Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Merginos, ir mane uzkabino ta jusu naujiena, sakau bandysiu, bet..Daug skaitinejau ir nebezinau kokia rinktis?Pavyzdziui Lietuvoje pristato nemokamai:
Femmecup 75lt
Ladycup 85lt
g.gif Patarkit
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2011 03 17, 15:35)
Merginos, ir mane uzkabino ta jusu naujiena, sakau bandysiu, bet..Daug skaitinejau ir nebezinau kokia rinktis?Pavyzdziui Lietuvoje pristato nemokamai:
Femmecup 75lt
Ladycup 85lt
g.gif Patarkit

Mes užsisakinėjom iš užusienio, bet jei ieškot kietesnės - iš atsiliepimų girdėjau, kad Femmecup - prie tokių. Aš naudoju Mooncup - ji kiečiausia ir man patinka, nes l.lengvai išsiskleidžia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Salta saule @ 2011 03 17, 16:56)
Mes užsisakinėjom iš užusienio, bet jei ieškot kietesnės - iš atsiliepimų girdėjau, kad Femmecup - prie tokių. Aš naudoju Mooncup - ji kiečiausia ir man patinka, nes l.lengvai išsiskleidžia  cool.gif

aciu 4u.gif tik man labai keista ir idomu, ju yra tik vienas dydis, tipo universalus g.gif
Gal ir nieko.
Atsakyti
na va, naudoju taurele 3 ciklus jau ir padariau tokia isvada: nera tai 100proc. idealus daiktas, nes ir logiskai mastant jei taip jau idealiai viskas butu, tai visos turetume taureles jau seniai ir nenaudotume jokiu iklotu. Ypac toms, kuriu menesines l.gausios, jin negelbeja kaip ir kt. priemones. verysad.gif toms, kurioms isbega labai nedaug, turbut tai geras pasirinkimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 03 18, 17:48)
na va, naudoju taurele 3 ciklus jau ir padariau tokia isvada: nera tai 100proc. idealus daiktas, nes ir logiskai mastant jei taip jau idealiai viskas butu, tai visos turetume taureles jau seniai ir nenaudotume jokiu iklotu. Ypac toms, kuriu menesines l.gausios, jin negelbeja kaip ir kt. priemones.  verysad.gif  toms, kurioms isbega labai nedaug, turbut tai geras pasirinkimas. ax.gif

Na visos turbut tikrai nenaudotu, nes keliom draugem papasakojau tai pasislykstejo smile.gif. Uosviene tai pakraupo, pavadino istvirkavimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
O prie gausaus kraujavimo gal tiesiog reiktu daug dazniau keistis, o be to, ne jau jau taip visa cikla gausu ir buna. Pagalvokit apie tas kitas dieneles ne pirmasias ir artejancia vasara thumbup.gif .
Papildyta:
Beje as pirmas dvi dienas vis tik naudojau tuos dieninius pacius ploniausius iklotelius. Tai vis tik pojutis gerokai ne toks kaip su tais visais vadinamais paketais mirksiukas.gif .
Atsakyti
Neperseniausiai buvau pas gine, uzklausiau apie sita stebukla. Tai pirma jos reakcija buvo: "naudok, jei nori zaisti", o kai pasakiau, kad jau zaidziu ir sekmingai, tai ji pasake, kad uz. smile.gif

Gausesniu mmm dienu atveju reiktu dazniau ispilt, tarkim kaskart, kai eini slapintis. Super daiktukas, kai namie sedi, kol vaikiukai auga. Truputi neramina kaip seksis su taurele draugauti, kai prasides darbas, kur tualete kriaukles nera.
Atsakyti
Nu jetau ,jetau niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio imti taurele iš Melunos.... g.gif Esu virs 30 metu,3 gimdymai,nedidelio ūgio,apvali moteryte.... biggrin.gif ,mmm buna ir gausesnes ,ir normalios,kaip kada....Bijau,kad L dydis bus labai jau didelis ,ir jausiu diskomforta...Padekit,a.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 03 18, 16:48)
na va, naudoju taurele 3 ciklus jau ir padariau tokia isvada: nera tai 100proc. idealus daiktas, nes ir logiskai mastant jei taip jau idealiai viskas butu, tai visos turetume taureles jau seniai ir nenaudotume jokiu iklotu. Ypac toms, kuriu menesines l.gausios, jin negelbeja kaip ir kt. priemones.  verysad.gif  toms, kurioms isbega labai nedaug, turbut tai geras pasirinkimas. ax.gif

