QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 26, 09:51)
Chippie, o tas tusas blakstienu nesulipdo ju? baigiau jau 3-cia zalio lapo buteliuka, sakau reik kazka kita pabandyt
nezinau ar po vieno kartu galiu labai komentuoti, bet man sis tusas blakstienu visai nesulipino, atvirksciai jos visos kaip "stypai" stovejo, turbut todel ir paklause ar neprisilipinus dirbtinu
man virsutines blakstienas labai gerai nudaze. Tik kaip sakiau, pasiemiau tusa trumpoms blakstienos, o mano yra tikrai ilgos.
O va ant apatiniu tikriausiai per daug uztepiau, nes nedaug ju yra tai norisi kiekviena nudazyti, nes labai jos sviesios pas mane ir jei nedazau ju visai nesimato.
Mano akys jautrios, nesioju lesius, sis tusas akiu nesudirgino.
Ji issirinkau, nes Mondebio buvo daug geru atsiliepimu, dabar pati testuoju. Kita savaite galesiu daugiau parasyti.
QUOTE(Palomina @ 2010 09 26, 11:46)
gali pabandyti Weleda
drekinanti krema su migdolais
pradziai rekomenduoju isigyti mini pakuote (10 ml).. zinai, kaip buna su tom veido prieziuros priemonem.. gali ir netikti ir nepatikti ir t.t.. tai geriau is pradziu nuo meginuku pradet..
QUOTE(Iceland @ 2010 09 26, 12:58)
Gera mintis
Ačiū už rekomendaciją.
Išsirinkau Lavera Mango šampūną arba Natuderm šampūną - žiūrėsiu kaip pavyks rasti. FIN jojobos balzamą - gerų atsiliepimų prisiskaičiau. Iš aliejų jau naudoju alyvuogių, dar labai noriu įsigyti kokosų
Kolkas planas toks
As irgi siulyciau pradet nuo Weledos ir dr Haushkos kremu.
Migdolu turejau, is pradziu nelabai patiko, bet po to kazkaip pripratau ir tikrai dedu pliusa, geras gremas.
O is dr. Hauschka man labiausiai patiko Rose Light
Na as kazkaip linkus pirkti sampuna ir kondicionieriu is tos pacios linijos, pvz jei jau Lavera mangu sampunas tai ir kondicionierius Lavera mangu, siuos du turiu ir perku jau N-aji karta, man labai patinka.
FIN irgi turejau, tikrai neblogai. Buvo kilusios diskusijos del FIN sampunuose esanciu ALS, kurie gali dirginti galvos oda. Bet chiminiuose sampunuose yra dar baisesniu dirgikliu ir jei jie odos nesausino, tai FIN sampunai neturetu dirginti.
Dar vienas kondicionierius, kuris daugumai patinka yra