Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 26, 17:22)
Kur pirkote?

pirkau uk waitrose parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 25, 20:14)
Satura su kokiu aliejum parekomenduotum daryti morku seklu istrauka?

su sezamais - man labai patiko KN bronzinės odos aliejus, o ten irgi morkos sezamuose wub.gif Lengvas, gaivus, efektyvus variantas wink.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 09 25, 23:19)
reiškias neprašoviau užsisakiusi EM šepetėlį pudrai.

nepamiršk parašyti, kaip tau jie 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 09 25, 23:58)
Siandien gavau siuntinuka is Mondebio  thumbup.gif 

klausyk, Melvita jau sapnuotis pradės biggrin.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 09 26, 13:57)
As irgi siulyciau pradet nuo Weledos ir dr Haushkos kremu.

šito nekomentuosiu biggrin.gif Bet pasakysiu, kas perkat natūralius kremus, spauskit jo tam kartui neįmanomai mažą kiekį. Užtepsit ant veido ir matysit, ar reikia dar. Jeigu reikia, bet kada galima daugiau pridėti wink.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 26, 15:11)
Atrodytų skanus, tačiau labai intensyvus- pasitepus veidą dar ilgai jaučiu kvapą. Bet čia tik dėl to, kad aš nemėgstu intensyvių kvapų, parduotuvėje kažkaip švelniau kvepėjo smile.gif

Laveros kvapai visi ekspresyvūs - ne visiems patinka smile.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 15:59)
nu ateinu pasidalint savo ispudziais apie si dezodoranta
Greenpeople Roll on Rosemary Deodorant
kvapa ir prakaita sulaiko labai gerai,o jau pazastu odos svelnumas kaip kudikio,

o pati esi iš stipriau prakaituojančių ar silpniau? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 26, 20:28)

o pati esi iš stipriau prakaituojančių ar silpniau? wink.gif

nu nesu jau tokia ziauriai prakaituojanti, nu normaliai, bet va palyginus su kitais naturaliais dezodorantais, po kuriu jau apie pietus jauciu kvapeli doh.gif , tai sitas man efektyvus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kurios ieškojote "Mėtos" ekstrakto plaukų stiprinimui (kažkaip panašiai vadinas smile.gif), tai mačiau Savanorių Rimi (Vilniuje), bet jo kaina apie 13 Lt (kažkuri rašė, kad ar ne už 19 Lt pirko). Taip pat yra ir dilgėlių ekstrakto, tik kainos neradau. Nors kvapas baisus, bet prisiminus poveikį, mąsčiau, ar jo nepasiimti biggrin.gif Šįkart nepaėmiau, susilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 27, 09:45)
Merginos, kurios ieškojote "Mėtos" ekstrakto plaukų stiprinimui (kažkaip panašiai vadinas smile.gif), tai mačiau Savanorių Rimi (Vilniuje), bet jo kaina apie 13 Lt (kažkuri rašė, kad ar ne už 19 Lt pirko). Taip pat yra ir dilgėlių ekstrakto, tik kainos neradau. Nors kvapas baisus, bet prisiminus poveikį, mąsčiau, ar jo nepasiimti biggrin.gif Šįkart nepaėmiau, susilaikiau.

Jetus kaip pigiai unsure.gif , aš pirkau už 19 su ct......(maxima brangininkė - neikit pirkti ten biggrin.gif ).
Kvapas tai man visai nieko, o kam nepatinka tegul neuosto smile.gif . Tik keista, jog ant dėžutės buvo parašyta, kad ir nuo pleiskamų šis ekstraktas, bet man kaip tik atsirado g.gif . Bet čia matyt vėlgi labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 26, 15:22)
O ką dar gamina Daddygirl? Gal ji kokią savo temukę turi?

ne, nes tai buvo daugiau 'one off thing'. Iki siol gaminausi tik sau. Ramintele manes jau seniai ir kelis kartus prase, tai nors ir atsisakydavau, turejau galvoje:) Sikart, gamindama sau, pagaminau keliais daugiau.

