Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 18:54)
Tai kokią įsigijai? mirksiukas.gif

Benecos auksinį riešutą, tu berods irgi tokią turi ax.gif
Atsakyti
Jau kokia slykstyne su tom sraigem, ale zmones ir pati s.... uzsidetu, kad tik galetu padetu issireklamuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 18:51)
Ziurek, kad vienodos musu problemos (tavo-buvusios, mano-vis dar esamos biggrin.gif ) , as turiu gasulo is KN, gal ji gerti? biggrin.gif ir rytais vandeni su citrina paskalauti ir isspjauti?

Truputį patikslinsiu - skalauti tik išlipus iš lovos paprastu vandenuku. Tada gerti molį, o kas molio neturi, tai stiklinė vandens su citrinos sultimis. Aišku, kad tai nėra tas pats, tik noriu pasakyti, kad šiokia tokia alternatyva ax.gif Kokį molį gerti gal pakomentuos labiau nusimanančios rolleyes.gif , aš pirkau Argitalio žalią skirtą vidiniam vartojimui, o kitokius nežinau ar galima gerti smile.gif
Labai atsiprašau už OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 20:00)
Benecos auksinį riešutą, tu berods irgi tokią turi  ax.gif

Turiu, pusė su cinko oksidu sumaišyta, pusė su sraigių milteliais, naudojau kol neatradau MM, dabar jau tik juodai dienai bus naudojama, jei pritrūkčiau normalios.
Kaip tau jos kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 20, 16:33)
Tiesa, jei kam aktualu - šiandien "Kosmadoje" prikau "Natura Siberica" rankų kremą su 25 proc. nuolaida, tai 8 Lt. kažkur kainavo. Kitos rūšies rankų kremui irgi galiojo, o štai šampūnų ir kondicionierių nepažiūrėjau...  doh.gif  smile.gif

Mačiau, kad šampūnams ir balzamams irgi nuolaida, kaina 17 Lt su kapeikom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 19:18)
Truputį patikslinsiu - skalauti tik išlipus iš lovos paprastu vandenuku. Tada gerti molį, o kas molio neturi, tai stiklinė vandens su citrinos sultimis. Aišku, kad tai nėra tas pats, tik noriu pasakyti, kad šiokia tokia alternatyva ax.gif Kokį molį gerti gal pakomentuos labiau nusimanančios rolleyes.gif , aš pirkau Argitalio žalią skirtą vidiniam vartojimui, o kitokius nežinau ar galima gerti  smile.gif
Labai atsiprašau už OT blush2.gif

Vanduo su citrina labai labai iš ryto thumbup.gif
BET aš turėjau mest dėl jautrių dantų, nes jautresniems dantims žalia citrina - peilis schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 19:21)
Turiu, pusė su cinko oksidu sumaišyta, pusė su sraigių milteliais, naudojau kol neatradau MM, dabar jau tik juodai dienai bus naudojama, jei pritrūkčiau normalios.
Kaip tau jos kvapas? ax.gif

Net nuėjau pauostyt, nes po vieno karto nepastebėjau. Na yra jis šioks toks, bet neerzinantis, bent kol kas.
O kuo labiau patinka MM? smile.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, atrodo skaičiau aną temą, atsakinėjau, dabar matau, kad citatos kai kurios visai neskaitytos. Grįžau, skaičiau dar kartą, nu rimtai prieš tai man jų nerodė...

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 19, 23:57)
Manau pirma išgerkit molį, o truputėlį vėliau sultis ax.gif

Taip ir padariau, dar ir pavalgyt pamiršau ta proga hihihi.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 00:21)
O kad brangus g.gif cia Kaune? blush2.gif  sudetis yra ju psl., bet kaip suprantu radai

Kauno Akropoly 4u.gif Tikrai brangesnis, nei buvo pasakota, matyt yra biznierių, sekančių SM top'us ir pagal juos koreguojančių kainas lotuliukas.gif Šiandien jau radau ant dėžutės sudėtis doh.gif Vakar ne kartą ATIDŽIAI varčiau, ir prisiekiu - jų nebuvo lotuliukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 09:53)
Ekologijos forume yra atidaryta atskira tema tam, tik pavadinta Argital vardu wink.gif Štai čia  4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 20, 12:22)
beje ismegintas argital kremas su eziuole
man buvo netiketa du dalykai, kad jis su gvazdikeliais (asmenines antipatijos) ir, kad saldo oda (na kai ryte is siltos lovos tik gelezines valios deka islipi tai saltukas ant veido veikia demotyvuojanciai biggrin.gif )

Man jis labai tiko/patiko, jei norėsi atsikratyt - žinok į kurią pusę šūktelėt blush2.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:46)
SP nučiupau paskutinį ekologiškos medvilnės rankšluostuką veidui - oi, kaip ilgai manęs jis ten laukė ax.gif Bet nekokia žinia užtat: nebeprekiaus jais SP daugiau. Jeigu kur užtiksit, tai tik išparduodamus likučius  verysad.gif

O rankšluostukams nuolaida yra? smile.gif
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 13:47)
Cia mano vasarine mineraline. Saltuoju sezonu naudoju tonu sviesesne. Bet kol sitos dar turiu, tai nekyla rankos pirkti kita indeli. O ka labai jau i akis krenta tas rudumas? blush2.gif
As turiu AO metini balzama, nerealiai jis man patiko, tai kaip busiu Panoramoj, pasiimsiu dar medaus kvapelio  wub.gif

Viskas gerai su tuo rudumu, tiesiog ir pati taip norėčiau parust 4u.gif Kokios firmos ta mineralinė?

