viena turiu
siustis
ir dar pora su vaikais idejau ten pat.
Dėkui
Labai gražūs
Labai gražūs
Merginos, prašau pagalbos Gal kuri kur nors aptikot ar matėt laabai prašau atsiųskit arba nuorodą arba į paštą midiunda@gmail.com
Sveikutės
Kažkada buvo įdėta nuoroda atsisiųsti programą paveikslėliams xsd formatu skaityti. Neišsisaugojau Gal kas galit padėti?
Kažkada buvo įdėta nuoroda atsisiųsti programą paveikslėliams xsd formatu skaityti. Neišsisaugojau Gal kas galit padėti?
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 22, 21:22)
Sveikutės
Pattern Maker
QUOTE(čiolė @ 2010 09 22, 22:30)
Pattern Maker
Tai kad sako, jog xsd formato pattern maker neskaito
O šiaip aš ir tokios neturiu...
QUOTE(čiolė @ 2010 09 22, 20:31)
Merginos, prašau pagalbos Gal kuri kur nors aptikot ar matėt laabai prašau atsiųskit arba nuorodą arba į paštą midiunda@gmail.com
Radau pati tą namuką Jis yra va čia Pakrantė (PM programoj)
as atsisiunciau pattern maker programa ,ir man xsd nerodo ta pati programa turbut turetu buti bet vistiek kazkokia kitokia.
Sveikutes,
Merginos sakykit nelabai suprantu, nat kokios medziageles siuvinetos varlytes " nieko nematau, nieko negirdziu, .. "
Dekui
Merginos sakykit nelabai suprantu, nat kokios medziageles siuvinetos varlytes " nieko nematau, nieko negirdziu, .. "
Dekui
mergaites, gal kas turit plunksnakocio schemute?
Va turiu omeny sias bezdzioneles
http://ingrida45.gal...ature=topscroll
nueiciau iki kasiulu pati ir issiaiskinciau, bet mano abu sirdukai vejaraupiais susirgo, tai dabar ikalinta namuose Gal kas galit padeti ir ka cia reiskia tas zodelis marvibo ?
ACIU
http://ingrida45.gal...ature=topscroll
nueiciau iki kasiulu pati ir issiaiskinciau, bet mano abu sirdukai vejaraupiais susirgo, tai dabar ikalinta namuose Gal kas galit padeti ir ka cia reiskia tas zodelis marvibo ?
ACIU