Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

QUOTE(Gintariuxx @ 2010 09 23, 22:41)
Juros temoj,kuri nurodyta 1psl., uzmaciau paveiksla ISLAND PARADISE tokia sala su palmem,bet neina man jo atsisiust,gal kas turit ir galit i pasta targintar@yahoo.com arba cia,uciau labai dekinga! 4u.gif ir kad neterst temos dekoju iskarto 4u.gif
P.S.o tas paveiksliukas toj temoj 15psl

Rodo, kad tas paveikslo failas pašalintas g.gif
Atsakyti
Uodagyte, Pauksciuk aciu uz pagalba 4u.gif 4u.gif

Donalita as issiuvinejusi esu tik 3darbelius, neskaitant RR. Ir visko tik dar mokinuosi, tad nepyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 09 23, 19:27)
Donalita as issiuvinejusi esu tik 3darbelius, neskaitant RR. Ir visko tik dar mokinuosi, tad nepyk  doh.gif

Net atsiverčiau pasižiūrėti, ką ten tokio parašiau, kad tau pasirodė, kad pykstu. Net į galvą neatėjo. Tavo avataras man labai asocijuojasi su zuzanėle, ir kažkaip įsivaizdavau, kad jai rašau. Ji jau daug prisiuvinėjus ir tame tarpe didelį paveikslą tokį patį ar labai panašų kaip tavo avataras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 23 rugsėjo 2010 - 22:30
Tavo avataras man labai asocijuojasi su zuzanėle

man jos avataras neasocijuojasi su nieko biggrin.gif mergina zaliame fone su daug blizguciu biggrin.gif

uzmaciau paveiksla ISLAND PARADISE tokia sala su palmem

user posted image
ISLAND PARADISE

nevisada rodo reikia dažniausiai pervadinti failą lotyniškom raidėmis.

ein sau pervadinau iskart atidare,geras blink.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 rugsėjo 2010 - 08:42
rolleyes.gif paprasciausiai man si mergina labai grazi, ji busimuose mano planuose, va tik labai neskubu, nes nebus kur kabinti. Lauksiu namo, tam dar laiko turiu kokius du metus doh.gif
Atsakyti
Tai gali ir pradėti jau nesiskubindama lotuliukas.gif Ar žinai, koks jos dydis, kaip tik ir pabaigsi namui lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinau kad nemazas doh.gif todel ir noriu pasitreniruoti ant mazesniu paveiksleliu assa.gif o tada ir kibsiu i darba smile.gif
Atsakyti
Lauksiu namo, tam dar laiko turiu kokius du metus

o kas gi nesvajoja apie nama karsta.gif as taipat nesiimu dideliu darbu rolleyes.gif
Atsakyti
Zinau Uodegyte, mes po truputi statomes, bet dar minimum kokie 2metai, baisu imti tas paskolas wacko.gif jau su MB susitarem jau geriau pasispausti bet gyventi be isipareigojimu ir patiems toliau darbuotis smile.gif tad kol viska igyvendinsim dar laiko turiu smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos

Na as cia truputuka ne i tema ax.gif gal kas zinot koki puslapiuka kur butu sudeti remeliu ir pasportu pavyzdukai, kad butu galima pasiplanuot kaip remint darba? blush2.gif
Atsakyti
gal kas zinot koki puslapiuka kur butu sudeti remeliu ir pasportu pavyzdukai, kad butu galima pasiplanuot kaip remint darba?

as turiu schemas siuvinetiem remeliam.o kaip juos apipavidalinti,ir nuotraukas ideti tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 24, 10:31)

ein sau pervadinau iskart atidare,geras  blink.gif aciu  4u.gif

Žiūriu, mane minit biggrin.gif

O man neatsidaro ir pervadinus... Rodo kažkokią klaidą verysad.gif
Atsakyti