Labas vakaras,
As is susidomėjau šituo reikaliuku, patarkit, mielosios, kuris cia butu geriausias variantas, galbut is jav siustis reiktu, ten kokybiskesni, bet va kuri modeli? ir dar, ar jis dedasi, kai buna menesines, o siaip , kai ju nera tai visvien hig.iklotus naudot, ar kaip cia?
Sunkoka patarti kuris geriausias. Vieni minkštesni, kiti be kotelio. Pasiskaitykit bent jau praeitą temą, gal apsispręsite pagal save. Kadangi jei nekenkia, nedžiovina, tai galima numanyti, kad galima ir kasdien naudot, bet tai jau jus nuspręsite ar taip darysite. Kad būtent amerikoj geresni nemanau. Žiūrėkit pagal aprašymus kas jums labiau patiks, kainą, išvaizdą ar pan.
As irgi perskaiciau sita tema uzsisakiau isvokeciu spalvota, su burbuliuku virsuj dar ir dovanu viena gavau
Naudoju patinka tik kai pripranti baisu uzmirsti apie ja
Kvapas po 12 val kazkoks yra
Tik per paskutines mmm pirma diena naudojau iklotus, nes net prisiliesti prie tos vietos nesinorejo, jolab ten kisti kazka, o paskui
Seip pagrindinis mano apsisprendimas nusipirkti taure buvo ekologija ir taupimas
Naudoju patinka tik kai pripranti baisu uzmirsti apie ja
Kvapas po 12 val kazkoks yra
Tik per paskutines mmm pirma diena naudojau iklotus, nes net prisiliesti prie tos vietos nesinorejo, jolab ten kisti kazka, o paskui
Seip pagrindinis mano apsisprendimas nusipirkti taure buvo ekologija ir taupimas
Sveikos mamytes
Ziuriu sitam puslapiuke tos pigesnes taureles (MeLuna) pagamintos is plastiko (Thermoplastic Elastomer), o brangesnes is medicininio silikono:
http://www.femininew...0gehkh7q94im281
Kazi kas sveikiau, patogiau butu ?
Ziuriu sitam puslapiuke tos pigesnes taureles (MeLuna) pagamintos is plastiko (Thermoplastic Elastomer), o brangesnes is medicininio silikono:
http://www.femininew...0gehkh7q94im281
sveikos, na nperseniausiai is vienos forumietes nusipirkau moon cupa
dabar teko isbandyti, viena diena tik buvau isvazhiavus ir nepagalvojau kad isvazhiuojant gali mmm atsivilkt, taurikes nepasiemiau, ech kaip pasigailejau, nes gausios po gimdymo labai labai tai teko su pakeciukais "padraugaut" grizhus, iskart pirmas darbas buvo isbandyt taurele isidet nebuvo sunku per antra karta kaip pirmakartei gana lengvai viskas ir diskonforto nejauciau, absociuliai kaip kad jos ir nebutu, bet po kokiu 3-4 valandu visgi as ja sugalvojau pabandyt issiimt, nes knietejo paziuret kiek ten prisipilde per tiek laiko na ir ka jus galvojat, prasikankinau gal koi pusvalandi kol issitraukiau net juokas buvo suemes, maniau kad varysiu pas gine kotelio netrumpinau ir a ciu Die, nes isvis man tada butu buve be sansu iskrapstyt
tai va, o isistraukiau tai pasinaudodama gamtos dovana, truputi pasistanginau ir sheip ne taip, net nzn ar instrukcijoj ten parasyta, kad reikia issimt pasistanginant ar ne, nes pasiziurejau tik paveiksliukus kaip idet ir pan buvo strioko truputi nejuokais, bet d aba jau zinosiu kaip elgtis su tuo daigciuku, sheip visa kita super, jokio pratekejimo, lengva isidet, konfortabilu, svaru