Ramintele, smagu, kad pirmi ispudziai geri.
As gaminu jau turbut 1-2 metus, kiekviena karta siek tiek kitoki, o jau ir originalu Suki primirsau, tai net ezinau, kiek si karta gavos panasus ar ne. Bet pagr sudetis ta pati.
Bandau prisimint Suki, gal cukrus jame labiau jauciasi, ne?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 27, 09:45)

Taip pat yra ir dilgėlių ekstrakto, tik kainos neradau. Nors kvapas baisus, bet prisiminus poveikį, mąsčiau, ar jo nepasiimti biggrin.gif Šįkart nepaėmiau, susilaikiau.

dilgeliu ekstrakats tai man labai patiko. Plaukai labai svelnus po to budavo. Bet kvapas tai tikrai ne koks. Vyras net pasiteiravo ar kas neapsiveme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 27, 13:31)
Vyras net pasiteiravo  ar kas neapsiveme biggrin.gif

lotuliukas.gif Man poveikis irgi labai patiko, tik MB jaučiu išvarytų iš namų, jei dar kartą jį nusipirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 26, 15:11)
Dalinuosi įspūdžiais apie savo naudojamas priemones:

Faith In Nature Rozmarinų šampūnas- labai patinka, taupiai naudojasi (muiluoju plaukus dukart ir plaunu kas dvi dienas) gerai išplauna net ir aliejines kaukes, plaukai būna minkšti ir purūs, nenaudoju jokių balzamų, kondicionierių ar pan po jo.

Siandien pagriebiau si is Kosmados uz 23Lt su nemokamu kondicionierium smile.gif bandysiu sivakar, tikiuosi irgi patiks smile.gif
Atsakyti
As dilgeliu ektrakta naudojau pas tevus, tai irgi sulaukiau didziulio visuotino nepasitekinimo, nes 'vimdo, smirda visi namai'.. biggrin.gif Daugiau del sitos priezasties nepirksiu. Man tai kvapas visai pakenciamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 27, 13:06)

As gaminu jau turbut 1-2 metus, kiekviena karta siek tiek kitoki, o jau ir originalu Suki primirsau, tai net ezinau, kiek si karta gavos panasus ar ne. Bet pagr sudetis ta pati.

labai geri wub.gif thumbup.gif nu zinok taip pat tas cukriukas jauciasi ir originaliam Suki ir tavajam, bet tavasis man labiau patinka savo dievisku, raminanciu kvapu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(prokruste @ 2010 09 27, 13:31)
dilgeliu ekstrakats tai man labai patiko. Plaukai labai svelnus po to budavo. Bet kvapas tai tikrai ne koks. Vyras net pasiteiravo  ar kas neapsiveme biggrin.gif

drinks_cheers.gif kvapas tikrai primena vemalus doh.gif bet efektas plaukuciams labai geras
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 27, 12:06)
ne, nes tai buvo daugiau 'one off thing'. Iki siol gaminausi tik sau. Ramintele manes jau seniai ir kelis kartus prase, tai nors ir atsisakydavau, turejau galvoje:) Sikart, gamindama sau, pagaminau keliais daugiau.

Man irgi labai patinka šis prausiklis. Taip džiaugiuosi, kad pavyko nugriebti. Dabar aliejiniai prausimaisi nusikelia...kolei pasibaigs šis prausiklis.
Pradžioje kvapas buvo toks, sakyčiau traukiantis, gundantis, net nežinojau ar patinka jis man, ar ne, bet yra jame kažkas tokio, kad noris vis atsisukti induką ir pauostyti. Dabar tas kvapas mane užbūrė...einu pauostyti:)
Prausia puikiai. Aš Suki nebandžiau, bet manau, kad šis ne prastesnis tikrai.
Dabar prašau atskleisti receptuką, kokiom proporcijom kaip maišyti? O skystas muilas irgi tavo gamybos?

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 09 27, 12:33)
Siandien pagriebiau si is Kosmados uz 23Lt su nemokamu kondicionierium smile.gif bandysiu sivakar, tikiuosi irgi patiks smile.gif

Specialiai buvau nubėgusi iki Kosmados, bet tokio šampūno pardavėjos nei regėję, nei girdėję. Čia gal tik Vilniuje tokia akcija? Aš buvau Kauno Akropolyje. Norėjau MB prigriebti.
Atsakyti