QUOTE(Kristukas94 @ 2011 01 27, 19:37)
sakot oras nepatenka? kam tada tos skylutes?kazkaip labai norejau tos taureles,o dabar pradejau abejot...
jei taurele uzsipumpuoja, prisisiurbia prie sieneliu, tai kaip gali ten oras vaiksciot. Tos skylutes labai miniatiurines, abejoju ar pro jas vejai uzauna
pro tas skylutes net nieks neprateka, jei taurele buna pilna.
Abejojat - reiskia tam dar nepribrendot.
Mane uzkniso suntantis uzpakalis, keitimas paketu kas 20 minuciu, nes skesdavau, niezuliai. Ir aciu dievui, kad netycia sia tema aptikau. Apie toki stebukla nebuvau girdejusi. Buciau dar ilgai kankinusis
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 27, 20:26)
Čia dabar?
tai prieš įsigyjant pravartu pasidomėt, nuspręst , o tada jau įsigyt ir vertint..Ar labai daug ką perkate nepasidomėjusi? Juk būtų kvaila įsigyt, o po to gailėtis..
domejausi, skaiciau, labai bijojau kaip ir jus, bet smalsumas nugalejo. Ne drambli kainuoja, tad per daug nenusistekensiu, jei ir netiks... Rizika visur yra, bet as nenusivyliau. Aisku reikia laiko su siuo daikciuku susigyvent, pirmiausia psichologiskai save tam paruost, bet kai susidraugauni - pasaka
Tamponu minusas - TŠS, puva viduj, prilimpa prie sieneliu, vos atlupsi
Paketu - issutusi uodega, kvapas, pastovus slapumo jausmas, niezulys...
Taurele - galbut endometrioze,bet tiksliai patvirtinta istirta nera, tad speliojimai nieko nereiskia. Sertifikatu neisduotu, jei butu didele rizika
Tad taureles minusu ne tiek ir daug, komfortas didesnis, tad tik jusu teise rinktis kas jums geriau ir patogiau. Jei sergat tik pora dienu,negausiai,gal nejauciat tokio nepatogumo, bet man per 7 dienas buna katorga
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 27, 20:32)
.Būna alergijos lateksui, prezervatyvams, lubrikantams, čia silikonas
..Aišku tik tiek, kad ekologiška,
bet ir pakankamai brangu - paketai gerokai pigesni..Tos taureles gi nenaudosi metų metais - keist vis tiek ją reikai kas kažkiek..Žodžiu, permainosm man dar per anksti, ko gero..
oi kaip papriestarauciau
Taurele man per 3 menesius atsipirks, nes per vienas mmm as sunaudoju dviguba pakuote, pirkdavau ale geresnius paketus, su anijonu juostele, vien jiem kas menesi beveik 20 lt, o kur dar tamponai, ekstriniu atveju, nes pirmom dienom nakciai dedavausi dviguba apsauga, arba po gimdymo skirta gigantiska paketa
Tad menesiui man minimum 25 lt reikia
Taurele 67 lt, tad 3 menesiai ir man ji atsipirks