Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Etama @ 2010 09 28, 09:50)
aha, as irgi gudrauju taip visaip  drinks_cheers.gif taupau thumbup.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 28, 14:25)
kas lieka, koks laselis kitas ant kakliuko, visada man tenka ant veido pabaigti sutepti ar tai ranku biggrin.gif

Taupau ir aš kiekvieną lašiuką ax.gif Pavyzdžiui šilką ir pantenolį pilu į nuovirus plaukams skalauti, tai pilu ne į visą kiekį (500-600 ml), nes didesnė dauguma to nuoviro tiesiog nubėga nuo plaukų, o į pusę stiklinės.Kai lašinu pantenolį ir jo lieka ant kraštelio, tai nubraukiu pirštu ir tą pirštą pamerkiu į tą patį nuovirą stiklinėlėje, kad nė lašiukas neprapultų hihihi.gif Pirma ant plaukų pilu tą didįjį kiekį, o tada tą stiklinę su pagerinimais ir visaip stengiuos suimt plaukus kad nuoviras ne nubėgtų, o liktų ant plaukų. Vat blush2.gif
Atsakyti
Odrey ir merginos, kurios prausiatės aliejumi su ricina, ar jums nesausina odelės? ax.gif
Atsakyti
su ricina - taip, sausina, todėl jos nepilu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 09 28, 15:04)
Del strazdanu nezinau, bet pasviesinti pigmentines demes man labai padejo toks misinukas:

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 28, 10:43)
Prekiauja.. smile.gif raso kaip Naujiena pas juos.. Sampuno 400ml + 250ml kondicionieriaus nemokamai smile.gif
Siryt isbandziau tai labai thumbup.gif , ypac kondicionierius patiko smile.gif

Tai dabar pasidalinkit kurioje Kosmadoje tokie gėriai atsirado smile.gif Nes šiandien apibėgau kelias Vilniaus Kosmadas, nei vienoje neturi... verysad.gif Ir kokia kaina tokio rinkinuko?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 28, 16:58)
Odrey ir merginos, kurios prausiatės aliejumi su ricina, ar jums nesausina odelės? ax.gif

Man kol kas ne. Gal pabandyk mažiau ricinos aliejaus pilti? Arba gal jo visai nereikia, jei odos būklė neprasta? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 11:52)
su aliejumi elgtis KN per gamybinius vakarėlius išmokau wink.gif Nes ten nenupilsi nieko atgal, ypač, jei kelis aliejus vienoje kolboje susimaišai biggrin.gif

O gal kokių gudrybių mokat kaip nedidelį kiekį KN eliksyrų iš mažų buteliukų į delną įsipilt. Vis taikau tik kokį lašiuką, alia ranka sudreba ir padauginu. Tuoj per savaitę pabaigsiu ir vanilės ir rožių buteliukus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 28, 17:30)
Tai dabar pasidalinkit kurioje Kosmadoje tokie gėriai atsirado smile.gif Nes šiandien apibėgau kelias Vilniaus Kosmadas, nei vienoje neturi... verysad.gif Ir kokia kaina tokio rinkinuko?

tikrai yra gedimino 9 kosmadoj. Prabegdama maciau is karto prie iejimo
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 09 28, 16:47)
O gal kokių gudrybių mokat kaip nedidelį kiekį KN eliksyrų iš mažų buteliukų į delną įsipilt. Vis taikau tik kokį lašiuką, alia ranka sudreba ir padauginu. Tuoj per savaitę pabaigsiu ir vanilės ir rožių buteliukus blink.gif

Na aš tai labai lėtai tą judesį darau ir žiūriu į vidų, kaip skystis artėja ir išeina kažkaip gerą kiekį įsipilti ax.gif
O jei rankos labai dreba, galima uždėti pirštą ant skylutės, apversti buteliuką ir kiek sušlampa pirštas, tai tiek ir turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2010 09 28, 17:47)

tik pirkti didesnį buteliuką ir kartu gauti pipetę biggrin.gif Nusipirkčiau pipetę vaistinėje wink.gif O kavos žiedų eliksyrą susipyliau į roll on buteliuką, nes su viena nare pirkom perpus, tai tinka naudoti ir kaip paakių kremas, ir kaip kvepalai. Bet po lašiuką irgi nesidozuoja sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti