Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(shemsa @ 2010 09 25, 20:32)
aciuks, reikes gal isbandyt  4u.gif
o ji tik internetu galima isigyti?

na, Vilniuj tai Panoramos Ekosaly turetu buti g.gif as tai senokai jau pirkau, kai dar SP pardavinejo Nvey..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 20:42)
na, Vilniuj tai Panoramos Ekosaly turetu buti  g.gif
beje, del Panoramos ekosalies. buvau sventai isitikinusi, kad ten pilsto pudra i atsinesta tara, pasirodo ne. ne ta pamaina papuole ar kaip cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 09 24, 10:38)
Kol kas tik veidą smile.gif Jis skirtas kūnui, bet aš naudoju daugiausiai veidui. Kai turėsiu kantrybės ir laiko - pasitepliosiu viską smile.gif

O porų nekemša? Aš tepiau pora kartų vakarais, tai ryte atsikėlusi matydavau juoduliukus porose taip negražiai..

QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 22:49)
priminei tu man, glosčiau šiandien agnutos kirstą kabukį iš EM  ax.gif Ką jūs, kaip triušio kailiukas - švelnumas neišpasakytas  wub.gif Dabar sakyčiau, kad EM šepetėliai už LL tikrai nepalyginamai malonesni, švelnesni  cool.gif

clap.gif reiškias neprašoviau užsisakiusi EM šepetėlį pudrai.
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 25, 20:14)
ir dar klausimas, ar pvz su kakavos sviestu nakciai galiu istepti plaukus? ar jis plaukams netinka? g.gif  g.gif

man regis jis nelabai tinka plaukams g.gif jis juk kietas, tai jeis sildysi, po to tepsi baisu, kad po to labai vargsi, kol isplausi. Gal geriau koki lengvesni alieju tepk pvz Avokadu. As dazniausiai kokius 3 sumaisau.

Siandien gavau siuntinuka is Mondebio thumbup.gif

jau spejau isbandyti Cattier dantu pasta su propoliu, tinka turintiems jautrias dantenas. Valiau per pietus po kavos ir siandien vakare. Gerai valo, gerai putoja, tekstura irgi patiko, skonis metinis, bet siek tiek kartokas.

Melvita Refreshing cream su propoliu, abrikosu kauliuku, riesutu ir jojoba aliejais, o taip pat ir pagarsejusio ikapiu aliejaus ar kazko pan Moringa Pterygosperma [Moringa Pterygosperma Seed Extract]. Skirtas normaliai ir misriai odai. Labai skaniai kvepia wub.gif labai malonus kremukas, tik karta pasitepiau, tai daugiau nesiplesiu, ziuresiu kaip oda reaguoja ir aprasysiu po ilgesnio naudojimo.

Couleur caramel tusas skirtas trumpoms blakstienoms. Siaip tai maniskes yra gana ilgos, as kazkaip apsizioplinau ir ne ta paemiau, nes yra tusas skirtas ir ilgoms blakstienoms. Spalva sodriai juoda, blakstienu nesulipini, gerai nudaze. Siandien vienas zmogus paklause ar as neprisiklijavus blakstienu bigsmile.gif bet va su apatinem blakstienom siek tiek vargau, nes uzsitepe gana riebiai, o as i vakara dar patryniau, tai pribyrejo. Bet virsutines blakstienos isbuvo grazios visa diena.

Melvita scrubas veidui skaniai kvepia, kaip ir dauguma Melvitos gaminiu. Dar neisbandziau, tai daugiau ir nesiplesiu.

Ir Cattier intymios higienos prausiklis isbandziau, patiko, maloniai kvepia pelargonijom.

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 22:44)
beje, del Panoramos ekosalies. buvau sventai isitikinusi, kad ten pilsto pudra i atsinesta tara, pasirodo ne. ne ta pamaina papuole ar kaip cia? g.gif

as buvau pataikiusi, kai dirbo Bryla, tai ipyle pudros.. gal tikrai ne ta pamaina pasitaike tau g.gif arba gal reikejo pasakyti, kad is SM esi, tai butu ipyle.. g.gif gal bet kam neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 25, 13:03)
bus tau pačiai dinginėti tongue.gif

taisysiuos biggrin.gif tik kad paskutiniu metu "nespeju gyventi"

Chippie, o tas tusas blakstienu nesulipdo ju? baigiau jau 3-cia zalio lapo buteliuka, sakau reik kazka kita pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 26 rugsėjo 2010 - 08:51
Sveikos natūralistės, vos spėju temutę skaityti book.gif Mano sąrašiukas natūralių priemonių ilgėja - išsirinkau šampūną, kondicionierių ir aliejukus plaukų kaukėms. Kitą savaitę bėgsiu prekintis wub.gif Galvoju, kad reiktų ir veidukui kažką išsirinkti. Rekomenduokit maitinantį kremą veidui, mano oda mišri linkusi sausėti.
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 26, 11:26)
Sveikos natūralistės, vos spėju temutę skaityti  book.gif Mano sąrašiukas natūralių priemonių ilgėja - išsirinkau šampūną, kondicionierių ir aliejukus plaukų kaukėms. Kitą savaitę bėgsiu prekintis  wub.gif Galvoju, kad reiktų ir veidukui kažką išsirinkti. Rekomenduokit maitinantį kremą veidui, mano oda mišri linkusi sausėti.

gali pabandyti Weleda drekinanti krema su migdolais mirksiukas.gif pradziai rekomenduoju isigyti mini pakuote (10 ml).. zinai, kaip buna su tom veido prieziuros priemonem.. gali ir netikti ir nepatikti ir t.t.. tai geriau is pradziu nuo meginuku pradet..
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 26, 11:26)
išsirinkau šampūną, kondicionierių ir aliejukus plaukų kaukėms.

