Merginos, ir mane uzkabino ta jusu naujiena, sakau bandysiu, bet..Daug skaitinejau ir nebezinau kokia rinktis?Pavyzdziui Lietuvoje pristato nemokamai:
Femmecup 75lt
Ladycup 85lt
Patarkit
QUOTE(daywux @ 2011 03 17, 15:35)
Merginos, ir mane uzkabino ta jusu naujiena, sakau bandysiu, bet..Daug skaitinejau ir nebezinau kokia rinktis?Pavyzdziui Lietuvoje pristato nemokamai:
Femmecup 75lt
Ladycup 85lt
Patarkit
Femmecup 75lt
Ladycup 85lt
Patarkit
Mes užsisakinėjom iš užusienio, bet jei ieškot kietesnės - iš atsiliepimų girdėjau, kad Femmecup - prie tokių. Aš naudoju Mooncup - ji kiečiausia ir man patinka, nes l.lengvai išsiskleidžia
QUOTE(Salta saule @ 2011 03 17, 16:56)
Mes užsisakinėjom iš užusienio, bet jei ieškot kietesnės - iš atsiliepimų girdėjau, kad Femmecup - prie tokių. Aš naudoju Mooncup - ji kiečiausia ir man patinka, nes l.lengvai išsiskleidžia
aciu tik man labai keista ir idomu, ju yra tik vienas dydis, tipo universalus
Gal ir nieko.
na va, naudoju taurele 3 ciklus jau ir padariau tokia isvada: nera tai 100proc. idealus daiktas, nes ir logiskai mastant jei taip jau idealiai viskas butu, tai visos turetume taureles jau seniai ir nenaudotume jokiu iklotu. Ypac toms, kuriu menesines l.gausios, jin negelbeja kaip ir kt. priemones. toms, kurioms isbega labai nedaug, turbut tai geras pasirinkimas.
QUOTE(gisa @ 2011 03 18, 17:48)
na va, naudoju taurele 3 ciklus jau ir padariau tokia isvada: nera tai 100proc. idealus daiktas, nes ir logiskai mastant jei taip jau idealiai viskas butu, tai visos turetume taureles jau seniai ir nenaudotume jokiu iklotu. Ypac toms, kuriu menesines l.gausios, jin negelbeja kaip ir kt. priemones. toms, kurioms isbega labai nedaug, turbut tai geras pasirinkimas.
Na visos turbut tikrai nenaudotu, nes keliom draugem papasakojau tai pasislykstejo . Uosviene tai pakraupo, pavadino istvirkavimu .
O prie gausaus kraujavimo gal tiesiog reiktu daug dazniau keistis, o be to, ne jau jau taip visa cikla gausu ir buna. Pagalvokit apie tas kitas dieneles ne pirmasias ir artejancia vasara .
Papildyta:
Beje as pirmas dvi dienas vis tik naudojau tuos dieninius pacius ploniausius iklotelius. Tai vis tik pojutis gerokai ne toks kaip su tais visais vadinamais paketais .
Neperseniausiai buvau pas gine, uzklausiau apie sita stebukla. Tai pirma jos reakcija buvo: "naudok, jei nori zaisti", o kai pasakiau, kad jau zaidziu ir sekmingai, tai ji pasake, kad uz.
Gausesniu mmm dienu atveju reiktu dazniau ispilt, tarkim kaskart, kai eini slapintis. Super daiktukas, kai namie sedi, kol vaikiukai auga. Truputi neramina kaip seksis su taurele draugauti, kai prasides darbas, kur tualete kriaukles nera.
Gausesniu mmm dienu atveju reiktu dazniau ispilt, tarkim kaskart, kai eini slapintis. Super daiktukas, kai namie sedi, kol vaikiukai auga. Truputi neramina kaip seksis su taurele draugauti, kai prasides darbas, kur tualete kriaukles nera.
Nu jetau ,jetau niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio imti taurele iš Melunos.... Esu virs 30 metu,3 gimdymai,nedidelio ūgio,apvali moteryte.... ,mmm buna ir gausesnes ,ir normalios,kaip kada....Bijau,kad L dydis bus labai jau didelis ,ir jausiu diskomforta...Padekit,a....
QUOTE(gisa @ 2011 03 18, 16:48)
nesutikciau As taip pat kaip tik ipusejau 3 cikla, kraujuoju labai gausiai, bet man su taurele kaifas, pirmom dienom as ja dazniau istustinu ir pirmom dienom naudoju dieninius iklotelius, nes ne visada taisyklingai isidedu, buna koks 1-2 laseliai Pirmadien paketus kas 20 minuciu tekdavo keist, o su taurele iki 2-3 h galiu isbut. Tik vis dar iki siol neismokau idealiai isidet : Dar ne visada atkalu sistema, kaip ten ja teisingai pritvirtint, man ji kartais issliduoja, nors atrodo ora isleidziu, pirstu krasteli apvedu, uzsivakumina
Dauguma sio stebuklo nezino, tad ir nenaudoja, o jei isgirsta aisku, kad ispeiks, slykstesis, nes iprate prie paketu, tamponu ir joms toks gaubtelis atrodo grynas nesusipratimas
Uosviene tik galva pakraipe, sake gerai, kad man jau tokiu nereikia
QUOTE(uoga 3 @ 2011 03 19, 00:43)
Nu jetau ,jetau niekaip neapsisprendžiu kokio dydžio imti taurele iš Melunos.... Esu virs 30 metu,3 gimdymai,nedidelio ūgio,apvali moteryte.... ,mmm buna ir gausesnes ,ir normalios,kaip kada....Bijau,kad L dydis bus labai jau didelis ,ir jausiu diskomforta...Padekit,a....
man 32, 2 gimdymai. turiu M dydi. su tais dydziais tai idomiai vienok kai dejausi pirma karta, dejavau, kad ne S paskui kai ne taip isidedavau, praleisdavo, galvojau, kad L reik uzsisakyt. dabar, kai jau ismokau susitvarkyt - M idealu naudoju dar tik 2 cikla, bet dziaugiuosi tikrai. ir rekomenduoju gal tik imkit kad galiukas butu ziedelis, manau istraukti butu patogiau
QUOTE(Laura @ 2011 03 19, 08:29)
man 32, 2 gimdymai. turiu M dydi. su tais dydziais tai idomiai vienok kai dejausi pirma karta, dejavau, kad ne S paskui kai ne taip isidedavau, praleisdavo, galvojau, kad L reik uzsisakyt. dabar, kai jau ismokau susitvarkyt - M idealu naudoju dar tik 2 cikla, bet dziaugiuosi tikrai. ir rekomenduoju gal tik imkit kad galiukas butu ziedelis, manau istraukti butu patogiau
Dekui Aš ir kažkaip linkstu prie M dydžio.
Bandau siandien savo taurele praktiskai pirma karta.Mano menesines gausios.Nuo ryto siandien zaidziu,nesuprantu,bet man ji praaleidzia.Ir atrodo issiskleidzia ir pasisuka,kai uz ziedeli sukineju,bet va po 20 minuciu jau buna vatyte kruvina(ja dedu,kad zinot ar nepraleidzia) Net nezinau kas ne taip sakykit,o kaip giliai jus ja isikisat ar,kad pajust ziedeli reik pirstus i maksti kazkiek ikist ar ne
QUOTE(Laura @ 2011 03 19, 09:29)
Pritariu . Nes blogai isidejus tai ar S ar M ar L manau vis tiek praleidines. O galiukas ziedelis manau patogiausias variantas. Pas mane kotelis ir va biski praslista pirstai isimant, kol jau uzciuopiu pacia taurele.