dabar teko isbandyti, viena diena tik buvau isvazhiavus ir nepagalvojau kad isvazhiuojant gali mmm atsivilkt, taurikes nepasiemiau, ech kaip pasigailejau, nes gausios po gimdymo labai labai tai teko su pakeciukais "padraugaut" grizhus, iskart pirmas darbas buvo isbandyt taurele isidet nebuvo sunku per antra karta kaip pirmakartei gana lengvai viskas ir diskonforto nejauciau, absociuliai kaip kad jos ir nebutu, bet po kokiu 3-4 valandu visgi as ja sugalvojau pabandyt issiimt, nes knietejo paziuret kiek ten prisipilde per tiek laiko na ir ka jus galvojat, prasikankinau gal koi pusvalandi kol issitraukiau net juokas buvo suemes, maniau kad varysiu pas gine kotelio netrumpinau ir a ciu Die, nes isvis man tada butu buve be sansu iskrapstyt
tai va, o isistraukiau tai pasinaudodama gamtos dovana, truputi pasistanginau ir sheip ne taip, net nzn ar instrukcijoj ten parasyta, kad reikia issimt pasistanginant ar ne, nes pasiziurejau tik paveiksliukus kaip idet ir pan buvo strioko truputi nejuokais, bet d aba jau zinosiu kaip elgtis su tuo daigciuku, sheip visa kita super, jokio pratekejimo, lengva isidet, konfortabilu, svaru
QUOTE(Mangusta 777 @ 2010 11 01, 19:44)
Manau, kad medicininis silikonas yra sveikiau
aš tai dar kartą noriu pagirti taurelę - nerealus dalykas Pačioj pradžioj dar būdavo, kad prabėga, bet dabar nieko nieko, nebent per viršų Turbūt taurelė priprato prie manęs
Sveikutės
Užsisakiau taurelę iš organic way, gavau į paštą išankstinę sąskaitą, bet nesuprantu kaip ten susimokėti reikia Kiek pirkdavau internetu, tai visur tik išmesdavo langą kur prisijungi prie banko, patvirtini pavedimą ir viskas. O čia pačiai reikia suvesti visus jų duomenis ir pan. Nežinau kur ten ką suvedinėt, kokius kodus rašyt ir pan. Gal galit padėti? Turiu per dvi dienas apmokėti
Užsisakiau taurelę iš organic way, gavau į paštą išankstinę sąskaitą, bet nesuprantu kaip ten susimokėti reikia Kiek pirkdavau internetu, tai visur tik išmesdavo langą kur prisijungi prie banko, patvirtini pavedimą ir viskas. O čia pačiai reikia suvesti visus jų duomenis ir pan. Nežinau kur ten ką suvedinėt, kokius kodus rašyt ir pan. Gal galit padėti? Turiu per dvi dienas apmokėti
QUOTE(selme @ 2010 11 03, 20:42)
Sveikutės
kodėl nesisiunčiat iš JAV? ten apie 66 lt kainuoja O jeigu iš iherb nekarto nepirkot, tai ir siuntimas nieko nekainuoja
QUOTE(irisas @ 2010 11 03, 23:24)
kodėl nesisiunčiat iš JAV? ten apie 66 lt kainuoja O jeigu iš iherb nekarto nepirkot, tai ir siuntimas nieko nekainuoja
Kad nemoku aš ten iš tų JAV siųstis Na bet jau viską susitvarkiau ir kitą savaitę gausiu taurelę iš organicway
Esu negimdžiusi, man 23m, kokio dydžio taurelę rekomenduotumėt? S ar L? Rašo, kad iki 25m S dydis tinka, bet gal iškart imt L dydžio?
Tai jei gamintojas jums rašo, kad negimdžiusioms iki 30m tinka S, tai kaip jums atrodo kokia imti?
Galima imti bet ką, nors ir abiejų dydžių. Gamintojas tik pataria.
Galima imti bet ką, nors ir abiejų dydžių. Gamintojas tik pataria.
http://www.femininewear.co.uk man parašė, kad jau įsidėjo Lietuvą į šalių, į kurias jie siunčia, sąrašą