Niekaip nesuprantu, atrodo skaičiau aną temą, atsakinėjau, dabar matau, kad citatos kai kurios visai neskaitytos. Grįžau, skaičiau dar kartą, nu rimtai prieš tai man jų nerodė...
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 19, 23:57)
Manau pirma išgerkit molį, o truputėlį vėliau sultis
Taip ir padariau, dar ir pavalgyt pamiršau ta proga
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 00:21)
O kad brangus
cia Kaune?
sudetis yra ju psl., bet kaip suprantu radai
Kauno Akropoly
Tikrai brangesnis, nei buvo pasakota, matyt yra biznierių, sekančių SM top'us ir pagal juos koreguojančių kainas
Šiandien jau radau ant dėžutės sudėtis
Vakar ne kartą ATIDŽIAI varčiau, ir prisiekiu - jų nebuvo
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 09:53)
Ekologijos forume yra atidaryta atskira tema tam, tik pavadinta Argital vardu
Štai
čia
QUOTE(Odora @ 2010 09 20, 12:22)
beje ismegintas argital kremas su eziuole
man buvo netiketa du dalykai, kad jis su gvazdikeliais (asmenines antipatijos) ir, kad saldo oda (
na kai ryte is siltos lovos tik gelezines valios deka islipi tai saltukas ant veido veikia demotyvuojanciai )
Man jis labai tiko/patiko, jei norėsi atsikratyt - žinok į kurią pusę šūktelėt
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:46)
SP nučiupau paskutinį ekologiškos medvilnės rankšluostuką veidui - oi, kaip ilgai manęs jis ten laukė
Bet nekokia žinia užtat: nebeprekiaus jais SP daugiau. Jeigu kur užtiksit, tai tik išparduodamus likučius
O rankšluostukams nuolaida yra?
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 13:47)
Cia mano vasarine mineraline. Saltuoju sezonu naudoju tonu sviesesne. Bet kol sitos dar turiu, tai nekyla rankos pirkti kita indeli. O ka labai jau i akis krenta tas rudumas?
As turiu AO metini balzama, nerealiai jis man patiko, tai kaip busiu Panoramoj, pasiimsiu dar medaus kvapelio
Viskas gerai su tuo rudumu, tiesiog ir pati taip norėčiau parust
Kokios firmos ta mineralinė?
Išbandžiau EM šešėlius - nelaiko
Vakare ant vieno voko likučiai subėgo į raukšlę, ant kito tiesiog beveik nieko neliko. Tepiausi pavakariu, prieš išeinant į žmones, ilgai nebuvau - ir še tau.