mums pilnai pakanka dviejų
O mums nereikia isviso Valgome MP, o geriame sauksteliu. Prisipirkau is anksto, o dabat ir nereikia. Taip pat valgome tirsta maista, tai buteliukas irgi kaip ir nereikalingas
QUOTE(vilka11 @ 2011 12 23, 18:39)
O mums nereikia isviso Valgome MP, o geriame sauksteliu. Prisipirkau is anksto, o dabat ir nereikia. Taip pat valgome tirsta maista, tai buteliukas irgi kaip ir nereikalingas
ruosiuosi leliaus gimimui ir planuoju maitinti tik MP, kaip manot ar verta nusipirkt buteliuka is anksto? nors viena, ar ne?
Maitinu MP, bet turim 2 TT buteliukus, vienas mažesnis, kitas didesnės talpos, ir mums pakanka...
Maitinau tik MP tai issivertem be buteliuku, po to kai prasidejo primaitinimai nusipirkom gertuve - snapi, taip kad jei bus poreikis ir galima isigyt, ne deficitas
QUOTE(cheeky-monkey @ 2011 12 29, 02:44)
ruosiuosi leliaus gimimui ir planuoju maitinti tik MP, kaip manot ar verta nusipirkt buteliuka is anksto? nors viena, ar ne?
As ir maitinau mp. Buteliuku nereikejo. Jei palikdavau mociutei sunu priziureti, maitindavo is stiklines su sauksteliu, vitamina d irgi sauksteliu sugirdydavau. Poto ismoko gerti is stiklines ir is puodelio su snapeliu. Daug kur rasoma, kad zindomo kudikio negalima girdyti is buteliuko, nes is jo lengviau traukti, ir poto jis nenori kruties zisti. Bet gal dabar buna tokiu buteliuku is kuriu sunkiau bega
Maitinu pati,nereikia buteliuko visai,arbata duodu su sauksteliu ir is puodelio su snapeliu.Is buteliuko nemoka mano vaikas gerti
turim du,per akis... kai gere misinuka,vienas buvo misinukui,o kitas arbatele.. db tik 1 naudojam ir tai labai retai,nes mieliau geria is puodelio,arba puodelio su snapeliu...
QUOTE(cheeky-monkey @ 2011 12 29, 01:44)
Manau, kad neverta. As nepirkau, nes ruosiausi maitinti pati, o kai prireike - nusipirkau. As laikiausi draugiu patarimu, is anksto per daug visko neprisipirkti. Juk bet kada gali nulekti i parduotuve. Ir ziuriu, kad daug ko tikrai nereikejo.
Papildyta:
QUOTE(iš miško @ 2012 01 02, 00:38)
Daug kur rasoma, kad zindomo kudikio negalima girdyti is buteliuko, nes is jo lengviau traukti, ir poto jis nenori kruties zisti. Bet gal dabar buna tokiu buteliuku is kuriu sunkiau bega
Taip, yra leciau beganciu. Pradejau primaitinti dvieju menesiu, tai zindzia ir kruti ir is buteliuko geria.
QUOTE(galadrielee @ 2011 02 02, 20:01)
Sveikos, mamos
Aš dar tik po mėnesio mama būsiu, dabar kaip paklaikusi perku visus daiktus, ko gali prireikti vaikučiui.
Tik mano situacija truputį sudėtinga. Studijuoju dieniniame skyriuje Vilniuje, o gyvenu Ignalinoje. Kiekvieną dieną į Vilnių važinėju (~2h kelio, 110km) į paskaitas. Pagimdžiusi galvoju ir toliau mokytis, nes jei dabar pereisiu į neakivaizdinį - reikės mokėti už mokslą, jei imsiu akademines, garantuoju, kad po jų jau nebenorėsiu tęsti mokslų. O dabar toks geras tvarkaraštis, tik tris dienas per savaitę paskaitos. Gimdysiu kovo 8d., jei viskas gerai, kai atsigausiu vėl važinėsiu, todėl tris kart per savaitę vaikutį palikčiau nuo ryto iki popiečio tėvelio priežiūrai, šiaip maitinčiau pati, o kai reikėtų išvažiuoti - nutraukčiau pieno. Kiek man tokiu atveju reikėtų buteliukų? Ar užtektų 4?
Aš dar tik po mėnesio mama būsiu, dabar kaip paklaikusi perku visus daiktus, ko gali prireikti vaikučiui.
Tik mano situacija truputį sudėtinga. Studijuoju dieniniame skyriuje Vilniuje, o gyvenu Ignalinoje. Kiekvieną dieną į Vilnių važinėju (~2h kelio, 110km) į paskaitas. Pagimdžiusi galvoju ir toliau mokytis, nes jei dabar pereisiu į neakivaizdinį - reikės mokėti už mokslą, jei imsiu akademines, garantuoju, kad po jų jau nebenorėsiu tęsti mokslų. O dabar toks geras tvarkaraštis, tik tris dienas per savaitę paskaitos. Gimdysiu kovo 8d., jei viskas gerai, kai atsigausiu vėl važinėsiu, todėl tris kart per savaitę vaikutį palikčiau nuo ryto iki popiečio tėvelio priežiūrai, šiaip maitinčiau pati, o kai reikėtų išvažiuoti - nutraukčiau pieno. Kiek man tokiu atveju reikėtų buteliukų? Ar užtektų 4?
Dabar, praėjus metams, pati atsakau į savo žinutę. Taigi turėjau iš pradžių du mažiukus Avent buteliukus ( net ir į ligoninę vežiausi, kad būtų kur dėti nutrauktą pieną, nes jo turėjau daug). Nutraukinėti skaudėjo, maitindavau kartą per dieną pati, kartą per dieną gaudavo nutraukto pieno ir 3 kartus mišinuko (čia nuo 2sav. iki 1mėn.) Po to pieno dienom ėmė mažėti, nes išvažiuodavau 9 ryto ir grįždavau 6 vakare.... Pamenu, kaip skaudančiom pilnom pieno krūtim, turėjau sėdėt paskaitose, tik ir laukdavau pertaukos, kad galėčiau tą pieną nutraukti....
Na, o po mėnesio, kai visai pieno neliko, valgė mišinuką ir užteko 2 mažų Avent buteliukų, kol buvo mažos normos, o vėliau užteko 2 didesnių buteliukų Avent.
Tačiau, nuo 7,5 mėn. visai mažylis "metė gerti pieną" ir gerti išbuteliuko kiek buvo vargo ir abipusių ašarų bandant mišinuką sugirdyt... .... Nuo tada tik košės ir arbatą tik iš puoduko geriam..