Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Satura @ 2010 10 15, 09:14)
nesu ginė, bet keisti dažniau tikrai reikėtų vien dėl higienos klausimo. Naudojant paketus kraujas išteka ir neužsilaiko organizme, o per 12 val. tai baisoka, kas ten su juo gali pradėti darytis. Argi ne?  g.gif

QUOTE(kregzde @ 2010 10 15, 13:07)
Va todėl ji ir sakė, kad nelaikytų tos taurelės tiek valandų savyje  rolleyes.gif

O man atrodo, jog jeigu jau kūrė ir sukūrė tokį dalyką, tai tikrai ne be ginekologų pagalbos, ir jei instrukcijoje rašo 12 val., tai aš pasitikėčiau smile.gif
Atsakyti
laba,

naudoju kelerius metus. nėra labai higieniškas įsidėjimo/išėmimo procesėlis, bet...privalumų daugiau nei trūkumų.

tiesa, viena pastabėlė. pasak mano ginekologės, taurėlė nelabai tinka toms, kurios skundžiasi vidurių užkietėjimu. sakė, tiesiog juntamas diskomfortas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cat: 15 spalio 2010 - 15:44
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 15, 14:27)
jei instrukcijoje rašo 12 val., tai aš pasitikėčiau smile.gif

manosios instrukcijoje parašyta, kad keisti kas kelias valandas. Darant prielaidą, kad taurelės visos iš esmės vienodos - pagamintos iš medicininio silikono, ir iš esmės skiriasi tik jų instrukcijos, tikriausiai reikėtų geriau pasitikėti moters fiziologiją išmanančia gydytoja 4u.gif

o pati bandei 12 val? g.gif

negaliu įsivaizduoti, kaip laikyti kraują šiltai 12 valandų jo nepašalinant doh.gif Jis gi turi pradėti gesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 15, 17:02)
manosios instrukcijoje parašyta, kad keisti kas kelias valandas. Darant prielaidą, kad taurelės visos iš esmės vienodos - pagamintos iš medicininio silikono, ir iš esmės skiriasi tik jų instrukcijos, tikriausiai reikėtų geriau pasitikėti moters fiziologiją išmanančia gydytoja  4u.gif

o pati bandei 12 val?  g.gif

negaliu įsivaizduoti, kaip laikyti kraują šiltai 12 valandų jo nepašalinant  doh.gif Jis gi turi pradėti gesti unsure.gif

Reikalas tas, kad aš jos neturiu, tačiau labai domiuosi, perskaičiau temas visas, ir artimiausiu metu tikrai įsigysiu.
O 12 val. aš įsivaizduoju taip: ryte išsiimi, vėl įsidedi ir poto tik nakčiai išsiėmi-įsidedi (nebent gausesnis kraujavimas, tuomet reikia dažniau keisti). O dėl gedimo: tikrai kažkur skaičiau, kad ten susidaro vakumas - oras nepatenka ir dėl to niekas negenda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 15, 19:52)
Reikalas tas, kad aš jos neturiu, tačiau labai domiuosi, perskaičiau temas visas, ir artimiausiu metu tikrai įsigysiu.
O 12 val. aš įsivaizduoju taip: ryte išsiimi, vėl įsidedi ir poto tik nakčiai išsiėmi-įsidedi (nebent gausesnis kraujavimas, tuomet reikia dažniau keisti). O dėl gedimo: tikrai kažkur skaičiau, kad ten susidaro vakumas - oras nepatenka ir dėl to niekas negenda. smile.gif

Taip taip, oras ten nepatenka, o jis nesiliesdamas su krauju jo nepaveikia ir jis tikrai negenda. Juk naudojant taurele nera jokio visiskai kvapo, o su paketais ar tamponai kvapas juntamas. Tai yra irodymas kad kraujas negenda ir niekas ten puti ar pan. nepradeda, ne taip kaip paketuose, kur pradeda daugintis visokios bakterijos- juk ten silta ir dregna..
Naudoju taurele ir kaifuoju tongue.gif ir keiciu kas 12 val.
Atsakyti
uzsisakiau is latviu lady cup nu truputi prabega isidejau truputi giliau bent parodoje sake kad giliau nu bet liuks negaliu atsidziaugti prie jokiu tamponu niekad negrizciau
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 10 15, 21:54)

Naudoju taurele ir kaifuoju  tongue.gif  ir keiciu kas 12 val.

ir man pakanka keist kas 12 val - ner kvapo, ner kazko blogo schmoll.gif - tik pirmas dvi dienas dazniau reik - nes prisipildo blush2.gif
Atsakyti
Jei neprabėga, aš taip pat keičiu tik kas 12 val. Jokio nemalonaus kvapo nebūna. Pastebėjau, kad po kelių mėnesių naudojimo pati taurelė įgavo kažkokį specifinį kvapą. Jis nėra bjaurus, tik kažkoks keistas.
Atsakyti
As nuo antros mm dienos keiciu kas 12 val smile.gif ir viskas gerai. Jokio ten kvapo, nieko. Ir toliau taip darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 10 16, 17:29)
Jei neprabėga, aš taip pat keičiu tik kas 12 val. Jokio nemalonaus kvapo nebūna. Pastebėjau, kad po kelių mėnesių naudojimo pati taurelė įgavo kažkokį specifinį kvapą. Jis nėra bjaurus, tik kažkoks keistas.

as naudoju jau daugiau nei metus, beveik 2 - bet taurele tikrai jokio kvapo neturi schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Tikrai super daiktas, labai dziugu kad cia forume apie ji suzinojau. Jokio diskomforto per tas dienas dabar thumbup.gif
Atsakyti
Aš negalėčiau 12 val, išbūti neišpylus, man kažkaip nehigieniška tiek laiko būti taurelės neišimant, nors ir neprisipildo ji net iki pusės, maksimum būnu po 6 valanda su ja
Atsakyti