Pagaliau ir as sulaukiau savo dienu :-)
Viskas lyg ir prasidejo vakar. tad pasinaudojau savo mooncup pirma karteli darbuko metu. Nors koteli ir buvau patrumpinusi daugiau nei perpus, bet vistiek trukde, tad grizusi namo beveik visiskai ji nukirpau.
Tad siandien jo jau nebejauciu. Na is mano pastebejimu, tai pacios taureles nesijaucia(bet kadangi jau keletas meteliu naudojausi tamponais, tai tas pojutis nera naujas).
Mano pirmosios dienos buna negausios, tad visas grazumas buna apie 2-3 dienas. Siandien taurele tikrinausi darbe 2 kartus. Kadangi tai naujas dalykas, dar nezinau kiek ilgai galiu su ja istempti. Itariu kad si karteli, kol pastebesiu savo dienu ypatumus, teks ta taurele dazniau issiimineti, na o veliau, matyt ieisiu i rutina.
Del prabegimo kolkas nieko negaliu pasakyti, nes siandien dar viskas buvo negausu.
Tik man vis rodosi, kad taurele idedu nepakankamai giliai. Ne as jos nejauciu, bet kai matau ta piesinuka, kurioje vietoje ji turi buti, tai man atrodo, kad pas mane ji taip giliai neieina. Tiesiog issiplecia ir daugiau jos nebepastumsi...
Na,et is esmes kolkas esu patenkinta. Ziuresim kaip seksis gausiomis dienomis :-)
Sekmes visoms