Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(nagla-nachale @ 2011 03 09, 11:55)
Sveikutės  4u.gif
Pagaliau ir aš sulaukiau savo Melunos  ax.gif Užsakinėjau M, tikėjausi kad prie jos dar pridės S, o pridėjo L  doh.gif Žinoma iki mano dienų dar toli, bet pabandyti reikia  lotuliukas.gif Taigis toks iškilo klausimas - ar ji kai išsiskleidžia ir turi būti tokios pat formos, kaip yra, ar vis tiek kažkiek būna suspausta raumenų, tik svarbu, kad būtų išsilanksčiusi?

Kažkiek būna suspausta, bet svarbiausia, kad būtų išsilanksčiusi ir gerai prisitvirtintų mirksiukas.gif . Įgudimas ateis su laiku, pradžioje bus įvairų klausimų, bet per praktiką viskas išmokstama.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2011 03 12, 16:20)
Neturiu, nebandziau ax.gif bet kai man tampaksai schmoll.gif tai gal ir nebandysiu g.gif


Aš tamponų irgi nenaudojau, na tik išskirtiniais atvejais (į metus gal kartą), bet be proto džiaugiuosi, kad pabandžiau taurelę.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 12, 20:10)
Aš tamponų irgi nenaudojau, na tik išskirtiniais atvejais (į metus gal kartą), bet be proto džiaugiuosi, kad pabandžiau taurelę.


Man irgi tamponai nene, nebent labai isskirtiniais atvejais budavo. O taurele jau net neatsimenu kiek metu (gal 4) gelbeja tas dienas. Jausmas su ja visiskai kitoks nei su tamponu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2011 03 12, 17:20)
Neturiu, nebandziau ax.gif bet kai man tampaksai schmoll.gif tai gal ir nebandysiu g.gif



O taip as su tamponais net esu prisizaidus ivairiu grybeliniu infekciju, kai tik buvau pradejus vartot. Tad veliau juos naudodavau labai jau isskirtinem progom. Kai tom dienom reikdavo butinai i pirti ar i baseina eit, ar pajuryje. Bet jokiais kitais atvejais. Taurele visai kas kita. Vien jau del to kad nesausina ten nieko. Ir bent jau man nereik taip daznai keist kaip tamponu. Ir kazkaip man higieniskiau atrodo thumbup.gif .
Atsakyti
Apie taurele buvau skaicius pries kokius metus ar du, tada buvau susizavejus, bet kai gyvenau LT, studentei apie 100 lt tikrai atrode daug..Dabar gyvendama UK kazkaip uzmaciau vel ytas taureles ir viskas, sugalvojau nupirkt. Uzsakiau Lunette Seline 1 dydi, gavau jau 2a diena blink.gif bigsmile.gif Kaip tik buvo prasidejusios mano mm.. Vakar visa diena naudojau, keiciau 3 kartus dienoj - ryte , pie 17h ir 23 pries miega. miegojau irgi su taurele, ir esu sokiruota kad per visa diena ir dar nakti nei lasas nepratekejo thumbup.gif thumbup.gif buvau nusiteikus kad kol nera praktikos, pratekes, nemokesiu isskleist ir tt. O is tikruju ar cia man pasiseke bet viskas taip nuostabu!! negaliu atsidziaugti!!! Nukirpau beveik visa koteli, isimti man super lengva, ideti truputi sunkiau, pats idejimas sunkokas, o jau kai isidedu problemu patikrint ar issiskleide nera. Na bet su praktika manau bus viens du ir ideta ;D Tikrai geriausias pirkinys mano. Taip buvo atsibode tie tamponai. Dabar kol namie isvis gerai, nera problemu. Kai eisiu kita savaite i darba jau tada ziuresim kaip cia reiks keist , bet tikiuosi viskas bus gerai smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2011 03 07, 14:46)
nerašo, bet tikrai duoda, jei imsi tai M gausi dovanu, Jei M - tai S - dovanų, o jei S-tai irgi S dovanų. Aš tai labai patenkinta Melunos taurele ir džiaugiuosi, kad pasiėmiau su žiedelių, nes labai patogu ją pasukti.


Užsakiau L dydžio ir antrą įdėjo L.

 ! 
Skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 15 kovo 2011 - 22:27
jus cia taip graziai apibudinat. o as visad galvojau, kad jau cia perspausta su ekologisko gyvenimo propagavimu doh.gif na reikes pasidometi. aciu uz informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baronkyte @ 2011 03 14, 16:32)
jus cia taip graziai apibudinat. o as visad galvojau, kad jau cia perspausta su ekologisko gyvenimo propagavimu  doh.gif  na reikes pasidometi. aciu uz informacija  ax.gif


Na man ekologija rūpi, bet čia ne tik ekologija, čia KOMFORTAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 14, 21:27)
Na man ekologija rūpi, bet čia ne tik ekologija, čia KOMFORTAS  biggrin.gif



Pritariu, man cia ekologija ko gero paskutinej vietoj drinks_cheers.gif . Patogumas pirmiausia thumbup.gif , ypac neatsidziaugiu kad iki vasaros jau busiu pramokus ir be problemu viskas bus. Net nenoriu pagalvot, kad vasara, ypac jei ji vel bus tokia karsta, reiktu naudot ka kita, kaip mano vaikas vadina "mamyciu pampersai" smile.gif .
Atsakyti
Kažkaip netyčia užklydau į šią temą ir "užkabliavo" ax.gif ir iškart nusipirkau pusę atsiliepimų teperskaičiusi. ax.gif kažkaip netipiška man - turiu galvoti kelias dienas ar net savaites, pries pirkdama tokius daiktus, o čia jūs taip gražiai aprašėt, kad iškart mintis: reikia lotuliukas.gif siunčiuosi MeLuna, bet iš anglijos (apie orginalų puslapį perskaičiau tik vėliau blush2.gif ). per kiek laiko jie atsiunčia? g.gif ir išgąsdino nuskaitymai nuo kortelės: jei atsiskaitau kreditine nieko papildomai nenuskaičiuos, ar ne? blush2.gif
laukiu nesulaukiu siuntinio, būtinai parašysiu, kaip sekėsi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau jau ir aš menstruacinę taurelę iš MeLunos, bet mano didžiam nusivylimui antros jie nepridėjo, nors skaičiau, kad kitos gauna antrą dovanų. Na bet ką gi naudosiu tą, kurią gavau, o jei pasikeis aplinkybės nusipirksiu dar vieną. Laukiu mn žiūrėsiu kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 14, 21:54)
Kažkaip netyčia užklydau į šią temą ir "užkabliavo" ax.gif ir iškart nusipirkau pusę atsiliepimų teperskaičiusi.  ax.gif  kažkaip netipiška man - turiu galvoti kelias dienas ar net savaites, pries pirkdama tokius daiktus, o čia jūs taip gražiai aprašėt, kad iškart mintis: reikia  lotuliukas.gif siunčiuosi MeLuna, bet iš anglijos (apie orginalų puslapį perskaičiau tik vėliau blush2.gif ). per kiek laiko jie atsiunčia? g.gif  ir išgąsdino nuskaitymai nuo kortelės: jei atsiskaitau kreditine nieko papildomai nenuskaičiuos, ar ne? blush2.gif
laukiu nesulaukiu siuntinio, būtinai parašysiu, kaip sekėsi. biggrin.gif


Apie kreditkę: ne, nenuskaito, tik prekės kaina + siuntimas. Bent jau aš tikrai net negalvoju gailėtis bigsmile.gif
Atsakyti