Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 20, 16:06)
naudoju makadamiju, vien ju kvapas malonus ir vezantis biggrin.gif kad lyg ir nuvaliau du kart isskslauju ranksluostuka ir nusivalau. Gal rimtai aliejus g.gif keisiu sia savaite i kita smile.gif

drinks_cheers.gif Kvapas veza. Man nuostabiausioji kauke yra makamadiju aliejus+ gintaro pudra rolleyes.gif - veidas akimirksniu is pilko patampa ausku tviskanciu. Na, cia as labai vaizdziai zinoma biggrin.gif , bet panasus pojutis.

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 16:35)
Gal kas nors naudojate mineralinei pudrai šepetėlius iš Erdesos? Įdomu, kaip jų kokybė...  ax.gif

Ne mineralinei, bet kompaktinei turiu - man patinka - kokybe normali.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 15:40)
Ne mineralinei, bet kompaktinei turiu - man patinka - kokybe normali.

Ačiū, Diva:) 4u.gif
Pirkai Ožeškienės gatvėje, ar dar kur nors jų būna Kaune? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 16:47)
Ačiū, Diva:)  4u.gif
Pirkai Ožeškienės gatvėje, ar dar kur nors jų būna Kaune?  ax.gif

Akropolyje, grozio salone ( pamirsau kaip vadinasi doh.gif ) , 1 aukste, prie Maximos visai - uz kavinukes iskart. Kainos kaip ir visur , ne brangiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 14:40)
ir nuo to, ir nuo to 4u.gif sudominai ir del tu toksinu ryte unsure.gif

Fanarai geri lieka biggrin.gif bet ir man patinka taip valytis, arba ant vatos uzdejus valiklio palaikyti ant blakstienu, kad nutirptu visas spaklius hihihi.gif nemegstu to trynimo

Negaliu pasakyti, kad būtent nuo molio gėrimo ar skalavimo pokyčiai, nes daug ką darau grožio labui, bet pagaliau mano oda SUSITVARKĖ yahoo.gif (tfu tfu tfu cool.gif )nebėra spuogų ant žandikaulių, smilkinių, oda švaresnė, skaistesnė clap.gif . Aišku dar netobula, bet rezultatais esu labai patenkinta.

Tušą valau aliejuku, bet juodulių paakiuose nebūna mirksiukas.gif Diskelį atskiriu per pusę, sulenkiu pusiau ir dedu po apatinėmis blakstienomis, tada kitą dalį sušlapinu, keli lašiukai aliejuko ir užsimerkus uždedu ant blakstienų, palaikau truputuką ir lengvai, kelis kart braukdama žemyn nuvalau atmirkusį tušą. Niekada nebraukau kairėn dešinėn schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 20 rugsėjo 2010 - 16:08
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 16:32)
Man irgi paskutiniu metu beria šiek tiek žandikaulius link ausų, kas čia per epidemija ant Lietuvos užėjo.......  doh.gif  lotuliukas.gif

man tas pats.. anksciau niekad gyvenime nebuvo taip, o dabar labai neryskiai pabere spuogeliu tokiu... sad.gif gal kokio maisto uzveze blogo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 20, 15:51)
Akropolyje, grozio salone ( pamirsau kaip vadinasi  doh.gif ) , 1 aukste, prie Maximos visai - uz kavinukes iskart. Kainos kaip ir visur , ne brangiau  smile.gif .

Aišku, o gal pameni, kiek mokėjai už saviškį? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 09 20, 15:05)
Sveikos merginos, klausimas gal daugiau Chippi, nes ji pracūziškų parduotuvių ekspertė  biggrin.gif Ar bandėt kada šia parduotuvę Bardou herboristerie Man patiko ten parduodamo žolelės ištraukoms daryti, bet gąsdina siuntimo kainos (apie 16 Eur)  g.gif

Sitos parduotuves nezinau, tai buvo gera proga susipazinti 4u.gif o kas tave domina? 16EUR uz siuntima cia labai normali kaina.

QUOTE(ritutsi @ 2010 09 20, 15:26)
As taip pat saziningai dariausi aliejini valyma jau kokia savaite, pats efektas tikrai labai patiko, lyg ir odyte tapo grazesne, bet beda tame , kad isbere is abeju pusiu zandikauli, nzn ar suprasite smile.gif , bet manau gal reik testi proceduras, gal cia tiesiog tokia pirma reakcija odos?  arba alieju netinkama naudoju? g.gif

Man cia panasu i alergija, mane irgi beria siose vietose jei netinka kremas ar kita priemone. Gal aliejus sualergizavo oda? ar dejau EA? nes daug zmoniu alergiski EA.

QUOTE(Indijaa @ 2010 09 20, 16:27)
O ar yra naturaliu nenuplaunamu priemoniu plaukams? pvz nenupjaunamas pienelis, nenuplaunamas purskiamas kondicionierius?

yra pvz Melvita serumas plauku galiukams. Suteikia apsauga, blizgesi ir lankstumo sausiems plaukams. Galima tepti ant slapiu arba sausu plauku.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 20, 16:33)
Tiesa, jei kam aktualu - šiandien "Kosmadoje" prikau "Natura Siberica" rankų kremą su 25 proc. nuolaida, tai 8 Lt. kažkur kainavo. Kitos rūšies rankų kremui irgi galiojo, o štai šampūnų ir kondicionierių nepažiūrėjau...  doh.gif  smile.gif

Mane labai domina Natura Siberica kremai. Kadangi jie nesertifijuoti Ecocert, tai vis kazkaip itartinai as i juos ziuredavau. Turejau krema rankoms, patiko, kad skaniai kvepia ir siaip oda po jo svelni buvo. Kadangi nelabai susigaudau sudetyse, tai noriu paklausti geriau zinanciu kokios butu nuomones apie Natura siberica priemones, tiek kremus, tiek sampunus ar nera kokiu blogieciu???
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 20, 15:47)
Nea, Sodium coco-sulfate mirksiukas.gif

O, gal šitas man tiks, nes nuo ALS įtariu niežėjimas man pasireiškia.
Gali priminti kurioj eurokos prekinaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 09 20, 17:19)
O, gal šitas man tiks, nes nuo ALS įtariu niežėjimas man pasireiškia.
Gali priminti kurioj eurokos prekinaisi? 4u.gif

Akropolio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka,nusipirkau gintaro pudros. dabar sakykite kaip kitaip apart veido kaukiu su aliejumi ar vienu [?] galiu panaudoti si geri?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 16:20)
o kur pas tave daugiausia tu smulkiu paberimu? pas mane zandikaulio srity, zandu sonuose ten link ausu g.gif nebezinau kas cia ir kodel unsure.gif

Ir man lygiai taip pat!
Atsakyti
Matet sita? biggrin.gif Kremas su sraigiu isskyrom

Galvoju, kieme siteik sraigiu, gal pora ant veido uzsidet.. ko nepadarysi prailgint jaunyte biggrin.gif Svarbiausia, nemokamai biggrin.gif

idomu, kokia pilna sudetis. raso tik kad The Snail Gel contains a combination of Glycolic Acid, Allantoine, Elastane, Vitamins and Collagen.

sita parduotuve, neziurint jos zalio ir sveiko ivaizdzio, gali ir visokiu negerieciu pasiulyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 rugsėjo 2010 - 16:34