Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 20, 18:19)
Merginos, o tas veido valymas su ricina labiau skirtas išvalyti poroms, atsikratyti spuogų ar šiaip pagerinti bendrą odos vaizdą?

pasakyčiau taip į visas tris klausimo dalis. Masažuojant veidą greičiau teka kraujas, limfa. Oda skaistėja, kai greitesnė apykaita, greičiau sugyja, o kai kada bekylančios nesąmonės net ir neišveši. Man dabar jau turėjo išaugti ragas ant kaktos, kur nesuprasi, nei kur pradžia, nei pabaiga, durti jį ar spausti ir ką apskritai daryti. Dvi dienos, jo nė padujų nelikę wink.gif Jei nebūčiau prikišus rankų prie žiaunų, tai beveik nieko ant veido nebūtų dabar tongue.gif

simbiozė aliejinis valymas + mineralinė pudra apskritai duoda efektą, kad mažiau oda kemšasi. Prieš tai, kai pradėjau, nebūčiau to net susapnavusi. Todėl mane labai nervina tas neateinantis LL siuntinys ph34r.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 18:24)
Noriu save sokiruoti (nu, tuo paciu ir kitus) biggrin.gif
Viskas, nebegasdinsiu smile.gif

gąsdink gąsdink, čia kaip smegenų mankšta - visos tuos vaizdelius dabar Youtube žiūri biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar i aliejaus misini prausimuisi, ilasinti kokius 5 lasus rozmarinu AE, ar geriau nereikia? Ar veidui rozmarinai nelabai tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 20, 19:08)
Kaip manot, ar i aliejaus misini prausimuisi, ilasinti kokius 5 lasus rozmarinu AE, ar geriau nereikia? Ar veidui rozmarinai nelabai tinka? g.gif

Nebijai kad plaukų ant veido padaugės nuo rozmarinų biggrin.gif Nesupyk, pajuokavau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 20, 09:36)
Palomina, labai gražus tavo krepšelis! O vat, mane sudomino vonios druskos "7 žolės"- ar su jom ten viskas gerai (natūralios ir t.t)? Mano MB šią druską labai mėgsta, o aš jam jau buvau nuporinus, kad jos turbūt negeros doh.gif  ir geriau tu jų nenaudok.  hihihi.gif

sudetis tai pasirodo ne visai gera.. yra ir sintetinis daziklis.. tai va jis ir gadina sudeti.. nesuprantu koks tikslas ta druska dazyt..
as tai labai retai naudoju ta druska.. ir seip daugiau sakiau nepirksiu..

QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 09:45)
na ką gi, šiek tiek vaizdinės medžiagos iš mano sandėlių.

Puikus krepsys thumbup.gif kiek visko daug bigsmile.gif beveik parduotuve!

QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 12:10)
savaitgalį išbandžiau Madara drėkinantį fluidą riebiai ir mišriai odai (žalia pakuotė) - na ir labai patiko  bigsmile.gif Gerai geriasi, drėkina, nepalieka jokios plėvelės. Dabar tikrai galiu pasakyti, kad turi Madara ir gerų produktų wink.gif Tik žiemai jis gal nelabai, labiau šiltajam sezonui.

Taip, ziemai jis tikrai per lengvas.. man jau ir siuo metu darosi per lengvas, tai maisau su roziu eliksyru.. pamaisius su aliejum liuks derinukas smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 17:48)
Na, supratau, išbandysiu aš tas voveres, man labiausiai patinka daiktus gyvai pirma apžiūrėt prieš perkant. O čia lyg ir toks gana ekonomiškas ir neblogas variantas...  ax.gif

Erdesos ne visi sepeteliai voveres plauko.. yra ir ozio, ir sabalo biggrin.gif
as kazkada turejau nusipirkusi skaistalams sepeteli is Erdesos, tai matyt pasitaike ozio seriu.. labai siurkstus man buvo biggrin.gif
Atsakyti
Odrey, dariausi šiandien masažiuką su aliejais ir dėjau Argitulbio, po to su šiltais rankšluostukais pažaidžiau ir gale su šaltu, tu ir po molio kaukės taip darai jo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 19:30)
pasakyčiau taip į visas tris klausimo dalis. Masažuojant veidą greičiau teka kraujas, limfa. Oda skaistėja, kai greitesnė apykaita, greičiau sugyja, o kai kada bekylančios nesąmonės net ir neišveši. Man dabar jau turėjo išaugti ragas ant kaktos, kur nesuprasi, nei kur pradžia, nei pabaiga, durti jį ar spausti ir ką apskritai daryti. Dvi dienos, jo nė padujų nelikę wink.gif Jei nebūčiau prikišus rankų prie žiaunų, tai beveik nieko ant veido nebūtų dabar tongue.gif

Po tokių komentarų nuo rytojaus žaisiu su ricina ir argano aliejumi, nes tik jį vieną ir teturiu. O mineralinę jau įsigijau iš BxM- man regis ji iš tų, kuriose mažiau chemijos ir alergenų?

Artimiausias pirkinys nusimato hidrolatas. Nežinau tiksliai ką jis daro, tačiau labai jo noriu lotuliukas.gif Kaip suprantu tai čia kaip tonikas, veido atgaivinimui, naudojamas ryte ir vakare?

