Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

uodegyte, ta moteris jau puse metu neprisijungia, todel ir prasau pagalbos cia.
Atsakyti
aaa... g.gif
Atsakyti
uodegyte, sirdingai dekoju 4u.gif bandysiu siuvineti, ir pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 10 03, 14:25)
Sveika, aš irgi ieškau metriko broliams-dvyniams  ax.gif  ax.gif  Va pas tave užmačiau tuos du meškučius prie jūros su aitvarais  wub.gif  wub.gif  Gal būtų galima schemutę į midiunda@gmail.com ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jai atidaryti reikalinga ši programa Pcstitch
išsiunčiau
Atsakyti
Sveikos, atėjau su prašymu, gal kas yra matę šio paveikslo schemą? Osinkoj radau šį paveikslą. ax.gif Jeigu kas užmatytų, mestelkit i eugutes@gmail.com 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O iš vestuvinių šiuo metu galiu pasiūlyti tik tiek bigsmile.gif
VESTUVINIAI
Papildyta:
Ir aš norėčiau tos schemos su taurėm ir braške. ax.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau tos schemos su taurėm ir braške.

nu tai imkit bigsmile.gif biggrin.gif

taures
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2010 10 03, 21:58)
jai atidaryti reikalinga ši programa Pcstitch
išsiunčiau

Susitvarkiau viską, tai dabar jau atidaro wink.gif Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Safira 023,ačiū ,radau ko norėjau ,tikrai išsirinksiu 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nutariau pradeti ieskoti schemos naujam groziui ir as. Po truputi baigineju dabartini paprasta darbeli ir norisi kazko didesnio ir ypatingo.
Permeciau akimis pora senesniu temu, osinka, na bet vis dar tikiuosi surasti kazka, kas priverstu pasakyti - waaaau bigsmile.gif

Domina triptiko variantai arba didesnio formato paveikslai (pailgo tipo (horizontaliai arba vertikaliai)).
Turiu schema su orchideja, magnolijomis, bet per maza atranka is tiek rolleyes.gif . Ieskau naturaliu vaizdu ( na turiu omeny, ne piestiniu senobiniu blush2.gif gelyciu) arba jei piestiniu, tai modern stiliaus kazko. ax.gif

va pvz user posted image taciau man sis variantas per mazas, deja, verysad.gif
reikia kazko, kas graziai atrodytu ant zalsvos 5 metru plocio sienos doh.gif

labai lauksiu pasiulymu is Jusu lobynu wub.gif

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
cia viskas ka turiu ax.gif man numeriuka pasakyk kurio triptiko noretum,as nuorodele atsiuntimui duosiu.jai kam dar reikes i az prasom rolleyes.gif

paveiksliukai
pamirsau imesti paveiksliukas

cia ne triptikas bet galima pritaikyt kaip triptika biggrin.gif

paveiksliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 spalio 2010 - 10:14
Vasare, galima išsiuvinėti keletą tos pačios serijos paveikslų, kurie nėra triptikai, bet dera tarpusavy ir gerai padengia sieną. Štai čia rusaičių forume pvz., Irgenijos įkelti trys paveikslai
http://club.osinka.r...677?&start=1425

Arba šiek tiek žemiau smulkesni, bet daugiau tos pačios serijos įdėjo Marty. Panašių pavyzdžių yra visoje šitoje gėlių temoje. Peizažų ir gyvūnų temose tame pačiame forume serijų gal ir galima ką rasti, bet ne tiek gausiai kaip gėlių.
Atsakyti