Pradedu ir as savo bandyma su menstruacinemis taurelemis
turiu L clasik dydi su ziedeliu ir S soft su bumbuliuku.
iskarto galiu pasakyti pati baisiausia mano pastebeta minusa:
1. bumbuliukas - esant tokiai dregnai terpei, kaip gimdos kaklelis, neimanoma jo prigauti, kad istraukti
o jei turi nagus- tai tada isvis pragaras- visa vidu gali susignaibyt pirstus sukisus, teko taurele gimdyti, kad issitraukti, nes pagauti taip ir nepavyko
tuo tarpu taurele su ziedeliu- labai super patogus uzciuopimas (esu labai patenkinta), net idedant taurele, kai reikia apsukti ja viena karta, kad garantuotai pasidarytu apvali- tas ziedelis superinis, suki kaip senoviska zadintuva
2. kadangi esu naturaliai gimdziusi ir bandziau isideti soft pabandymui, kuo jis skiriasi nuo clasik - tai s dydis nuslinko ganetinai giliai, kol atsireme i reikiama vieta, tuo tarpu l atsireme greiciau ir toli nenuslinko (nes yra gerokai uz s ilgesne), o minkstumas esant viduje man niekuo nesiskyre, manau softas toms , kurios sunkiai susilanksto pries isidedamos, nes softas lankstosi truputeli lengviau
del begimu dar pakomentuot negaliu, bet jei kas susizavejote bumbuliuko galiuku- tai nerekomenduoju, tuo tarpu ziedelis superinis.