Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 25, 15:05)
Ir kaip efektas? Išeina paruduoti?  smile.gif

taip paruduoju.. ir spalva naturali gaunasi.. tikrai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 15:22)
taip paruduoju.. ir spalva naturali gaunasi.. tikrai patenkinta esu smile.gif

O koks receptas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 25, 15:27)
O koks receptas? smile.gif

siuo metu toki naudoju.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 24, 20:24)
Supratau, aš visai gerai draugauju su Nvey maskuokliu. Kažin jei ant jo tepčiau mineralinę, gerai būtų?  g.gif

Manau tikrai nieko blogo nebūtų smile.gif Kažkada pati naudojau paprastą maskuoklį (neekologišką) ir ant viršaus dėjau mineralinę pudrą. Visai neblogai atrodė, tačiau man su mineraliniu maskuokliu kažkaip gražiau žiūrisi.

Šiandien buvau Biotekoje, nusipirkau Laveros maitinamąjį veido kremą su šlamučiais. Patepiau veidą po valymo aliejais, tai kol kas jausmas malonus- greitai susigėrė, nepaliko lipnumo pojūčio, oda minkšta ir švelni. Pagal aprašymą man gal labiau būtų tikęs rožių kremas, nu bet jau kvapas jo doh.gif Aš rožių kvapą nelabai mėgstu, o jis dar toks baisiai stiprus, tai ėmiau šlamučius smile.gif Dar nusipirkau ajurvedinės arbatos kelis maišelius, nes ten kai kurias rūšis parduoda ne dėžutėmis, o po vieną maišelį.
Beje, pardavėja prasitarė, kad gruodžio mėnesį Biotekos parduotuvėlę ketinama atidaryti Vilniaus Akropolyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 25, 16:55)
Manau tikrai nieko blogo nebūtų smile.gif Kažkada pati naudojau paprastą maskuoklį (neekologišką) ir ant viršaus dėjau mineralinę pudrą. Visai neblogai atrodė, tačiau man su mineraliniu maskuokliu kažkaip gražiau žiūrisi.

O kuria prasme gražiau? Ar geriau maskuoja, ar tiesiog natūraliau atrodo? smile.gif
Atsakyti
noriu paklaust jusu patarimo koki naturalu ar mineralini maskuokli patartumet, kad gerai uzmaskuotu visokias demelias raudonas, randelius is po spuogu ir t.t.t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 25, 19:46)
O kuria prasme gražiau? Ar geriau maskuoja, ar tiesiog natūraliau atrodo? smile.gif

Natūraliau atrodo ir dienos gale vaizdas niekuo nesiskiria nuo vaizdo ryte, nes kai naudojau Benefit Boingą, tai kadangi jis toks riebokas, dienos gale pudra nuplaukdavo nuo užmaskuotų vietų ir pasimatydavo maskavimai. Tačiau, jeigu maskuoklis geras, nes, kaip minėjau, maniškis buvo riebokas, viskas turėtų būti gerai ir su paprastu, tiesiog pasibandykit kelis kartus tepti mineralinę su paprastu maskuokliu, be maskuoklio, pažaiskit su maskuoklio ir pudros kiekiu ir rasit sau idealiausią variantą smile.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 25, 20:38)
noriu paklaust jusu patarimo koki naturalu ar mineralini maskuokli patartumet, kad gerai uzmaskuotu visokias demelias raudonas, randelius is po spuogu ir t.t.t.t 4u.gif

Man tai gerai spuogelius, dėmeles ir paakius maskuoja Bare X Minerals, o ir patinka, kad jo Bisk spalva tinka visiems odos atspalviams. O vat mano draugei pvz jis visai nepatiko ir netiko, jai jis nenatūraliai atrodo, tokia kaip košytė dienos gale pasidaro ant užmaskuotų vietų, bet jos veido oda riebi, o mano sausa, tai čia labai individualus dalykas, priklauso ir nuo odos ir nuo to, kiek daug reikia maskuoti.
Atsakyti
nu mano misri normali, nu nera taip, kad jau llllabai daug maskuot 4u.gif
nes kaikurie naturalus maskuokliai kiek skaiciau mazai maskuoja, o mineraliniu nebandzius dar ne jokio
Atsakyti
Satura su kokiu aliejum parekomenduotum daryti morku seklu istrauka?

ir dar klausimas, ar pvz su kakavos sviestu nakciai galiu istepti plaukus? ar jis plaukams netinka? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 25, 20:07)
nu mano misri normali, nu nera taip, kad jau llllabai daug maskuot  4u.gif
nes kaikurie naturalus maskuokliai kiek skaiciau mazai maskuoja, o mineraliniu nebandzius dar ne jokio

Nvey Eco maskuoklis visai neblogai maskuoja spuogelius.. tikrai uzmaskuoja..
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 25, 19:59)
Man tai gerai spuogelius, dėmeles ir paakius maskuoja Bare X Minerals, o ir patinka, kad jo Bisk spalva tinka visiems odos atspalviams.
Man l. patiko kaip LL zalias maskuoklis uzmaskavo raudoni (spuogus), o BXM maskuoklio turiu meginuka-nepatiko. jau taip nubalina, net melyni spuogelio sonai lieka. ant virsaus pudros daug reiktu teopti, kad nesimatytu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 20:23)
Nvey Eco maskuoklis visai neblogai maskuoja spuogelius.. tikrai uzmaskuoja..

aciuks, reikes gal isbandyt 4u.gif
o ji tik internetu galima isigyti?
Atsakyti