie pientraukio zymiai patogesni, nes jie uzsideda tiesiai ant pientraukio, ir ten pienukas lasa. Po to tik nuemu, idedu i saldytuva, o vyras atsildo ir pamaitina, jei man reikia kur islekt. Kadangi kol kas maitinu tik MP, kitokiu buteliuku ir nereikia.

Taciau is tu konteinieriuku nuo pientraukio nemaitinsi kudikio, cia nebent jei nutraukineji piena ir laikai saldytuve.
As tuos konteinieriukus dabar naudoju kosytems biggrin.gif
Papildyta:
Be to reikia daugiau buteliuku, nes jei kazkur einat viena pienukui, kitas vandenukui, vienas gali buti su extra misinuku, kad veliau tik vandenuka uzpilti.
Mes kai vaikciojom visur daug, ypac vasara, tai 3 buteliukus pasiimdavau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 17, 13:28)

Be to reikia daugiau buteliuku, nes jei kazkur einat viena pienukui, kitas vandenukui, vienas gali

Tai kad pagaminto misinuko ilgai laikyti buteliuke negalima. Ant visu misineliu gamintojai pabrezia, kad suvartoti pagaminta piena per 20-30 min, jei pastovi ilgiau - pilti lauk. Ypac vasara, kai silta ranka nepakiltu vaikui duoti is buteliuko palaikyto misinuko nei MP.

Geriau nestis doze sauso misinio ir vandens termose.

Mes puikiausiai issisukom su vienu stikliniu buteliuku.
Atsakyti