Naudoju akių sritims Toya kremą. Sudėtyje nėra parabenų kitų baisuoklių, daug augalinių ekstraktų ir eterinių aliejų. Manau, kad tai vienas iš geriausių natūralių produktų kuriuos yra tekę naudoti. Pastebimai pašviesėjo paakiai. Jis ne iš pigiūjų, bet pirkčiau ir antrą tokį.
Ir šiaip Toya linijos kremai labai faini, vis noriu susipirkti visas priemones...eh.
Gal kas gaminosi purskala plaukams is juros silko ir silikono? Ar gavosi kas? Mastau pasigaminti papurskalioti, idomu, ar butu efektas koks?
QUOTE(Chippie @ 2010 09 27, 17:36)
o jus vyras ar moteris ? kokius aliejus turit ir kaip juos naudojat?
Motera, motera. Taip, naudojau nakvišų ir abrikosų kauliukų iš AN. Nuprausiu veidą ir keliais lašais ištepu aliejum. Odą lyg tempe, nors aliejus lyg ir įsigeria, po to tas sunkumo jausmas atsiranda.
O kokie atsiliepimai apie ''Hortus Fratris'' kosmetiką? Kaip suprantu, nesertifikuota produkcija. Gera ji bloga?
Aš dar tik kelios savaitės kaip domiuosi ekologiška/natūralia kosmetika. Tai man taip norisi visus savo parabeninius kremus, šampūnus ir t.t. pakeisti gerąja produkcija - greitai, čia ir dabar .
QUOTE(agnuta @ 2010 09 27, 09:45)
Merginos, kurios ieškojote "Mėtos" ekstrakto plaukų stiprinimui (kažkaip panašiai vadinas ), tai mačiau Savanorių Rimi (Vilniuje), bet jo kaina apie 13 Lt (kažkuri rašė, kad ar ne už 19 Lt pirko). Taip pat yra ir dilgėlių ekstrakto, tik kainos neradau. Nors kvapas baisus, bet prisiminus poveikį, mąsčiau, ar jo nepasiimti Šįkart nepaėmiau, susilaikiau.
Čia aš rašiau, kad Kauno Akropolio Maxėj tiek mokėjau...
QUOTE(andy @ 2010 09 27, 14:56)
Specialiai buvau nubėgusi iki Kosmados, bet tokio šampūno pardavėjos nei regėję, nei girdėję. Čia gal tik Vilniuje tokia akcija? Aš buvau Kauno Akropolyje. Norėjau MB prigriebti.
Aš pirkau Vilniuje, Gedimino 9 esančioje Kosmadoje. Kauno Akropolio kosmadoj labai menkas eco prekių pasirinkimas, Madaros neturėjo (kuriai irgi taikoma -20 proc. nuolaida šiuo metu). Nežinau kaip kitose Kosmadose. O Madaros priemones pirkom Kauno Akropolio Kristianoj, Sarmoj gal irgi būtų - tinklas tas pats.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 27, 16:24)
Hm, Kosmada lyg ir neprekiauja Faith In Nature... O koks kondicionieriaus kiekis nemokamai?
Ir aš laabi nustebau pamačiusi Ir Omnia Botanica turi, ir dar kažkokią eco liniją, kurios pavadinimo nepamenu, lyg Vegetables Ir NS prekių turėjo. Ryškiai irgi taikosi prie rinkos poreikių Dar Sante užmačiau, reiks tykot, gal kada akcijų bus, į sandėliuka BC prigriebčiau
QUOTE(Vergine @ 2010 09 27, 19:17)
Gal kas su mašina važiuos iš Kauno į Vilnių artimiausiomis dienomis? Reiktų atvežti kai ką.
Greit man į AŽ brūkštelk
QUOTE(Dye @ 2010 09 27, 18:41)
Sudėtyje nėra parabenų kitų baisuoklių,
tai visiškai natūrali?? Nes internete sudėčių neduoda...
QUOTE(Benicio @ 2010 09 27, 19:37)
O kokie atsiliepimai apie ''Hortus Fratris'' kosmetiką?
nenatūrali, nors ir pasakojama legenda apie vienuolius
QUOTE(Skaidrė @ 2010 09 27, 19:29)
Gal kas gaminosi purskala plaukams is juros silko ir silikono? Ar gavosi kas? Mastau pasigaminti papurskalioti, idomu, ar butu efektas koks?