Ir išvis, pabuvus čia pas jus reikia visko ir tuojau pat biggrin.gif

Apipilsiu klausimais, nes tik pradedu tai dar labai mažai žinau apie sveiką ir švarią kosmetiką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 19:11)
Nebijai kad plaukų ant veido padaugės nuo rozmarinų biggrin.gif Nesupyk, pajuokavau laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 19:22)
Odrey, dariausi šiandien masažiuką su aliejais ir dėjau Argitulbio, po to su šiltais rankšluostukais pažaidžiau ir gale su šaltu, tu ir po molio kaukės taip darai jo? rolleyes.gif

as karta i savaite ant aliejuoto veido, uzsidedu argiltuba, po to nuvalau siltu ranksluosiu, ir dar paskutini karta ji gerokai uzkaitinu, ir palaikau ant veido, kad atsivertu visos poros, ir po to purskiu hidrolatu, man rodos oda atvirom porom labiau isivavina visokio gerio smile.gif
o poru sutraukimas man aktualus ryte, pries dazymasi. Tam naudoju ledukus.
Atsakyti
Turiu mineralinės pudros jau, eilinį kartą neatsilaikiau eilinei SM bangai blush2.gif blush2.gif
Bet kokią natūralią spalvą suteikia blink.gif Iš pradžių net nesupratau, maniau, kad mažai tepiau, nes neįprasta, kai pasidažai ir akivaizdžiai nesimato, kad yra tinko sluoksnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dėl to ir nemėgdavau dažytis, bet atrodo, kad taps kasdieniu įpročiu, jei odos nesausins ir nedirgins unsure.gif O gal kaip tik apsaugo nuo aplinkos poveikio? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 20 rugsėjo 2010 - 18:45

Tinka ir veidui
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 16:32)
Man irgi paskutiniu metu beria šiek tiek žandikaulius link ausų

QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 16:24)
Kakta kenčia labiausiai, dabar apsižiūrėjau, kad kaip ir pas tave - žandų šonuose link ausų irgi paberta. Kokia šiaip tavo oda? Ir kokias priemones dažniausiai naudoji priežiūrai? smile.gif
Tikrai, kad kazkoks maras uzejo ph34r.gif oda mano i misruma, pasausejanti kartais, zandai jautrus, kuperoziniai. ir labai megtsa kimstis visada doh.gif tokia nesvari man atrodo, nelygi verysad.gif prausiuosi rasulo molio kosele kas vakara, rytais-hidrolatas, savos gamybos kremas. nakciai kartais zandus patepu medetku fitoliu. kaukes kartas nuo karto pasidarau (molio, iv. milteliu). tiek tos ir prieziuros rolleyes.gif siaip pas mane ir ant kaklo sonu tokiu poodiniu mazu kaip spuogeliu yra, as kazkaip linkusi kaltini nesveika gyvenimo buda buvau del visu tu dalyku g.gif

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 17:07)
Negaliu pasakyti, kad būtent nuo molio gėrimo ar skalavimo pokyčiai, nes daug ką darau grožio labui, bet pagaliau mano oda SUSITVARKĖ 
Ziurek, kad vienodos musu problemos (tavo-buvusios, mano-vis dar esamos biggrin.gif ) , as turiu gasulo is KN, gal ji gerti? biggrin.gif ir rytais vandeni su citrina paskalauti ir isspjauti?
kad gal tinka g.gif , sildyti turetu, kraujotaka spartinti. as tai nenaudoju veidui EA rolleyes.gif
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 20, 19:25)
O mineralinę jau įsigijau iš BxM- man regis ji iš tų, kuriose mažiau chemijos ir alergenų?

Artimiausias pirkinys nusimato hidrolatas. Nežinau tiksliai ką jis daro, tačiau labai jo noriu lotuliukas.gif  Kaip suprantu tai čia kaip tonikas, veido atgaivinimui, naudojamas ryte ir vakare?

Ir išvis, pabuvus čia pas jus reikia visko ir tuojau pat biggrin.gif
Kaip ir smile.gif

Taip, kaip tonikas. As naudoju ji po prausimosi, ryte, vakare. Pasirink pagal savo oda, kuris atrodo tinkamesnis, yra aprasymai ju int. psl., AN ar tai KN smile.gif

Ne tu viena tokia, kurioms cia pbuvojus visko norisi-reikia ar nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 19:44)
Turiu mineralinės pudros jau, eilinį kartą neatsilaikiau eilinei SM bangai  blush2.gif  blush2.gif
Bet kokią natūralią spalvą suteikia  blink.gif

Tai kokią įsigijai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 17:32)
Matet sita? biggrin.gif Kremas su sraigiu isskyrom

Galvoju, kieme siteik sraigiu, gal pora ant veido uzsidet.. ko nepadarysi prailgint jaunyte biggrin.gif Svarbiausia, nemokamai biggrin.gif

idomu, kokia pilna sudetis. raso tik kad The Snail Gel contains a combination of Glycolic Acid, Allantoine, Elastane, Vitamins and Collagen.

sita parduotuve, neziurint jos zalio ir sveiko ivaizdzio, gali ir visokiu negerieciu pasiulyti.

Daddygirl, maciau as sudety buvo, bet jau pries metus su virsum, visi parabenai surasyti...Taip kad demesio sakyciau, tikrai nera vertas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorun: 20 rugsėjo 2010 - 18:57