QUOTE(Satura @ 2010 09 20, 16:13)
kaip tu išvis prižiūri odą, kaip ją maitini, drėkini? Kam apskritai gyvenime esi alergiška? Gal rimtai perdaug to kremo tepei? Nes natūralių tikrai mažiau reikia
Kol nenaudojau kremo prižiūrėjau taip: ryte - virintas vanduo + hamamelių arba šlamučių hidrolatas + aloe gelis su glicerinu. vakare: tas pats tik prisideda DG muilas, kad švariai nuprausti makiažą. Na, dar kartais kaukės (molio, miltelių). Kaip ir viskas
Oda nealergiška niekam, o pati dulkėms ir mandarinams
Bet dulkės odos nedirgina, o mandarinų nevalgiau jau daug metų. Kas įdomiausia, išberta tik kakta, tokiu vidiniu bėrimu, na, ant žandų dar vos vos, daugiau viskas tvarkoj.
Kremo tepu kažkur žirnio dydžio rytuliuką veidui ir kaklui, gal perdaug toks?
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 09 20, 16:20)
o kur pas tave daugiausia tu smulkiu paberimu? pas mane zandikaulio srity, zandu sonuose ten link ausu
nebezinau kas cia ir kodel
man priekiniai plaukai vis kazkaip prastai issiplauna atrodo, nesuprantu kas ten jiems negerai
atrodo, reikia nusausinti, kad normaliai ziuretusi, nes vis kaip riebaluoti man jie
Kakta kenčia labiausiai, dabar apsižiūrėjau, kad kaip ir pas tave - žandų šonuose link ausų irgi paberta. Kokia šiaip tavo oda? Ir kokias priemones dažniausiai naudoji priežiūrai?
Gal primaitinti perdaug?