As esu i levandu hidrolata ilasinusi silikono ir istirpinusi fitokeratinu. Mano plaukams labai patiko - svelnus, ne taip veliasi.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 27, 20:40)
As esu i levandu hidrolata ilasinusi silikono ir istirpinusi fitokeratinu. Mano plaukams labai patiko - svelnus, ne taip veliasi.
fitokeratinu, tai hidrolizuotu kvieciu priteinu?? nekietino plauku?
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 20:37)
nenatūrali, nors ir pasakojama legenda apie vienuolius
Ačiū. O gal kur sudėtį įmanoma atrasti? Googlinu, bet niekur sudėties nerandu, tik veikliąsias medžiagas.
QUOTE(Benicio @ 2010 09 27, 20:52)
Ačiū. O gal kur sudėtį įmanoma atrasti? Googlinu, bet niekur sudėties nerandu, tik veikliąsias medžiagas.
nežinau, aš gyvai parduotuvėje apžiūrėjau
QUOTE(Iceland @ 2010 09 27, 19:41)
Man irgi tas pats Bet stengiuosi po truputi viską rankiotis, darau sąrašiuką, o paskui jau šturmuosiu parduotuves
QUOTE(Benicio @ 2010 09 27, 19:51)
Aš du kart pardyotuvę šturmavau. Iš 8 nusipirktų produktų, tik keturi pasiteisino. Truputį nudegiau pirštus iš to strioko, bet užsidegimas dar ne išblėso .
Is asmenines patirties galiu pasakyti, kad nera labai lengva pereiti prie naturalios kosmetikos, nes ir kvapai kitokie, o ir poveikis kartais visai nelauktas buna.
As irgi turejau kremu ar sampunu, kurie man netiko, nepatiko ir galu gale liko nesunaudoti. Cia tik ieskojimu ir ant saves bandymu keliu galima atsirinkti tinkamas priemones, nes tai kas tinka vienai, nevisada tinka kitai ir si taisykle tikrai ne karta pasitvirtino tarp naturalios kosmetikos gerbeju.
Del alieju : gerai, kad pirkot is AN, ten tikrai geri, naturalus aliejai
as alieju ant odos netepu, nes man nelabai patinka, jokio ypatingo poveikio nepastebejau, tik oda riebaluota. Bet darau aliejinius masazus veidui, paziurekit sioj temoj ar senesnej yra SM receptas ir aliejines kaukes plaukes man labai patinka. Tereikia istepti plaukus aliejum ir palaikyti per nakti.
O del naturalios kosmetikos gamintoju, tenka pripazinti, kad ekologija, naturalus produktas - nauja mada, o zodzio "naturalus" naudojimas nera labai reglamentuotas, todel, daznai pasitaiko piktnaudziavimo siuo zodziu.
Kad labai neapsirikt siulau paieskoti ant kosmetikos priemoniu bent vieno is pirmam puslapy nurodytu sertifikatu. Bus gera pradzia
Gerai pastudijuokit pirma puslapi, ten yra nuorodos i parduotuves, kurios prekiauja naturalia kosmetika, taip nuoroda i brylos ir palomos blogus, kuriuose aptarta ivairiu gamintoju kosmetika.
O kau isbandet?? kokie tie 8 produktai? pasidalinkit patirtim
aha Ir įdomu, koks ten sertifikatas
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:15)
is po Suki prausiklio tai man oda tokia atsigavus buvo, poros prasivale, oda tapo lygesne, nei kiek nesausino ir mazo kiekio uztenka vienam kartui, nu vienu zodziu geris mano odai
Gal galit įmesti nuotrauką ar nuorodą kaip jis atrodo?
QUOTE(Benicio @ 2010 09 27, 19:37)
Aš dar tik kelios savaitės kaip domiuosi ekologiška/natūralia kosmetika. Tai man taip norisi visus savo parabeninius kremus, šampūnus ir t.t. pakeisti gerąja produkcija - greitai, čia ir dabar .
Ir man lygiai tas pats.
Beje, aš čia visai su tokiu nenatūralios kosmetikos klausimu šiandien atėjau. Užsinorėjau veido odą šviesinančio kremo. Anksčiau naudojau kelias Neostrata priemones, jos ne eko, bet man poveikis patiko... Tai va. Neišsirenku iš tų dviejų kremų, o sudėčių nesuprantu... Tarpininkė paskubėjo ir užsakė pirmąjį, bet aš dėl jo pradėjau dvejoti... Užsimaniau antro. Pasakykit, ar išvis, kuris nors vienas iš jų vertas dėmesio? (Kalbant apie sudėtį, ne rezultatą. Kad negerovių yra, žinau, bet ar labai daug jų ir ar labai kenksmingos?)
Pirmas
Antras