nesutikciau schmoll.gif As taip pat kaip tik ipusejau 3 cikla, kraujuoju labai gausiai, bet man su taurele kaifas, pirmom dienom as ja dazniau istustinu ir pirmom dienom naudoju dieninius iklotelius, nes ne visada taisyklingai isidedu, buna koks 1-2 laseliai rolleyes.gif Pirmadien paketus kas 20 minuciu tekdavo keist, o su taurele iki 2-3 h galiu isbut. Tik vis dar iki siol neismokau idealiai isidet doh.gif : Dar ne visada atkalu sistema, kaip ten ja teisingai pritvirtint, man ji kartais issliduoja, nors atrodo ora isleidziu, pirstu krasteli apvedu, uzsivakumina g.gif

Dauguma sio stebuklo nezino, tad ir nenaudoja, o jei isgirsta aisku, kad ispeiks, slykstesis, nes iprate prie paketu, tamponu ir joms toks gaubtelis atrodo grynas nesusipratimas biggrin.gif
Uosviene tik galva pakraipe, sake gerai, kad man jau tokiu nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 19 kovo 2011 - 01:06
QUOTE(uoga 3 @ 2011 03 19, 00:43)
Nu jetau ,jetau niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio imti taurele iš Melunos.... g.gif Esu virs 30 metu,3 gimdymai,nedidelio ūgio,apvali moteryte.... biggrin.gif ,mmm buna ir gausesnes ,ir normalios,kaip kada....Bijau,kad L dydis bus labai jau didelis ,ir jausiu diskomforta...Padekit,a.... biggrin.gif

man 32, 2 gimdymai. turiu M dydi. su tais dydziais tai idomiai vienok biggrin.gif kai dejausi pirma karta, dejavau, kad ne S lotuliukas.gif paskui kai ne taip isidedavau, praleisdavo, galvojau, kad L reik uzsisakyt. dabar, kai jau ismokau susitvarkyt - M idealu 4u.gif naudoju dar tik 2 cikla, bet dziaugiuosi tikrai. ir rekomenduoju 4u.gif gal tik imkit kad galiukas butu ziedelis, manau istraukti butu patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 03 19, 08:29)
man 32, 2 gimdymai. turiu M dydi. su tais dydziais tai idomiai vienok  biggrin.gif  kai dejausi pirma karta, dejavau, kad ne S lotuliukas.gif  paskui kai ne taip isidedavau, praleisdavo, galvojau, kad L reik uzsisakyt. dabar, kai jau ismokau susitvarkyt - M idealu 4u.gif  naudoju dar tik 2 cikla, bet dziaugiuosi tikrai. ir rekomenduoju 4u.gif  gal tik imkit kad galiukas butu ziedelis, manau istraukti butu patogiau 4u.gif

Dekui 4u.gif Aš ir kažkaip linkstu prie M dydžio. biggrin.gif
Atsakyti
Bandau siandien savo taurele praktiskai pirma karta.Mano menesines gausios.Nuo ryto siandien zaidziu,nesuprantu,bet man ji praaleidzia.Ir atrodo issiskleidzia ir pasisuka,kai uz ziedeli sukineju,bet va po 20 minuciu jau buna vatyte kruvina(ja dedu,kad zinot ar nepraleidzia) g.gif Net nezinau kas ne taip verysad.gif sakykit,o kaip giliai jus ja isikisat g.gif ar,kad pajust ziedeli reik pirstus i maksti kazkiek ikist ar ne
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 03 19, 09:29)
man 32, 2 gimdymai. turiu M dydi. su tais dydziais tai idomiai vienok  biggrin.gif  kai dejausi pirma karta, dejavau, kad ne S lotuliukas.gif  paskui kai ne taip isidedavau, praleisdavo, galvojau, kad L reik uzsisakyt. dabar, kai jau ismokau susitvarkyt - M idealu 4u.gif  naudoju dar tik 2 cikla, bet dziaugiuosi tikrai. ir rekomenduoju 4u.gif  gal tik imkit kad galiukas butu ziedelis, manau istraukti butu patogiau 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif . Nes blogai isidejus tai ar S ar M ar L manau vis tiek praleidines. O galiukas ziedelis manau patogiausias variantas. Pas mane kotelis ir va biski praslista pirstai isimant, kol jau uzciuopiu pacia taurele.
Atsakyti