Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 16:24)

Kakta kenčia labiausiai, dabar apsižiūrėjau, kad kaip ir pas tave - žandų šonuose link ausų irgi paberta. Kokia šiaip tavo oda? Ir kokias priemones dažniausiai naudoji priežiūrai? smile.gif

Man kaktos srity, atvirksciai viskas ok, nzn ka ir galvoti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 17:10)
Aišku, o gal pameni, kiek mokėjai už saviškį? smile.gif

Nepasakysiu g.gif , ne daugiau 30 lt man atrodo... Bet siaip pasiskaicius atsiliepimus, ne visiems jie patinka, nors jie naturalus, su vovere ir t.t. biggrin.gif Na, nusiursta jie, bet as kazkaip is naturalaus ir nesitikiu 2 metu atitarnavimo ... Man visai normalu, kad po pusmecio jau siek tiek ne naujas...
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 20, 17:19)

Man cia panasu i alergija, mane irgi beria siose vietose jei netinka kremas ar kita priemone. Gal aliejus sualergizavo oda? ar dejau EA? nes daug zmoniu alergiski EA.

Ne, AE nedejau, siap oda nera alergiska, be to islenda grynai spuogai, iv.dydzio, alergijos berimas truputi kitoks, bent jau as sau taip issivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 16:36)
Nepasakysiu  g.gif  , ne daugiau 30 lt man atrodo... Bet siaip pasiskaicius atsiliepimus, ne visiems jie patinka, nors jie naturalus, su vovere ir t.t.  biggrin.gif  Na, nusiursta jie, bet as kazkaip is naturalaus ir nesitikiu 2 metu atitarnavimo ... Man visai normalu, kad po pusmecio jau siek tiek ne naujas...

Na, supratau, išbandysiu aš tas voveres, man labiausiai patinka daiktus gyvai pirma apžiūrėt prieš perkant. O čia lyg ir toks gana ekonomiškas ir neblogas variantas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 19, 23:51)
Rytais dar geriu putinų sultis su medum ( wub.gif ) jį irgi reikia 30 min iki pusryčių suvartot.

Va, cia, tai idomu bigsmile.gif toks grazus putinas sode auga, o as nieko nedarau is jo:/

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 16:51)
Akropolyje, grozio salone ( pamirsau kaip vadinasi  doh.gif ) , 1 aukste, prie Maximos visai - uz kavinukes iskart. Kainos kaip ir visur , ne brangiau  smile.gif .

Ametisteja turbut 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 20 rugsėjo 2010 - 17:12
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 17:48)
Na, supratau, išbandysiu aš tas voveres, man labiausiai patinka daiktus gyvai pirma apžiūrėt prieš perkant. O čia lyg ir toks gana ekonomiškas ir neblogas variantas...  ax.gif

Dar - vienu kazkuriuo momentu pradeda sertis biggrin.gif , na bet tikrai- vat buna kazkoks momentas, paskui "nusiseria" ir vel gerai biggrin.gif Zodziu, gyvas biggrin.gif
Atsakyti
galvojau, kad juokauju, o pasirodo... biggrin.gif

http://www.youtube.c...8wl91Nb1WQ&NR=1
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 18:01)

blink.gif graziausia, kur ant veido sraige dar ant sraiges uzlipus doh.gif Nezinau... feeeee doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 15:32)

neradau sudeties, bet raso, kad su SLS.
taip kad, jei kas susigundys sraigiu nauda (pasirodo ir plauku slinkima, plikima gydo! smile.gif), geriau kitu firmu produktu paieskot.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 20, 18:01)

DG, pagarsėsi kaip šlykštybių rašytoja biggrin.gif

ir žinot, kas dar bjauriau? Man atrodo, kad klipe negyvom sraigėm per veidą brauko, nes jų refleksas toks - prisilieti ir jos sulenda į kiautą, pasislepia. Fui, kaip atgrasu. Kaži, kiek tai moteriškei už makalavimą nudvėsusia sraige sumokėjo? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o tas veido valymas su ricina labiau skirtas išvalyti poroms, atsikratyti spuogų ar šiaip pagerinti bendrą odos vaizdą?
Beje, užtepus galima iškart pradėti procedūrą su rankšluostuku ar tą visą mišinį kiek palaikyti ant veido?
Atsakyti
Svarbu pagarset, nesvarbu kaip lotuliukas.gif

Cia as is nuobodulio turbut biggrin.gif Noriu save sokiruoti (nu, tuo paciu ir kitus) biggrin.gif
Viskas, nebegasdinsiu smile.gif
Nu, bet as i naturalumo tema... smile.gif
Atsakyti