Etama, ir kai pili aliejų, nesupilk visko iškart - įsipilk vos vos dar iki ribos ir palauk, pamatysi, kad dar ir nuo kraštų kažkiek suteka
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:19)
gliceriną jau gale dėčiau - tai gelinis skystis, ne milteliai, jis ištirps ir kremo masėje
Ok, gale dejau glicerina, GSe ir metu EA. o b5 vandens fazen jau vesta, ziuresim kas gausis, atrodo viskas ok, susijungeQUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:31)
Etama, ir kai pili aliejų, nesupilk visko iškart - įsipilk vos vos dar iki ribos ir palauk, pamatysi, kad dar ir nuo kraštų kažkiek suteka
aha, as irgi gudrauju taip visaip taupau
su aliejumi elgtis KN per gamybinius vakarėlius išmokau Nes ten nenupilsi nieko atgal, ypač, jei kelis aliejus vienoje kolboje susimaišai
galiu palyginti EM beige mate pudra ir Bella pierre. EM mate, veidas tikrai matinis, o BP-gyvai siek tiek svytintis, tik ne blizgantis ir ne riebaluotas o gyvai svytintis. EM kirstas sepetelis mineralinei pudrai idealus, niekada dar neturejau tokio svelnumo sepetelio
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 28, 11:04)
EM kirstas sepetelis mineralinei pudrai idealus, niekada dar neturejau tokio svelnumo sepetelio
na viskas, sulaukiu agnutos galutinio verdikto ir aiškiai sakausi Nes kartais ryte save pagaunu, kad norisi suimti man LL kabukį ir suspausti jį, kad dengimui standesnis būtų
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 27, 20:49)
fitokeratinu, tai hidrolizuotu kvieciu priteinu?? nekietino plauku?
Dejau nedaug, minimalu kieki kiek galima tai nekietina
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 28, 11:28)
Dejau nedaug, minimalu kieki kiek galima tai nekietina
reiskia as padauginau man pakietino
Satura, nera tas kirstas toks jau standus, bet kadangi plaukuciai trumpesni nei kabukio, be to jis kirstas, tai labai supper mineralinei pudrai
O kokį šviesinantį kremą galit parekomenduoti? Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti?
QUOTE(micefee @ 2010 09 28, 11:25)
Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti?
Pigmentines demeles sviesina ersketuogiu, tamanu aliejai, tik pastaraji reikia skiesti su kitu baziniu, nes merginos sake, kad sausina oda ir gali grauzti
Aplankiau šiek tiek parduotuvių ir jau įsigijau Faith In Nature Rozmarinų šampūną Rytoj bandysiu, laukiu nesulaukiu. Buvau Kosmadoj Kaune Akropoly - tikrai jie šių šampūnų neturi, tačiau radau sveikuose produktuose. Labai apsidžiaugiau, nes Kosmadoj parodė, kad turi Sante kosmetikos Pasirinkimas nedidelis kolkas, bet žada padidinti.
QUOTE(micefee @ 2010 09 28, 12:25)
O kokį šviesinantį kremą galit parekomenduoti? Kad šviesintų strazdanas, pigmentines dėmes... Arba kaip tokį pasidaryti?
Del strazdanu nezinau, bet pasviesinti pigmentines demes man labai padejo toks misinukas:
Tâches de vieillesse ou pigmentaires (Baudoux) :
HE Ocimum basilicum var basilicum (Basilic tropical) : 1 ml
HE Apium graveolens (Céleri) : 2 ml
HE Daucus carota (Carotte) : 1 ml
HV Rosa rubiginosa (Rose musquée) : 20 ml
HV Oenothera biennis (Onagre) : 10 ml
HV Simmondsia chinensis (Jojoba) : complément à 50 ml
Rezultatai pasimate ne is karto, bet po kokiu 3-4 sav.
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:52)
su aliejumi elgtis KN per gamybinius vakarėlius išmokau Nes ten nenupilsi nieko atgal, ypač, jei kelis aliejus vienoje kolboje susimaišai
arba kas lieka, koks laselis kitas ant kakliuko, visada man tenka ant veido pabaigti sutepti ar tai ranku