Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(micefee @ 2010 09 28, 00:49)
Gal galit įmesti nuotrauką ar nuorodą kaip jis atrodo?

Kad negerovių yra, žinau, bet ar labai daug jų ir ar labai kenksmingos?)

user posted image

Suki dar turiu ir naują Creamy Foaming Cleanser smile.gif

man tai abu kremai apyšiurpiai schmoll.gif
Atsakyti
Bandau įkelti LL mėginukų nuotraukas.

Iš kairės: Candy Cane, Blondie, Barely Buff
user posted image

O čia: In the Buff, Warm Honey ir Popcorn
user posted image

Tikiuosi, nesumaišiau eiliškumo.

Dar liko viena spalva nenofotografuota, tai Warm Peach, nes savaitgalį, kol pavyko išgauti daugmaž realybę atitinkančias spalvas, tai ir fotoaparatas išsikrovė doh.gif
Bandžiau ir ant rankos, bet nelabai kas gavosi.
Atsakyti
agnuta, gavosi thumbup.gif Spalvos išėjo realios drinks_cheers.gif Tiko kuri nors spalva??
Atsakyti
Dar papildysiu, kad antra diena kaip testuoju In the Buff spalvą eidama į darbą. Kai bandžiau ant rankos, ji tiesiog išnyko ant odos, tai ir pradėjau nuo jos (nors rankos ir veido odos spalva skiriasi), bet užsitepus bendras vaizdas geras. Tiesa, vakar man šiek tiek išlindo odos blizgesys (mano oda prie riebesnių) ir į darbo pabaigą iškėlė tą pudrą (nežinau, kaip čia išsireikšt), žodžiu, reikėjo pataisyt makiažą ax.gif Nors vakar gana negrubiai ir pasidažiau kaip pirmą kartą, šiandien kažkaip labiau vykusiai išėjo smile.gif Ir turiu pastebėti, kad man patinka odos vaizdas nusivalius šitą pudrą, žiūrėsiu kaip čia toliau man seksis draugauti su ja ax.gif
Dar vienas pliusas jos naudojimo, kai kažkas užtepta, nekyla rankos prie veido, ko pasekoje kai kas neišspaudžiami, nenudraskomi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 09:29)
agnuta, gavosi  thumbup.gif Spalvos išėjo realios  drinks_cheers.gif Tiko kuri nors spalva??

Ačiū mokytojai, už pamokėlę, kaip įkelti nuotraukas 4u.gif biggrin.gif
Jau buvau bemetanti reikalą, nes niekaip nesigavo normalios spalvos, bet paskui padėjus prie pat lango gavosi.
Su spalvom, dar reikia su visom normaliai bandytis ant veido, bet vis neprisiruošiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 28 rugsėjo 2010 - 08:40
su kirstu EM kabukiu dengi? Ar patinka tas šepetėlis?

sumoje man prie širdies, kad veidas su LL visą dieną nėra matinis, nes riebalu vistiek neplaukia, užtat atrodo gyvai - švytintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 27, 16:24)
Hm, Kosmada lyg ir neprekiauja Faith In Nature... O koks kondicionieriaus kiekis nemokamai?

Prekiauja.. smile.gif raso kaip Naujiena pas juos.. Sampuno 400ml + 250ml kondicionieriaus nemokamai smile.gif
Siryt isbandziau tai labai thumbup.gif , ypac kondicionierius patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 09:41)
su kirstu EM kabukiu dengi? Ar patinka tas šepetėlis?

sumoje man prie širdies, kad veidas su LL visą dieną nėra matinis, nes riebalu vistiek neplaukia, užtat atrodo gyvai - švytintis  rolleyes.gif

Ne, dar kirsto nebandžiau, naudoju tą paprastą kabukį. Visai gerai ir su juo, švelnus, patinka, žinok. Pilnai atlieka savo funkciją, švelnus, nežinau, ko dar galėčiau iš jo norėt. Aišku, reiks bandyt ir tą kirstą, žiūrėsiu, koks skirtumas.

Prie progos, dar reiks išbandyt bronzatus, parsisiunčiau South Beach ir Star Dust ir finishing powder - Flawless Silk ax.gif
Atsakyti
Noriu skubiai krema veidui pasidaryti, pantenolis b5 tirpus vandenyje, taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 28, 09:51)
Aišku, reiks bandyt ir tą kirstą, žiūrėsiu, koks skirtumas.

išbandyk, bus įdomus palyginimas 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 28, 10:00)
Noriu skubiai krema veidui pasidaryti, pantenolis b5 tirpus vandenyje, taip?  biggrin.gif

manau, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:06)
manau, kad taip biggrin.gif
man irgi taip atrodo biggrin.gif tai viska i vandenine dali sudeti (glicerina+b5) ir tada kaitinti?
dar pakalusiu, kaip atmatuojant aliejaus, jei tarkim reikia kokiu 1.3ml.? doh.gif vandenine dali tai ok, su svirkstu matuoju. o aliejinems turiu tokia taurele, bet ten tiksliai galima sakyti tik nuo 5ml. rodo g.gif taip noretusi mazu, mazu talpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 28, 10:12)
tai viska i vandenine dali sudeti (glicerina+b5) ir tada kaitinti?

dar pakalusiu, kaip atmatuojant aliejaus, jei tarkim reikia kokiu 1.3ml.?

gliceriną jau gale dėčiau - tai gelinis skystis, ne milteliai, jis ištirps ir kremo masėje 4u.gif

iš akies kolboje arba švirkštu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 10:06)
išbandyk, bus įdomus palyginimas  4u.gif

Greitu metu turėčiau prisistatyt su atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti