Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 74

QUOTE(Hibisco @ 2010 09 24, 18:57)
4u.gif
O kaip jis laikosi? Pavyzdžiui, ant paakių? Kažkaip atrodo, turėtų greit nubyrėti rolleyes.gif
Man po LL taibuvo toks jausmas, kad isryskino rauksleles ph34r.gif is tikruju neturiu patirties su maskuokliais, nemegstu tepti paakiu, nes turiu isitikinima, kad dar greiciau susirauksles biggrin.gif nubyreti tai gal nenubyra g.gif
QUOTE(agnuske @ 2010 09 24, 19:50)
mano klausimelio nieks nepamate blush2.gif  gal kas galetu palyginti AN zaliaji moli su Argitulbu. Ar AN irgi toks pats labai geras?
Palyginti negaliu, bet AN molis astrus ir efektyvus taip sakant. Vienas mano odai per stiprus
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 09 25, 09:49)
Sveikutes, kol jus suradau  blink.gif

bus tau pačiai dinginėti tongue.gif

padubliuosiu ir čia wink.gif

vaizdinė LL informacija:

dideliam inde - LL pagrindas Blondie, mažame - Candy Cane mėginėlis. Fotografuota prieš langą, natūralioje dienos šviesoje:

user posted image

tas pats, tik langas už nugaros. Sakyčiau, taip ir atrodo realybėje:

user posted image

užbaigiamoji pudra Flawless Silk:

user posted image

ir bronzantas South Beach:

user posted image

ant rankos neišėjo nufotografuoti, nes spiginant saulei matosi tik bronzanto dėmė doh.gif

Blondie šviesi, neutrali spalva. Man tiko idealiai. Candy Cane vos tamsesnė, bet irgi man patiko. Ji tokia išėjimui - vakarui, teatrui, bet irgi atrodo natūraliai. Užbaigimo šilkas, nors atrodo rausvas, nesimato ant veido visiškai, bet veidui priduoda gyvumo. Ne spalvos, ne švytėjimo, o būtent gyvumo biggrin.gif

apie bronzantą neloabai ką galiu pasakyti, man jis pasirodė kiek oranžinis, bet gal per daug užkabinau doh.gif
Atsakyti
Aciu, Satura 4u.gif

o gal kuri prisimenat kaip pasidaryti krempudra is mineralines pudros? atsimenu, Monica, kazkada buvo imetusi recepta.. Atrodo reikia aliejaus ir mineralines pudros.. o dar ko nors reikia?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 13:30)
Aciu, Satura  4u.gif 

o gal kuri prisimenat kaip pasidaryti krempudra is mineralines pudros? atsimenu, Monica, kazkada buvo imetusi recepta.. Atrodo reikia aliejaus ir mineralines pudros.. o dar ko nors reikia?

Rada savo uzrasuose, peistinu:
"toninę pudrą Ji ima bazinį aliejų (iš lengvesnių), ėmė pvz erškėtrožes, kartais deda kakavos sv (ištirpintą aišku).,ir maišo su mineral. pudros milt ir dar su perlų milt, analogiškai galima maišyti su perlamutro milt., nes jie l. panašūs. Padaro tokią gan tirštą košelę, kuri ir negenda ir patogiai naudojasi.Žodžiu, reiks išbandyti.Nepaklausiau, reisk patikslinti, greičiausia reik ant drėgnos odos tepti
kitas:2 spalvas sumaisiau, idėjau dar tokio blizgio šiek tiek, toliau ilašinau laša glicerino iš AN, porą lašų vanilės fitolio iš AN, ir daugiau lašų jazmino eleksyro iš KN ir truputi migdolų aliejaus iš SP, vitaminu E. Po to maišiau, maišiau, maišiau, ir gavosi fantastiškas rezultatas"

Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 09 24, 17:02)

Iš tų natūralių dalykų kelis metus propaguoju mineralines pudras - daugiau jokių nepripažįstu. Pradėjau nuo Bare Escentuals (BE), paskui Bare X minerals pabandžiau, o savaitės pradžioje sulaukiau mėginėlių iš LL: Candy Cane, In the Buff, Popcorn, Warm Honey.
Nuo BE kartais paberdavo, BXM labai patiko - likutį iš SM nusipirkau, nes prieš tai parsisiųsti mėginukai miniatiūriniai nepagelbėjo  tongue.gif O  LL dabar jau kelias dienas bandau. 4 atspalviai, bet visi man tinka, prisitaiko prie odos - nei balta, nei geltona su šia pudryte. Kol kas patenkinta labai - nieko nieko nesimato, kad tepta ant odos, tik labai graži lygi atrodo, strazdanas pamaskuoja.  rolleyes.gif  Dar skaistaliukų EM mineralinių turiu - brūkšteliu.

Gal galetumete pakomentuoti LL pudros spalvas, In the Buff, Popcorn, Warm Honey. , kiek suprantu jusu odos tipas nera sviesus, nes sitie atspalviai manau tamsesnei odai tiktu labiau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 25, 13:43)
Rada savo uzrasuose, peistinu: ...

aciu labai 4u.gif smile.gif reiks kada paeksperimentuoti ir man..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 13:30)
o as kazkada galvojau i lupu balzama imaisyti krem pudros biggrin.gif labai megstu tikra nude efekta, tik su krem pudra patepus toks gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 25, 13:24)
o as kazkada galvojau i lupu balzama imaisyti krem pudros biggrin.gif labai megstu tikra nude efekta, tik su krem pudra patepus toks gaunasi wub.gif

Man irgi labai patinka toks efektas drinks_cheers.gif
Tai ar bandei taip daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 25, 14:26)
Man irgi labai patinka toks efektas  drinks_cheers.gif
Tai ar bandei taip daryti?  ax.gif
wub.gif
Dar ne, tik viena lupu balzama tesu dariusi. Kaip tik isbaigiau, jau ateinancia sav. bus gamybos metas, planuose keli produktai drinks_cheers.gif
Pudra kaip ti baigiasi, jau koso tubele biggrin.gif nebeissispaudzia. tai kai jau susiruosiu gaminti, perpjausiu ir iskrapstysiu, kiek ten bus like, tiek ir sudesiu. kas gausis, tas irnesakyk.gif (viena pudra man nusausina lupas, tai ir siuo aspektu butu gerai maisyti su aliejais ir pan. o jei ka, tolimesnei ateiciai, dairysiuosi pigmentu-zalsva sp. slopina raudoni, melyno atspalvio blizgesiai ziuriu populiarus, kaip irgi gesinantys lupu raudoni. svarbu tik uzsiimti, surasti manau viska imanoma drinks_cheers.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal esate atradusios Laveros savaiminiui pakaitala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 09 25, 14:50)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal esate atradusios Laveros savaiminiui pakaitala bigsmile.gif

aha biggrin.gif savos gamybos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 25, 13:56)
aha  biggrin.gif  savos gamybos  biggrin.gif

Ir kaip efektas? Išeina paruduoti? smile.gif