Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 27, 08:48)

Aciu Uodegyte wub.gif O kokie ten siulai nurodyti? g.gif Nelabai gaudaus tuose koduose..
Atsakyti
dimensions konvertavimo i kitus siuliukus 1 psl.

Natiurmortai labai daug pdf ir pm formate

atsisiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugsėjo 2010 - 12:18
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 27, 12:43)
dimensions konvertavimo i kitus siuliukus 1 psl.

aciuks.gif
Atsakyti
Uodegyte, labai tau ACIU... 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
sumasčiau issiuvinėti tikį metriką
user posted image
bet kokius siūlus imt nesuprantu g.gif gal pagelbesit? 4u.gif

Gal yra schema su nurodytais siulais? ar aš pati kažko nesuprantu ar praleidau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 27 rugsėjo 2010 - 17:22
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 27, 12:54)
kreazi02 prasom  4u.gif

atsisiusti

sori kad dar trukdau bet kai parsisiunciau rodo internetini puslapi gal butu galima i gmaila gauti? juste.vincas@gmail.com
Atsakyti
Sveikos smile.gif

naujokė jungiasi prie jūsų. Ieškau japonių merginų schemučių ar šiaip rytų kultūros kažką, nes noriu mamai interjera pagražinti smile.gif Gal kas turi netyčia? Noriu, kad paveikslėlis būtų maždaug A4 formato.

Būsiu labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
juste.vincas@gmail.com

i emaila nesiunciu blush2.gif nes atsiras ir kitu norinciu atsisiusti rolleyes.gif

schema
schema
schema
schema
schema
schema
pav

murkse gaudyk kodai

labai_laiminga geisos atsisiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 rugsėjo 2010 - 19:24
labai aciu uodegyte wub.gif
o gal dar gali pasakyti is ku gauti tu siuliuku kodukus? nes kiek maciau ten ju kaip ir nera:) arba as esu dur.......biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, Uodegytei ax.gif bet as vel su savo neismanymu - kaip ta faila parsisiusti? man neduoda niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kaip iš failai.lt išsisaugoti failą? ax.gif

Dar klausimėlis: miglinėju po toki psl. http://www.igolki.ne...r-desc-116.html ir ten va radau faina damutę su šuniukais. Gal kas žino koks jos dydis bus? nesuprantu išmatavimu ten cm ar mm pateikta? Ir gal kas žino, kodėl prie spalvų nuorodų visokios rodyklės ir hieroglifai nupiešti? Gal čia kažkoks siuvinėjimas yra?

Žinau, kad tokios naujokės kaip aš nervina, bet labai prašau padėti smile.gif Kai pramoksiu nebeklausiu durnų klausimėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 27, 20:17)

murkse gaudyk kodai

tu, auksas wub.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti