QUOTE(šarlotė @ 2011 01 25, 14:48)
paaiskinkit man kai ka. Sakot, kad nesugrabaliojat taureles, ji labai giliai Ka tik isidejau, ale man ji giliai nepasislenka, Divacup galiukas beveik prie pat isores. Gal ne taip isidejau Gilyn nei pro kur
as turiu dvi taureles:
s dydi soft (skersmuo 40mm, ilgis 40mm+8mm bumbuliukas)
L dydi clasic (skersmuo 45mm, ilgis 54mm+14mm ziedelis)
radau nete nuotraukele, tas abi sonines mazaja ir didziaja, kad isivaizduoti
taigi pradziai bandziau isideti mazesni S - tai ji ilindo ganetinai giliai kol atsireme i savo vieta, tuo tarpu kai isidejau L tai stovedama viduje jos nejauciu bet prilietus su pirstu jauciu ja netoli lupu (su didesniu problemu neturiu) abi taureles atsireme i ta pacia vieta, tik kadangi ju ilgis skiriasi 1,4cm- tai viena buna giliau, kita ne.
labai noreciau pabandyt m
Papildyta:
QUOTE(šarlotė @ 2011 01 25, 21:25)
bijau dugna pazeist, bet trumpinsiu, bandysiu dar nukarpyt
as tavo vietoje nukirpciau pradziai tik tiek, kiek islaenda+ kelis milimetrus.
nes jei giliau nelenda- vadinasi taurele savo vietoje, o tas giliai ilenda priklauso nuo taureles ilgio, jei isidedi pacia maziausia- tai ir atrodo, kad nuslenka, nes papildomai kist pirstus apie 1,5 cm- tai atrodo ganetinai toli, kai tuo tarpu jau didzioji buna kazkur tiek ilindus (tai su mazaja viso gaunasi apie 3cm, o jei dar bumbuliukas slapias slysta is ranku- tai amen) su ziedeliu jokiu problemu neiskilo (dar pagalvojau jei butu didzioji taurele su bumbuliuku - tikriausiai viskas butu ok, bet kadangi s ne mano dydis- tai ir iskrapstyt negalejau )