Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

viena turiu ax.gif

user posted image

siustis

ir dar pora su vaikais idejau ten pat.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Labai gražūs smile.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos ax.gif ax.gif Gal kuri kur nors aptikot ar matėt laabai prašau atsiųskit arba nuorodą arba į paštą midiunda@gmail.com
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kažkada buvo įdėta nuoroda atsisiųsti programą paveikslėliams xsd formatu skaityti. Neišsisaugojau doh.gif Gal kas galit padėti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 rugsėjo 2010 - 20:23
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 22, 21:22)
Sveikutės 4u.gif

Kažkada buvo įdėta nuoroda atsisiųsti programą paveikslėliams xsd formatu skaityti. Neišsisaugojau doh.gif  Gal kas galit padėti? ax.gif

Pattern Maker mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 09 22, 22:30)
Pattern Maker  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Tai kad sako, jog xsd formato pattern maker neskaito g.gif
O šiaip aš ir tokios neturiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 09 22, 20:31)
Merginos, prašau pagalbos  ax.gif  ax.gif  Gal kuri kur nors aptikot ar matėt laabai prašau atsiųskit arba nuorodą arba į paštą midiunda@gmail.com

Radau pati tą namuką clap.gif clap.gif Jis yra va čia Pakrantė (PM programoj)
Atsakyti
as atsisiunciau pattern maker programa ,ir man xsd nerodo g.gif ta pati programa turbut turetu buti bet vistiek kazkokia kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 rugsėjo 2010 - 21:10
.xsd yra PatternMaker failu uodega. Jei neatidaro, ziurekit ar programos licenzija nepasibaigus, jei siuntetes legalia programa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Merginos sakykit nelabai suprantu, nat kokios medziageles siuvinetos varlytes " nieko nematau, nieko negirdziu, .. "

Dekui
Atsakyti
mergaites, gal kas turit plunksnakocio schemute?
Atsakyti
Va turiu omeny sias bezdzioneles
http://ingrida45.gal...ature=topscroll
nueiciau iki kasiulu pati ir issiaiskinciau, bet mano abu sirdukai vejaraupiais susirgo, tai dabar ikalinta namuose doh.gif doh.gif Gal kas galit padeti ir ka cia reiskia tas zodelis marvibo ?

ACIU
Atsakyti