Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 15:58)
Kad ir dabar zinok yra, idomu kodel. neskubu kaltinti alieju tik, bet ir nezinau, kame reikalas unsure.gif

Oi, aš irgi nebežinau ką kaltint, jau atsibodo pirkt skirtingus kremus ir paskui juos išmest arba parduot verysad.gif buvo mano oda kaip ir apsitvarkiusi, nusprendžiau duot šansą kremui (išsirinkau patį lengviausią jau turbūt) ir vėl pasaka iš naujo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 13:51)
kokiu aliejum valai?
Papildyta:
sakyčiau, kad tam gali būti dvi priežastys: arba ne visai nuvalomas aliejus ir jis lieka ant odos, susimaišęs su sebumu, arba per sunkus/riebus aliejus  g.gif

naudoju makadamiju, vien ju kvapas malonus ir vezantis biggrin.gif kad lyg ir nuvaliau du kart isskslauju ranksluostuka ir nusivalau. Gal rimtai aliejus g.gif keisiu sia savaite i kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 16:05)
Oi, aš irgi nebežinau ką kaltint, jau atsibodo pirkt skirtingus kremus ir paskui juos išmest arba parduot verysad.gif

kaip tu išvis prižiūri odą, kaip ją maitini, drėkini? Kam apskritai gyvenime esi alergiška? Gal rimtai perdaug to kremo tepei? Nes natūralių tikrai mažiau reikia smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 09 20, 16:06)
du kart isskslauju ranksluostuka ir nusivalau.

aš būtinai paskutinį kartą nuvalau su gana karštu rankšluostuku ir viskas nusivalo. Nors kai kurie aliejai, paskutiniu metu jūsų giriami, kaip mėlynių aliejus, man netiko tokiems valymams. Dar būtų smagu įkapių aliejų panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 rugsėjo 2010 - 15:16
streiko lyg nera smile.gif bet jau senokai buvo, tradiciskai turetu bent po viena i metus smile.gif

agnuske, nesupratau dabar as biggrin.gif blink.gif
tada greiciausiai taip, tik uk.

Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 16:05)
Oi, aš irgi nebežinau ką kaltint, jau atsibodo pirkt skirtingus kremus ir paskui juos išmest arba parduot verysad.gif buvo mano oda kaip ir apsitvarkiusi, nusprendžiau duot šansą kremui (išsirinkau patį lengviausią jau turbūt) ir vėl pasaka iš naujo.. smile.gif
o kur pas tave daugiausia tu smulkiu paberimu? pas mane zandikaulio srity, zandu sonuose ten link ausu g.gif nebezinau kas cia ir kodel unsure.gif

Na ka, isbandziau Laveros apelsinu sampuna (aciu Ayaan 4u.gif ). nezinau, kokia butu konkreti nuomone-viena vertus plaukai tikrai minksti ir blizga, bet purumo nesimato g.gif sampunas plauna tikrai svelniai, bet kazkaip tikejausi, kad papurins. idomiai taip jauciausi vakar, pusiau svari, pusiau riebaluota biggrin.gif man priekiniai plaukai vis kazkaip prastai issiplauna atrodo, nesuprantu kas ten jiems negerai doh.gif atrodo, reikia nusausinti, kad normaliai ziuretusi, nes vis kaip riebaluoti man jie mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 16:13)
kaip tu išvis prižiūri odą, kaip ją maitini, drėkini? Kam apskritai gyvenime esi alergiška? Gal rimtai perdaug to kremo tepei? Nes natūralių tikrai mažiau reikia smile.gif

Kol nenaudojau kremo prižiūrėjau taip: ryte - virintas vanduo + hamamelių arba šlamučių hidrolatas + aloe gelis su glicerinu. vakare: tas pats tik prisideda DG muilas, kad švariai nuprausti makiažą. Na, dar kartais kaukės (molio, miltelių). Kaip ir viskas unsure.gif Oda nealergiška niekam, o pati dulkėms ir mandarinams g.gif Bet dulkės odos nedirgina, o mandarinų nevalgiau jau daug metų. Kas įdomiausia, išberta tik kakta, tokiu vidiniu bėrimu, na, ant žandų dar vos vos, daugiau viskas tvarkoj.

Kremo tepu kažkur žirnio dydžio rytuliuką veidui ir kaklui, gal perdaug toks?

Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 16:20)
o kur pas tave daugiausia tu smulkiu paberimu? pas mane zandikaulio srity, zandu sonuose ten link ausu g.gif nebezinau kas cia ir kodel unsure.gif

man priekiniai plaukai vis kazkaip prastai issiplauna atrodo, nesuprantu kas ten jiems negerai doh.gif atrodo, reikia nusausinti, kad normaliai ziuretusi, nes vis kaip riebaluoti man jie mastau.gif

Kakta kenčia labiausiai, dabar apsižiūrėjau, kad kaip ir pas tave - žandų šonuose link ausų irgi paberta. Kokia šiaip tavo oda? Ir kokias priemones dažniausiai naudoji priežiūrai? smile.gif

Gal primaitinti perdaug? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 20 rugsėjo 2010 - 15:26
O ar yra naturaliu nenuplaunamu priemoniu plaukams? pvz nenupjaunamas pienelis, nenuplaunamas purskiamas kondicionierius?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 09 20, 16:27)
O ar yra naturaliu nenuplaunamu priemoniu plaukams? pvz nenupjaunamas pienelis, nenuplaunamas purskiamas kondicionierius?

Yra, aš žinau tik Druide Leave-in, bet atsimenu neigiamų atsiliepimų apie jį kažkodėl g.gif Šiaip aš tepu galus kokosų aliejumi, bet reik atsargiai, kad nepadaugint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 20, 16:24)
Kol nenaudojau kremo prižiūrėjau taip: ryte - virintas vanduo + hamamelių arba šlamučių hidrolatas + aloe gelis su glicerinu. vakare: tas pats tik prisideda DG muilas, kad švariai nuprausti makiažą. Na, dar kartais kaukės (molio, miltelių).

Kremo tepu kažkur žirnio dydžio rytuliuką veidui ir kaklui, gal perdaug toks?

man tavo režimas panašus truputį į ernesin - ji irgi odai griežtą dietą buvo pradėjusi. Per mano akis, jai trūksta drėkinimo ir maitinimo, ypač tokiais orais. O kai po bado dietos, tai ir tas žirnis gali būti perdaug sad.gif
Atsakyti
Man irgi paskutiniu metu beria šiek tiek žandikaulius link ausų, kas čia per epidemija ant Lietuvos užėjo....... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, jei kam aktualu - šiandien "Kosmadoje" prikau "Natura Siberica" rankų kremą su 25 proc. nuolaida, tai 8 Lt. kažkur kainavo. Kitos rūšies rankų kremui irgi galiojo, o štai šampūnų ir kondicionierių nepažiūrėjau... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudojate mineralinei pudrai šepetėlius iš Erdesos? Įdomu, kaip jų kokybė... ax.gif
Atsakyti