As vyresniajam pirkau visa avento komplekta, nes taip buvo pigiau o is jo naudojome tik viena 125ml ir viena 250ml.. Kai norejau pereiti nuo mp prie kito pienuko tai teko dar isigyti TTbuteliuku nes jie labiausiai primine mamytes kruti O mazoji pagrinde naudojo 125ml TT buteliuka ir gertuves
QUOTE(Kety @ 2012 06 01, 14:52)
Gerai cia... Jei naudosi daugiau buteliuku, reiskia mažiau plausi Geležinė logika
Ar tu naudosi 2, ar 5 visvien teks išplaut
Ar tu naudosi 2, ar 5 visvien teks išplaut
manau mamyte turejo omeny, kad ne taip daznai tada reikia plauti, o ne kad maziau plauti...
jei turi sterilizatoriu, daug patogiau turet kokius penkis, kai visus vakare gali sumest ir issterilizuot. o jei nera, tai ir 2 pamainom eina.
manau dvieju gana.
Man pasiseke kad esu shopoholike budama nescia buteliuku popigiai daug pripirkau gerai kad neklausiau kitu patarimu
Nes vaikas mano iki 1m valge naktimis kas 2-3 val!!!! Tai gerai kad 10 buteliuku turejau Nes is vakaro paruosdavau 3-4 su vandeniu ir tiek pat su milteliais, nakti su uzmerktom akim belikdavo tik sumaisyt, o ne keltis plauti ar ieskoti svariu
Bet jau vaizdelis ryte salia lovos budavo!!!! buteliukai tusti tik metosi
Nes vaikas mano iki 1m valge naktimis kas 2-3 val!!!! Tai gerai kad 10 buteliuku turejau Nes is vakaro paruosdavau 3-4 su vandeniu ir tiek pat su milteliais, nakti su uzmerktom akim belikdavo tik sumaisyt, o ne keltis plauti ar ieskoti svariu
QUOTE(musik @ 2012 06 03, 18:54)
Man pasiseke kad esu shopoholike budama nescia buteliuku popigiai daug pripirkau gerai kad neklausiau kitu patarimu
super! Man buvo lygiai taip pat ir ačiū Dievui, turėjau daug buteliukų, kitaip būtų košmaras buvęs...
QUOTE(Gausteja @ 2012 06 02, 09:59)
oho kokia uostabi keptiska nuomone taip tu tikra karaliene kad maitini MP ,o tos kurios ne tai ne mamos jau
Atsipalaiduok
Atsipalaiduok
Yra cia nerealiuju pamokslininkiu, bet taip jos jaucia malonuma, nes mano, kad geresnes yra, tai tegul jos taip save ir guodzia
Pirmaji pusmeti, maitinau tik MP, turejau du buteliukus AVENTo ir Tommee Tippee, naudojom Tomee Tippee arbateliai tik.
O nuo 6men po krutu operacijos, pradejau maitinti misinuku, tai pradejo Imti ir Avento buteliuka, turime 2 buteliukus po 125ml-avnet. Ir gertuve su snapelius ir Tommee Tippee 260ml-1vnt ir 2 po 150ml
Viso 5 buteliukai
O nuo 6men po krutu operacijos, pradejau maitinti misinuku, tai pradejo Imti ir Avento buteliuka, turime 2 buteliukus po 125ml-avnet. Ir gertuve su snapelius ir Tommee Tippee 260ml-1vnt ir 2 po 150ml
Viso 5 buteliukai
is anksto buvau nusiteikus,kad pati maitinsiu ,todel ne vieno buteliuko nepirkau is anksto ir dabar neturiu maniau,jei del kazkokiu priezasciu prireiktu,tai MB nupirktu
Turejom dvejus: mazesni 150 ml ir didesni 260 ml..
Maitinau misinuku nuo 2 menesiu. Pradzioj turejom kokius 7 skirtingu firmu, bet ne visi tiko ir patiko. 3is ju naudojau dar pries misinuka mp pienukui kaupt. Tai cia BabyOno. Bet is ju pienuko niekad negerem - perpildavau i aventa arba tt.Veliau isigyjim du avento 250 antikolikus, kurie mums visai nepasiteisimo. Todel greit perejom prie 2ju brownu 250ml. misineliui ir 1 avento 150ml arbatelei. Tai viso 3 realiai naudojami. Aisku plauti reikedavo daugiau, bet susitvarkydavom.
Beje, termosas naktiniams maitinimams irgi labai gerai Gaila, kad mes ji pradejom naudot, kai jau naktimis nebevalgem tik paryciais.
Beje, termosas naktiniams maitinimams irgi labai gerai Gaila, kad mes ji pradejom naudot, kai jau naktimis nebevalgem tik paryciais.
Turejau du "Canpol babies" ir "Avent', tai del avent gailiuosi, vaikas net neima sito buteliuko, kazkodel jam nepatinka...
uzteko 2 buteliuku,vienas buvo sterilizuotas,visada paruostas,kitas ne po valgio pvz ,ir taip keiciau...dar tiesa reikejo gal indelio pienui nutraukti jei kur iseidavau ar jeigu nakti lelius miegojo tai nutraukdavau ir laikydavau indelyje,pasildau,ipilu i buteliuka,kadjeigu neprireiks tai buteliuko sterilizuoto nesugadint:))))tiesa neturejau strerilizatoriaus,tai nuplykinau rankas,dabar tikrai isigysiu:))))
Papildyta:
mano buteliukai buvo avento
Papildyta:
mano buteliukai buvo avento