Ką išsirinkot? bigsmile.gif

Mergiukai, kaip ten su Dr. Hauschka siuntimu? Iš to vokiško puslapio siuntimas į Lietuvą 10 eurų... Pati prekė tiek kainuoja. doh.gif Gal žinot kur pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 26, 11:46)
gali pabandyti Weleda drekinanti krema su migdolais  mirksiukas.gif  pradziai rekomenduoju isigyti mini pakuote (10 ml).. zinai, kaip buna su tom veido prieziuros priemonem.. gali ir netikti ir nepatikti ir t.t.. tai geriau is pradziu nuo meginuku pradet..

Gera mintis bigsmile.gif Ačiū už rekomendaciją.

QUOTE(micefee @ 2010 09 26, 11:48)
Ką išsirinkot?  bigsmile.gif

Išsirinkau Lavera Mango šampūną arba Natuderm šampūną - žiūrėsiu kaip pavyks rasti. FIN jojobos balzamą - gerų atsiliepimų prisiskaičiau. Iš aliejų jau naudoju alyvuogių, dar labai noriu įsigyti kokosų wub.gif Kolkas planas toks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 26, 09:51)
Chippie, o tas tusas blakstienu nesulipdo ju? baigiau jau 3-cia zalio lapo buteliuka, sakau reik kazka kita pabandyt  biggrin.gif

nezinau ar po vieno kartu galiu labai komentuoti, bet man sis tusas blakstienu visai nesulipino, atvirksciai jos visos kaip "stypai" stovejo, turbut todel ir paklause ar neprisilipinus dirbtinu doh.gif man virsutines blakstienas labai gerai nudaze. Tik kaip sakiau, pasiemiau tusa trumpoms blakstienos, o mano yra tikrai ilgos.

O va ant apatiniu tikriausiai per daug uztepiau, nes nedaug ju yra tai norisi kiekviena nudazyti, nes labai jos sviesios pas mane ir jei nedazau ju visai nesimato.

Mano akys jautrios, nesioju lesius, sis tusas akiu nesudirgino.

Ji issirinkau, nes Mondebio buvo daug geru atsiliepimu, dabar pati testuoju. Kita savaite galesiu daugiau parasyti.

QUOTE(Palomina @ 2010 09 26, 11:46)
gali pabandyti Weleda drekinanti krema su migdolais  mirksiukas.gif  pradziai rekomenduoju isigyti mini pakuote (10 ml).. zinai, kaip buna su tom veido prieziuros priemonem.. gali ir netikti ir nepatikti ir t.t.. tai geriau is pradziu nuo meginuku pradet..

QUOTE(Iceland @ 2010 09 26, 12:58)
Gera mintis  bigsmile.gif Ačiū už rekomendaciją.
Išsirinkau Lavera Mango šampūną arba Natuderm šampūną - žiūrėsiu kaip pavyks rasti. FIN jojobos balzamą - gerų atsiliepimų prisiskaičiau. Iš aliejų jau naudoju alyvuogių, dar labai noriu įsigyti kokosų  wub.gif Kolkas planas toks  blush2.gif

As irgi siulyciau pradet nuo Weledos ir dr Haushkos kremu.
Migdolu turejau, is pradziu nelabai patiko, bet po to kazkaip pripratau ir tikrai dedu pliusa, geras gremas.
O is dr. Hauschka man labiausiai patiko Rose Light

Na as kazkaip linkus pirkti sampuna ir kondicionieriu is tos pacios linijos, pvz jei jau Lavera mangu sampunas tai ir kondicionierius Lavera mangu, siuos du turiu ir perku jau N-aji karta, man labai patinka.

FIN irgi turejau, tikrai neblogai. Buvo kilusios diskusijos del FIN sampunuose esanciu ALS, kurie gali dirginti galvos oda. Bet chiminiuose sampunuose yra dar baisesniu dirgikliu ir jei jie odos nesausino, tai FIN sampunai neturetu dirginti.
Dar vienas kondicionierius, kuris daugumai patinka yra
user posted image

Atsakyti
Dalinuosi įspūdžiais apie savo naudojamas priemones:

Faith In Nature Rozmarinų šampūnas- labai patinka, taupiai naudojasi (muiluoju plaukus dukart ir plaunu kas dvi dienas) gerai išplauna net ir aliejines kaukes, plaukai būna minkšti ir purūs, nenaudoju jokių balzamų, kondicionierių ar pan po jo.

Išbandžiau Aubrey Organics medaus ir vanilės vazeliną, patiko, bėgsiu pirkti antrą pakuotę kol dar akcija vyksta Sveikuose Produktuose, tačiau žiemai naudosiu Eco Cosmetics balzamą- jis riebesnis, taupiau naudojasi ir kažkaip manau tinkamesnis žiemai

Tepliojuosi vakar pirktu Laveros balansuojančiu kremu su šlamučiais. Pats kremas labai patinka- greitai susigeria, nepalieka plėvelės, neblizgina odos, bet jau kvapas... doh.gif Atrodytų skanus, tačiau labai intensyvus- pasitepus veidą dar ilgai jaučiu kvapą. Bet čia tik dėl to, kad aš nemėgstu intensyvių kvapų, parduotuvėje kažkaip švelniau kvepėjo smile.gif

Ir laukiu ateinant siuntinuko iš AN, kuriame sezamų aliejus, eukaliptų EA, levandų bei ramunėlių hidrolatai smile.gif

Atsakyti