Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

nu ateinu pasidalint savo ispudziais apie si dezodoranta
Greenpeople Roll on Rosemary Deodorant
user posted image
nu galiu pasakyt thumbup.gif , kvapa ir prakaita sulaiko labai gerai,o jau pazastu odos svelnumas kaip kudikio, nes nuo tu sintetiniu dezodorantu pastebejau, kad pradejo pazastys niezet ir spuogiuku atsirasdavo doh.gif
nu fsio, daugiau jokiu sintetiniu doh.gif
Atsakyti
Radau vonios druską "Mėtos". Dar yra eukaliptų ir pušų. Vakar vaistinėje mačiau tokią druską, tik visai be kvapų, o jie puslapyje neturi, tai gal jau tokia išimta iš prekybos g.gif
Čia gal ir Palominai bus aktualu, nes išsiaiškinom, kad "7 Žolės" visgi su dažikliais.
Atsakyti
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga wub.gif vakariniu vadinu todel kad parinkti eteriniai taip raminanciai nuteikia, pasaka wub.gif nuprausiu veida, uzpurskiu hidrolata dar atsigulus jauciu kvapa thumbup.gif nors neputoja bet prausia labai svariai, visiskai nesausina thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 16:54)
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga wub.gif vakariniu vadinu todel kad parinkti eteriniai taip raminanciai nuteikia, pasaka wub.gif nuprausiu veida, uzpurskiu hidrolata dar atsigulus jauciu kvapa thumbup.gif nors neputoja bet prausia labai svariai, visiskai nesausina thumbup.gif Rekomenduoju thumbup.gif

nu papasakok ramintele 25 koks ce prausiklis analogiskas Suki? blush2.gif
nes Suki tai man is kiek esu bandzius tai pats geriausias wub.gif , bet kad brangus rupuze doh.gif
galima suzinot receptuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:04)
nu papasakok ramintele 25 koks ce prausiklis analogiskas Suki? blush2.gif
nes Suki tai man is kiek esu bandzius tai pats geriausias  wub.gif , bet kad brangus rupuze  doh.gif
galima suzinot receptuka? blush2.gif

Kad brangus tai tikrai drinks_cheers.gif
DG pagamino man Suki prausikli, pagrinde sudetis identiska, tik eteriniai kiek kitokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:10)
Kad brangus tai tikrai drinks_cheers.gif
DG pagamino man Suki prausikli, pagrinde sudetis identiska, tik eteriniai kiek kitokie 4u.gif

nenoriu pasirodyt blondine, bet kas tas DG per daiktas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:12)
nenoriu pasirodyt blondine, bet kas tas DG per daiktas? blush2.gif

DG tai SM nare Daddygirl biggrin.gif
Atsakyti
is po Suki prausiklio tai man oda tokia atsigavus buvo, poros prasivale, oda tapo lygesne, nei kiek nesausino ir mazo kiekio uztenka vienam kartui, nu vienu zodziu geris mano odai wub.gif
gal kada reikes isigyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:13)
DG tai SM nare Daddygirl biggrin.gif

ot blondine blush2.gif
aciuks dabar zinosiu, o ji ce pati gamina ta prausikli?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 17:14)
is po Suki prausiklio tai man oda tokia atsigavus buvo, poros prasivale, oda tapo lygesne, nei kiek nesausino ir mazo kiekio uztenka vienam kartui,  nu vienu zodziu geris mano odai  wub.gif
gal kada reikes isigyti 4u.gif

drinks_cheers.gif turejau ir as ji, labai patiko, o DG deka vel ji turiu ir kaina prieinama thumbup.gif taip pati, ir dar galiu rekomenduoti jos muiliukus, geeeriss wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 26 rugsėjo 2010 - 16:16
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 16:54)
Ateinu padekavoti DG uz nuostabu ''vakarini'' Suki prausiklio analoga wub.gif

Ramintėle 25, kaip ji reikia teisingai naudot? 4u.gif As Suki neturejau, bet uztat turiu DG pagaminta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 17:16)
drinks_cheers.gif turejau ir as ji, labai patiko, o DG deka vel ji turiu ir kaina prieinama thumbup.gif taip pati, ir dar galiu rekomenduoti jos muiliukus, geeeriss wub.gif

o galima daugiau informacijos apie tai? kokiu budu galima butu isigyti pas ja ir kokios kainytes? galit ir i AZ 4u.gif
nu nes labai jau uzsikabinau ant to prausiklio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 26, 16:59)
nu ateinu pasidalint savo ispudziais apie si dezodoranta
Greenpeople Roll on Rosemary Deodorant
user posted image
nu galiu pasakyt  thumbup.gif , kvapa ir prakaita sulaiko labai gerai,o jau pazastu odos svelnumas kaip kudikio, nes nuo tu sintetiniu dezodorantu pastebejau, kad pradejo pazastys niezet ir spuogiuku atsirasdavo  doh.gif
nu fsio, daugiau jokiu sintetiniu  doh.gif

Kur pirkote?

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 26, 18:16)

O ką dar gamina Daddygirl? Atsiliepimus apie jos muiliukus jau girdėjau, o kad gamina ir prausiklius, tai ne. Gal ji kokią savo temukę turi?
Atsakyti