Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

Etama, ir kai pili aliejų, nesupilk visko iškart - įsipilk vos vos dar iki ribos ir palauk, pamatysi, kad dar ir nuo kraštų kažkiek suteka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:19)
gliceriną jau gale dėčiau - tai gelinis skystis, ne milteliai, jis ištirps ir kremo masėje  4u.gif
Ok, gale dejau glicerina, GSe ir metu EA. o b5 vandens fazen drinks_cheers.gif jau vesta, ziuresim kas gausis, atrodo viskas ok, susijunge
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:31)
Etama, ir kai pili aliejų, nesupilk visko iškart - įsipilk vos vos dar iki ribos ir palauk, pamatysi, kad dar ir nuo kraštų kažkiek suteka wink.gif
aha, as irgi gudrauju taip visaip drinks_cheers.gif taupau thumbup.gif
Atsakyti
su aliejumi elgtis KN per gamybinius vakarėlius išmokau wink.gif Nes ten nenupilsi nieko atgal, ypač, jei kelis aliejus vienoje kolboje susimaišai biggrin.gif
Atsakyti
galiu palyginti EM beige mate pudra ir Bella pierre. EM mate, veidas tikrai matinis, o BP-gyvai siek tiek svytintis, tik ne blizgantis ir ne riebaluotas o gyvai svytintis. EM kirstas sepetelis mineralinei pudrai idealus, niekada dar neturejau tokio svelnumo sepetelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 28, 11:04)
EM kirstas sepetelis mineralinei pudrai idealus, niekada dar neturejau tokio svelnumo sepetelio smile.gif

na viskas, sulaukiu agnutos galutinio verdikto ir aiškiai sakausi biggrin.gif Nes kartais ryte save pagaunu, kad norisi suimti man LL kabukį ir suspausti jį, kad dengimui standesnis būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 27, 20:49)
fitokeratinu, tai hidrolizuotu kvieciu priteinu?? nekietino plauku?

Dejau nedaug, minimalu kieki kiek galima tai nekietina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 28, 11:28)
Dejau nedaug, minimalu kieki kiek galima tai nekietina  4u.gif

reiskia as padauginau smile.gif man pakietino
Satura, nera tas kirstas toks jau standus, bet kadangi plaukuciai trumpesni nei kabukio, be to jis kirstas, tai labai supper mineralinei pudrai smile.gif
Atsakyti
O kokį šviesinantį kremą galit parekomenduoti? Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 28, 11:25)
Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti?  ax.gif

Pigmentines demeles sviesina ersketuogiu, tamanu aliejai, tik pastaraji reikia skiesti su kitu baziniu, nes merginos sake, kad sausina oda ir gali grauzti 4u.gif
Atsakyti
Aplankiau šiek tiek parduotuvių ir jau įsigijau Faith In Nature Rozmarinų šampūną bigsmile.gif Rytoj bandysiu, laukiu nesulaukiu. Buvau Kosmadoj Kaune Akropoly - tikrai jie šių šampūnų neturi, tačiau radau sveikuose produktuose. Labai apsidžiaugiau, nes Kosmadoj parodė, kad turi Sante kosmetikos thumbup.gif Pasirinkimas nedidelis kolkas, bet žada padidinti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 28, 12:25)
O kokį šviesinantį kremą galit parekomenduoti? Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti?  ax.gif

Del strazdanu nezinau, bet pasviesinti pigmentines demes man labai padejo toks misinukas:
Tâches de vieillesse ou pigmentaires (Baudoux) :
HE Ocimum basilicum var basilicum (Basilic tropical) : 1 ml
HE Apium graveolens (Céleri) : 2 ml
HE Daucus carota (Carotte) : 1 ml
HV Rosa rubiginosa (Rose musquée) : 20 ml
HV Oenothera biennis (Onagre) : 10 ml
HV Simmondsia chinensis (Jojoba) : complément à 50 ml
Rezultatai pasimate ne is karto, bet po kokiu 3-4 sav. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:52)
su aliejumi elgtis KN per gamybinius vakarėlius išmokau wink.gif Nes ten nenupilsi nieko atgal, ypač, jei kelis aliejus vienoje kolboje susimaišai biggrin.gif
drinks_cheers.gif arba kas lieka, koks laselis kitas ant kakliuko, visada man tenka ant veido pabaigti sutepti ar tai ranku biggrin.gif
Atsakyti