QUOTE(krepsyte @ 2010 09 20, 15:05)
Sveikos merginos, klausimas gal daugiau Chippi, nes ji pracūziškų parduotuvių ekspertė
Ar bandėt kada šia parduotuvę
Bardou herboristerie Man patiko ten parduodamo žolelės ištraukoms daryti, bet gąsdina siuntimo kainos (apie 16 Eur)
Sitos parduotuves nezinau, tai buvo gera proga susipazinti
o kas tave domina? 16EUR uz siuntima cia labai normali kaina.
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:26)
As taip pat saziningai dariausi aliejini valyma jau kokia savaite, pats efektas tikrai labai patiko, lyg ir odyte tapo grazesne, bet beda tame , kad isbere is abeju pusiu zandikauli, nzn ar suprasite
, bet manau gal reik testi proceduras, gal cia tiesiog tokia pirma reakcija odos? arba alieju netinkama naudoju?
Man cia panasu i alergija, mane irgi beria siose vietose jei netinka kremas ar kita priemone. Gal aliejus sualergizavo oda? ar dejau EA? nes daug zmoniu alergiski EA.
QUOTE(Indijaa @ 2010 09 20, 16:27)
O ar yra naturaliu nenuplaunamu priemoniu plaukams? pvz nenupjaunamas pienelis, nenuplaunamas purskiamas kondicionierius?
yra pvz
Melvita serumas plauku galiukams. Suteikia apsauga, blizgesi ir lankstumo sausiems plaukams. Galima tepti ant slapiu arba sausu plauku.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 20, 16:33)
Tiesa, jei kam aktualu - šiandien "Kosmadoje" prikau "Natura Siberica" rankų kremą su 25 proc. nuolaida, tai 8 Lt. kažkur kainavo. Kitos rūšies rankų kremui irgi galiojo, o štai šampūnų ir kondicionierių nepažiūrėjau...
Mane labai domina Natura Siberica kremai. Kadangi jie nesertifijuoti Ecocert, tai vis kazkaip itartinai as i juos ziuredavau. Turejau krema rankoms, patiko, kad skaniai kvepia ir siaip oda po jo svelni buvo. Kadangi nelabai susigaudau sudetyse, tai noriu paklausti geriau zinanciu kokios butu nuomones apie Natura siberica priemones, tiek kremus, tiek sampunus ar nera kokiu blogieciu???