Išbandžiau EM šešėlius - nelaiko schmoll.gif Vakare ant vieno voko likučiai subėgo į raukšlę, ant kito tiesiog beveik nieko neliko. Tepiausi pavakariu, prieš išeinant į žmones, ilgai nebuvau - ir še tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 20 rugsėjo 2010 - 19:42
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 20:25)
Net nuėjau pauostyt, nes po vieno karto nepastebėjau. Na yra jis šioks toks, bet neerzinantis, bent kol kas.
O kuo labiau patinka MM?  smile.gif

Neerzinantis, bet toks intensyvus, man MM ir BellaPierre bekvapės labiau patinka, o ir maskuoja daug geriau, be to su spalva ta riešuto nepataikiau, oranžinė buvau, vis gi reikėjo pirkti smėlinę, kaip ir buvau nusprendusi pačioje pradžioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 20:41)
Niekaip nesuprantu, atrodo skaičiau aną temą, atsakinėjau, dabar matau, kad citatos kai kurios visai neskaitytos. Grįžau, skaičiau dar kartą, nu rimtai prieš tai man jų nerodė...

Kauno Akropoly  4u.gif Tikrai brangesnis, nei buvo pasakota, matyt yra biznierių, sekančių SM top'us ir pagal juos koreguojančių kainas  lotuliukas.gif Šiandien jau radau ant dėžutės sudėtis  doh.gif Vakar ne kartą ATIDŽIAI varčiau, ir prisiekiu - jų nebuvo  lotuliukas.gif
Man daznai taip buna doh.gif

Tai cia variantas, kaip ir su gintaro pudra lotuliukas.gif merginos, nebepirkit! viena diena, kai vel atpigs susitare nubegam ir isgraibstom visus ekstraktus lotuliukas.gif
Gal jau isbandei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 20:50)
Man daznai taip buna doh.gif

Tai cia variantas, kaip ir su gintaro pudra lotuliukas.gif merginos, nebepirkit! viena diena, kai vel atpigs susitare nubegam ir isgraibstom visus ekstraktus lotuliukas.gif
Gal jau isbandei? rolleyes.gif

Likimo draugė drinks_cheers.gif

Apie gintaro pudrą ir pagalvojau iš karto lotuliukas.gif Dar nebandžiau - galvą plaunu rytais, tai bijau testuotis prieš darbus/mokslus (dėl kvapo). Išbandysiu kurį savaitgalį (bet žiūrint iki mėnesio galo - nei vieno laisvo ryto doh.gif ), ir žiūrėsiu šuo nebėgs nuo manęs biggrin.gif
Papildyta:
Prašau mūsų brangiųjų eksperčių pakomentuoti Burt's Bees kremo "Carrot Nutritive Day Cream" sudėtį (rašo, kad 96,87 proc. natural):
Ingredients: aqua (water, eau), helianthus annuus (sunflower) seed oil, cera alba (beeswax, cire d'abeille), cocos nucifera (coconut) oil, glycerin, persea gratissima (avocado) oil, parfum (fragrance), stearic acid, tocopheryl acetate, triticum vulgare (wheat) germ oil, vitis vinifera (grape) seed oil, citrus aurantium dulcis (sweet orange) peel wax, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, aloe barbadensis leaf, beta-carotene, xanthan gum, glycine soja (soybean) oil, canola oil (huile de colza), sodium chloride, sodium borate, lactoperoxidase, glucose, glucose oxidase, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, coumarin, limonene, geraniol, linalool

Naudojo mama, bet dabar perėmė Argital su našlaitėmis, sakė susitept man pačiai šitą.
Dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 20, 21:07)
Likimo draugė  drinks_cheers.gif

Apie gintaro pudrą ir pagalvojau iš karto  lotuliukas.gif Dar nebandžiau - galvą plaunu rytais, tai bijau testuotis prieš darbus/mokslus (dėl kvapo). Išbandysiu kurį savaitgalį (bet žiūrint iki mėnesio galo - nei vieno laisvo ryto  doh.gif ), ir žiūrėsiu šuo nebėgs nuo manęs  biggrin.gif
biggrin.gif drinks_cheers.gif

Na, del kvapo, tai tiksliai-reiktu apsidrausti lotuliukas.gif nepamirsk pasisakyti, kaip tau jis ok.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 19:46)
Neerzinantis, bet toks intensyvus, man MM ir BellaPierre bekvapės labiau patinka, o ir maskuoja daug geriau, be to su spalva ta riešuto nepataikiau, oranžinė buvau, vis gi reikėjo pirkti smėlinę, kaip ir buvau nusprendusi pačioje pradžioje ax.gif

Matai, kaip skirtingai, ant manęs spalva labai švelni atrodo, nors labai šviesi esu... Bet gal man taip skystai dengiasi dėl prasto šepetėlio, žiūrėsim, kaip bus, kai gerą įsigysiu ax.gif
Atsakyti