nu ateinu pasidalint savo ispudziais apie si dezodoranta
Greenpeople Roll on Rosemary Deodorant
nu galiu pasakyt , kvapa ir prakaita sulaiko labai gerai,o jau pazastu odos svelnumas kaip kudikio, nes nuo tu sintetiniu dezodorantu pastebejau, kad pradejo pazastys niezet ir spuogiuku atsirasdavo
nu fsio, daugiau jokiu sintetiniu
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga vakariniu vadinu todel kad parinkti eteriniai taip raminanciai nuteikia, pasaka nuprausiu veida, uzpurskiu hidrolata dar atsigulus jauciu kvapa nors neputoja bet prausia labai svariai, visiskai nesausina Rekomenduoju
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 16:54)
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga vakariniu vadinu todel kad parinkti eteriniai taip raminanciai nuteikia, pasaka nuprausiu veida, uzpurskiu hidrolata dar atsigulus jauciu kvapa nors neputoja bet prausia labai svariai, visiskai nesausina Rekomenduoju
nu papasakok ramintele 25 koks ce prausiklis analogiskas Suki?
nes Suki tai man is kiek esu bandzius tai pats geriausias , bet kad brangus rupuze
galima suzinot receptuka?
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:04)
nu papasakok ramintele 25 koks ce prausiklis analogiskas Suki?
nes Suki tai man is kiek esu bandzius tai pats geriausias , bet kad brangus rupuze
Kad brangus tai tikrai
DG pagamino man Suki prausikli, pagrinde sudetis identiska, tik eteriniai kiek kitokie
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:10)
Kad brangus tai tikrai
DG pagamino man Suki prausikli, pagrinde sudetis identiska, tik eteriniai kiek kitokie
nenoriu pasirodyt blondine, bet kas tas DG per daiktas?
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:12)
nenoriu pasirodyt blondine, bet kas tas DG per daiktas?
DG tai SM nare Daddygirl
is po Suki prausiklio tai man oda tokia atsigavus buvo, poros prasivale, oda tapo lygesne, nei kiek nesausino ir mazo kiekio uztenka vienam kartui, nu vienu zodziu geris mano odai
gal kada reikes isigyti
Papildyta:
ot blondine
aciuks dabar zinosiu, o ji ce pati gamina ta prausikli?
gal kada reikes isigyti
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:13)
DG tai SM nare Daddygirl
ot blondine
aciuks dabar zinosiu, o ji ce pati gamina ta prausikli?
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:14)
is po Suki prausiklio tai man oda tokia atsigavus buvo, poros prasivale, oda tapo lygesne, nei kiek nesausino ir mazo kiekio uztenka vienam kartui, nu vienu zodziu geris mano odai
gal kada reikes isigyti
gal kada reikes isigyti
turejau ir as ji, labai patiko, o DG deka vel ji turiu ir kaina prieinama taip pati, ir dar galiu rekomenduoti jos muiliukus, geeeriss
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 16:54)
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga
Ramintėle 25, kaip ji reikia teisingai naudot? As Suki neturejau, bet uztat turiu DG pagaminta
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:16)
turejau ir as ji, labai patiko, o DG deka vel ji turiu ir kaina prieinama taip pati, ir dar galiu rekomenduoti jos muiliukus, geeeriss
o galima daugiau informacijos apie tai? kokiu budu galima butu isigyti pas ja ir kokios kainytes? galit ir i AZ
nu nes labai jau uzsikabinau ant to prausiklio
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 16:59)
nu ateinu pasidalint savo ispudziais apie si dezodoranta
nu galiu pasakyt , kvapa ir prakaita sulaiko labai gerai,o jau pazastu odos svelnumas kaip kudikio, nes nuo tu sintetiniu dezodorantu pastebejau, kad pradejo pazastys niezet ir spuogiuku atsirasdavo
Kur pirkote?
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 18:16)
O ką dar gamina Daddygirl? Atsiliepimus apie jos muiliukus jau girdėjau, o kad gamina ir prausiklius, tai ne. Gal ji kokią savo temukę turi?