uodegyte, ta moteris jau puse metu neprisijungia, todel ir prasau pagalbos cia.
aaa...
uodegyte, sirdingai dekoju bandysiu siuvineti, ir pasirodyti
QUOTE(čiolė @ 2010 10 03, 14:25)
Sveika, aš irgi ieškau metriko broliams-dvyniams Va pas tave užmačiau tuos du meškučius prie jūros su aitvarais Gal būtų galima schemutę į midiunda@gmail.com ?
jai atidaryti reikalinga ši programa Pcstitch
išsiunčiau
Sveikos, atėjau su prašymu, gal kas yra matę šio paveikslo schemą? Osinkoj radau šį paveikslą. Jeigu kas užmatytų, mestelkit i eugutes@gmail.com
O iš vestuvinių šiuo metu galiu pasiūlyti tik tiek
VESTUVINIAI
Papildyta:
Ir aš norėčiau tos schemos su taurėm ir braške.
VESTUVINIAI
Papildyta:
Ir aš norėčiau tos schemos su taurėm ir braške.
QUOTE(Safira023 @ 2010 10 03, 21:58)
Susitvarkiau viską, tai dabar jau atidaro Dėkui
Safira 023,ačiū ,radau ko norėjau ,tikrai išsirinksiu
Labas rytas
nutariau pradeti ieskoti schemos naujam groziui ir as. Po truputi baigineju dabartini paprasta darbeli ir norisi kazko didesnio ir ypatingo.
Permeciau akimis pora senesniu temu, osinka, na bet vis dar tikiuosi surasti kazka, kas priverstu pasakyti - waaaau
Domina triptiko variantai arba didesnio formato paveikslai (pailgo tipo (horizontaliai arba vertikaliai)).
Turiu schema su orchideja, magnolijomis, bet per maza atranka is tiek . Ieskau naturaliu vaizdu ( na turiu omeny, ne piestiniu senobiniu gelyciu) arba jei piestiniu, tai modern stiliaus kazko.
va pvz taciau man sis variantas per mazas, deja,
reikia kazko, kas graziai atrodytu ant zalsvos 5 metru plocio sienos
labai lauksiu pasiulymu is Jusu lobynu
aciu is anksto
nutariau pradeti ieskoti schemos naujam groziui ir as. Po truputi baigineju dabartini paprasta darbeli ir norisi kazko didesnio ir ypatingo.
Permeciau akimis pora senesniu temu, osinka, na bet vis dar tikiuosi surasti kazka, kas priverstu pasakyti - waaaau
Domina triptiko variantai arba didesnio formato paveikslai (pailgo tipo (horizontaliai arba vertikaliai)).
Turiu schema su orchideja, magnolijomis, bet per maza atranka is tiek . Ieskau naturaliu vaizdu ( na turiu omeny, ne piestiniu senobiniu gelyciu) arba jei piestiniu, tai modern stiliaus kazko.
va pvz taciau man sis variantas per mazas, deja,
reikia kazko, kas graziai atrodytu ant zalsvos 5 metru plocio sienos
labai lauksiu pasiulymu is Jusu lobynu
aciu is anksto
cia viskas ka turiu man numeriuka pasakyk kurio triptiko noretum,as nuorodele atsiuntimui duosiu.jai kam dar reikes i az prasom
paveiksliukai
pamirsau imesti paveiksliukas
cia ne triptikas bet galima pritaikyt kaip triptika
paveiksliukas
paveiksliukai
pamirsau imesti paveiksliukas
cia ne triptikas bet galima pritaikyt kaip triptika
paveiksliukas
Vasare, galima išsiuvinėti keletą tos pačios serijos paveikslų, kurie nėra triptikai, bet dera tarpusavy ir gerai padengia sieną. Štai čia rusaičių forume pvz., Irgenijos įkelti trys paveikslai
http://club.osinka.r...677?&start=1425
Arba šiek tiek žemiau smulkesni, bet daugiau tos pačios serijos įdėjo Marty. Panašių pavyzdžių yra visoje šitoje gėlių temoje. Peizažų ir gyvūnų temose tame pačiame forume serijų gal ir galima ką rasti, bet ne tiek gausiai kaip gėlių.
http://club.osinka.r...677?&start=1425
Arba šiek tiek žemiau smulkesni, bet daugiau tos pačios serijos įdėjo Marty. Panašių pavyzdžių yra visoje šitoje gėlių temoje. Peizažų ir gyvūnų temose tame pačiame forume serijų gal ir galima ką rasti, bet ne tiek gausiai kaip gėlių.